Alla inlägg under augusti 2007

Av H Sr - 21 augusti 2007 14:40

Servicekillen kom strax efter lunch. Höll på länge och väl... mer och mer nervös blev jag! ;)

Det visade sig att det var ett element som var trasigt. Han hade aldrig varit med om att behöva byta ett sånt... så typiskt att det händer hos oss då...

Felet orsakades av trasig elektronik, så på nåt vis så kommer det att gå på garantin ändå! Puh...

Tyvärr var det inget han hade hemma, men han har beställt ett element och det lät som att han skulle komma tillbaka nästa vecka och byta det.  Känns lite lättare att stå ut med en veckas handdisk då!

Av H Sr - 21 augusti 2007 11:19

Ringde till Electrolux service eftersom de inte hört av sig. De kommer efter lunch nån gång...


H jr och jag ska gå till lekparken en stund. Huvudvärken hänger med, men det är bättre i alla fall. Måste passa på att komma ut lite när det är så fint väder!

Av H Sr - 21 augusti 2007 10:11

Fick ett mejl från K. Samma kväll som jag anländer (planet landar 18:10 lokal tid) har deras kompisar planerat in en kombinerad svensexa/möhippa. Snacka om att man kommer att vara trött!!


Denna svensexa/möhippa kommer inte att gå till som de vanligtvis gör här hemma i Sverige, utan det är mer en vanlig fest med mat, dricka och umgänge. Så man drar inte runt på en massa olika "äventyr".


Så det blir till att lämpa av bagaget hemma hos K och sen åka in till stan för att gå på fest... Det blir nog inte så långvarigt för min del, då jag kommer att ha varit vaken i ett dygn redan. Förhoppningsvis kan man sova lite på flyget, men jag brukar ha väldigt svårt för det, tyvärr!

Av H Sr - 21 augusti 2007 09:46

Ålder

Spelar åldern någon roll? När, varför?

Ja, det gör den ju i vissa situationer. Inträden, inköp Systemet och alla andra såna där självklara saker. Sen måste jag ju tycka att åldersskillnader på par ibland spelar roll. Inte kan jag tycka att det är helt normalt att en tjej på ca 20 faller för en gubbe på över 80?! Se på Hugh Hefner till exempel.

Sen kan man ju tycka att det är dubbelmoral att man får köpa öl på krogen när man är 18, men inte på bolaget förrän man är 20...


Har du önskat att du var yngre/äldre än du är någon gång? När, varför?

Jodå, det har jag nog gjort, speciellt när jag var yngre! Då ville man ju bli äldre. 15 hägrade så man skulle komma in i parken. Sen var det 18 så man fick ta körkort, 20 så man fick gå på bolaget...

Nu kan man väl snarare önska att man vore några år yngre! Inte för att jag skulle vilja vara 20 igen med allt det innebär, men sisådär 25-30 kanske. Man var ju piggare då i alla fall ;)


Har du ljugit om din ålder någon gång, varför, i vilket sammanhang?

Japp. För att ta mig in i parken innan jag fyllt 15....


Hur gammal vill du bli om du fick leva ett friskt liv? Motivera!

Oj, vilken svår fråga! Om jag bara var frisk som sagt och dessutom förhållandevis pigg i kroppen så skulle jag kunna tänka mig att bli i alla fall 90 år eller så. Det beror ju på allt runtomkring, om man har sin man och sina barn/barnbarn kvar. Man vill ju inte sitta där helt själv heller. Då finns ju inte så mycket att leva för.


Vilken ålder i ditt liv så här långt, har varit den bästa? Motivera!

Ännu en svår fråga... alla åldrar har ju haft sin charm! Som barn är man ju ganska bekymmerslös. Då jag var 18-19 tycker jag nog att livet var väldigt bra. Då bodde jag i USA, kom hem och tog körkort, hade allmänt roligt, ung, pigg och glad ;)

Sen är det ju ganska skönt att ha blivit äldre också... man har ju sina älskade barn och så bryr man sig inte lika mycket i vad alla andra tycker!

Av H Sr - 21 augusti 2007 09:42

Jag har vissa bloggar (eller heter det blogger??) som jag följer så gott som dagligen. En av dem skrivs av en tjej i Kanada. Hon är helt suverän på att fotografera!! Se här! Önskar att man vore så där duktig....

Av H Sr - 21 augusti 2007 09:18

Som jag skrev för en tid sen så var vår diskmaskin trasig när vi kom hem från semestern i Göteborg. Den är ju bara 2½ år gammal och gick även sönder, med samma fel, för ca 1½ år sen. Ringde service som menade att jag fick höra av mig till reklamationsavdelningen per brev, vilket jag gjorde. Veckorna gick och till slut mejlade jag och undrade hur långt ärendet kommit.


Fick tala med en herre som bokade in att de från service skulle komma idag och titta/laga. De skulle höra av sig mellan 07:30 och 08:30 för att boka in en tid. Tror ni att de har ringt?? NEJ! Och nu är klockan snart halv tio... lite irriterande!! Måste väl ringa och höra efter. Man har ju ingen lust att sitta och passa hela dan.

Det var väl för bra för att vara sant att man skulle få den fixad... Är det samma fel som tidigare så står de för kostnaden, annars får vi betala själva. Vore ju skönt att få den fixad innan jag åker i alla fall... Så det är bara att hålla tummarna! ;)

Av H Sr - 21 augusti 2007 09:14

Jaha, så var sommarlovet slut då! Lite sorgligt är det ju, men samtidigt lite skönt att komma in i vardagen igen med tider och rutiner.

M jr tyckte nog att det var lite spännande, han trivs bra i skolan. Så det var inga större protester i morse! Jag och H jr var med dit, men fick ABSOLUT inte stanna kvar!! *skratt*



Träffade mamman till en av M jr:s kompisar, hon har fått en liten flicka för två veckor sen, så söt!! H jr var lite imponerad, trodde nog att det var en liten docka som låg och sov i vagnen :)

Har ju ibland känt att visst vore det mysigt med EN till... men nu börjar vi bli så gamla (och trångbodda *skratt*), så det är skönt när H jr blivit så pass stor. Och när man hörde denna mamma berätta om kolik m.m så insåg jag att den tiden nog är förbi för min del!! ;)


Av H Sr - 21 augusti 2007 09:08

Gårdagen var fylld med jobb, jobblunch och åter mer jobb. Sen fick jag sån himla huvudvärk på eftermiddagen! Känner fortfarande av den. Egentligen borde man väl ha lagt sig en stund redan då igår eftermiddag, så kanske det hade gått över. Men nejdå, jag hade ju annat inplanerat!


Efter att H åkt hem till sin pappa tog jag bilen och for över till grannkommunen för diverse inköp. Handlade lite mat på Lidl, köpte en Sverigealmanacka till K och även en till T - fick dåligt samvete att bara köpa till den ena ;), presentpåsar m.m Lite mer godis blev det också, till K och även till T:s barn.


När jag kom hem kändes det som åska i huvudet, det sprängde och blixtrade, så det var bara att slänga sig omkull och vila en stund. Somnade av och blev väckt av M när maten var klar. Pallrade mig upp och åt, somnade sen av på soffan en stund, vaknade endast för att borsta tänderna och förflytta mig till sängen... vilken spännande kväll!! Fick ju liiite dåligt samvete när M klippte gräset, diskade, var ut och sprang m.m., men vad gör man??


Det var förresten inte bara jag som var trött igår! H jr somnade i soffan när hon tittade på barnprogram. Var nog helt slut efter en lång dag på dagis. Sover ju inte middag längre.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards