Direktlänk till inlägg 13 augusti 2007

Å vilken dag!!

Av H Sr - 13 augusti 2007 21:44

Idag var min lediga dag efter att ha jobbat helgen. Men ledig var det minsta jag var! Har inte suttit många minuter under dagen och då jag gjort det har jag antingen kört bil eller ätit mat ;)


Efter frukosten bar det iväg till grannkommunen för ett besök hos Viktväktarna (-0,4 kg - sååå segt!!) samt inhandling av diverse matvaror. Hem igen, packa ur alltihop, diska efter frukosten, börja med lunchen, äta, diska igen (blir tokig när vi aldrig hör nåt om den där sabla diskmaskinen!), baka, tvätta, duscha H jr, börja med kvällsmaten... osv, osv. Har inte ens slagit på datorn förräns nu, det måste vara rekord! *skratt*


M, M jr och H jr har varit till frissan och klippt sig idag. De blev så stiliga alla tre! Speciellt H jr som även fått lite glitter i håret. Hon tyckte nog själv att hon var bra fin!


H kom hem idag. Allt verkar vara bra med honom. Han växer så det knakar och får emellanåt en tupp i halsen låter det som ;)

H jr var överlycklig när han kom och ett tag var det bara han som dög. Till exempel när hon skulle in i duschen inför frisörbesöket. Hon skulle ABSOLUT inte in i duschen!! Inte förrän H erbjöd sig att följa med in och titta på, då blev det fart! Hon tycker verkligen om honom. Ja, hon tycker väl om M jr också, men de kommer oftare ihop sig. H är lugnare med henne och har ju dessutom kunnat gå och bära runt på henne när hon var mindre.  Man får väl hoppas att det band de har finns kvar även när de blir större. Kan ju vara svårt när det skiljer 11 år kanske.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se