Alla inlägg under oktober 2007

Av H Sr - 24 oktober 2007 19:53


Yes, nu är det bokat och klart!! En hel helg i Göteborg i december, två nätter på hotell, Jul på Liseberg m.m

Ååå, nu har man nånting att se fram emot den här mörka årstiden!!! :)

Återstår bara att ta ledigt en dag från skolan för H och M jr, vi planerar att åka tidigt på fredagen. Återstår också att berätta för dem att vi ska dit! *skratt*

Av H Sr - 24 oktober 2007 19:12


Bara 1 timme och 45 minuter kvar!!! ;)

Av H Sr - 24 oktober 2007 18:24

M fick sitt första födelsedagskort idag, det damp ner i brevlådan. Det var ett kort från hans farbror med sambo.

Men tänk att de hade skickat fel kort till honom! På det här stod det att "Du är charmig. Du är stark. Du är smart. Du är cool"... Undrar vem som skulle ha haft kortet egentligen?! *skratt*



Av H Sr - 24 oktober 2007 18:10

 


Har visat M mitt förslag om att åka ner till Göteborg en helg längre fram och han var inte svårövertalad! ;)

Det är så sällan vi kommer iväg nånstans över huvudtaget (om man inte ska räkna matchresor, shoppingresor osv.), så det skulle vara sååå skönt och mysigt!!

Väljer mellan två helger, en i november och en i december. Har mejlat hotellet, så vi får se om det finns nåt ledigt :)

Av H Sr - 24 oktober 2007 18:01

Pasta idag igen till kvällsmat! Nu tryter verkligen fantasin *skratt*! Det blir skruvmakaroner och köttfärslåda. Det brukar vara gott i alla fall. H åt redan tidigare, eftersom han har träning idag. Har precis skjutsat dit honom.


Det är verkligen ingen värme ute idag! Just nu är det bara +2 grader, så det blir säkert kallt inatt. Det var imma på rutan nu när jag skulle skjutsa H, så jag satte t.o.m i motorvärmaren när jag kom hem. Han ska ju hämtas igen om en timme ungefär.


Av H Sr - 24 oktober 2007 17:00

Utvecklingssamtalet gick bara bra. Fick kika lite i böckerna och se sånt som M jr har gjort, och sen pratade vi med fröken förstås. Allt var bra! Det enda hon påpekade var att när M jr jobbat färdigt och ska hämta en ny bok (de har inga skolbänkar som en annan hade), så blir det lätt prat. Inte ett dugg förvånad! Han kan verkligen prata...*skratt*


Sen ska man göra en individuell utvecklingsplan och på den skrev vi bl.a att han ska träna på skrivstil och kunna räkna plus med 1000-tal. Sen följer man upp det där på nästa samtal, som ju blir till våren. Nån gång i mars trodde fröken.


Det är roligt att få se vad de pysslar med. Det har varit mycket dinosaurier ett tag. Kul att läsa vad han skrivit i sin händelsebok också! Han hade bl.a skrivit om när jag blev så rädd för råttan ;)

Av H Sr - 24 oktober 2007 12:59

Jag är L E D I G!!! Det ska bara bli sååå skönt och det är så välbehövligt!! Har tagit kompledigt resten av dagen, har stängt av mobilen och ska bara stoppa undan alla jobbpapper innan jag sticker iväg till skolan för utvecklingssamtal!

Nu blir jag ledig fram till kl.15:30 på onsdag nästa vecka, alltså en hel veckas ledighet!! Fatta hur skönt det ska bli!! ;)


Sen kommer jag nog att fylla de närmaste dagarna med tvätt, lite städning, planering inför helgen osv. Men jag slipper ju i alla fall tänka på jobbet!

Av H Sr - 24 oktober 2007 12:44

M fyller jämnt i helgen. Som det ser ut nu blir det ingen resa överhuvud-taget, utan det blir antagligen så att vi bjuder hem de närmaste. Dels är vi ju ute lite i sista minuten eftersom jag inte vetat om jag fick ledigt eller inte och dels har H innebandymatch på söndag + att jag fick reda på idag att M jr kommer att ha en heldag med träning på söndag. De ska åka inlines m.m Gissar att han inte vill missa det!


Vi har istället pratat om att vi kan åka bort en helg längre fram. Vore lite mysigt att åka nånstans närmare jul. Något vi pratat om tidigare och som skulle vara kul är att åka ner till Göteborg och gå på Jul på Liseberg! Så ett sånt besök med övernattning på hotell kanske vore nånting... Vi får se, får väl räkna lite på det :)


För ett par år sen var vi till Tomteland i Mora någon vecka före jul och det var jättemysigt! Det är också nåt vi skulle vilja göra igen. Ja, det är mycket man skulle vilja göra!

Ovido - Quiz & Flashcards