Alla inlägg under oktober 2007

Av H Sr - 28 oktober 2007 10:25

Jaha, här blev det plötsligt väldigt lugnt och stilla! H har åkt iväg på innebandymatch och M jr är iväg på sin träningsdag med skidorna. Man får passa på att njuta en stund, när man slipper höra deras bråk och tjafs! ;)


Orkade bara inte åka med H idag. Jag har varit med på varenda match jag kunnat hittills och med tanke på hur hektiskt det har varit den senaste tiden kände jag att jag måste få vara hemma och ta det lugnt idag. Såklart gör sig samvetet påmint, kanske är jag en dålig mamma som inte följer med?! Är jag inte tillräckligt engagerad?! Men jag är bara så trött!

Det var inga problem för honom att få skjuts med en lagkamrat och jag är säker på att allt går bra, men jag får ändå dåligt samvete för att jag inte är med och tittar och hejar...



Av H Sr - 28 oktober 2007 10:18


Så fina blommor fick M igår. Fick även bidrag till skidutrustning, så nu har han ingen ursäkt att inte börja träna för Vasaloppet! ;)

Av H Sr - 28 oktober 2007 10:15

Strax före halv 6 började släkten droppa in. Vi skålade lite i cider och sen fick alla hugga in på de jättegoda smörgåstårtor M hade köpt.



Det blev nästan en halv kvar, så det blir nog smörgåstårta till middag även imorgon :)

Efter det (när alla blivit lagom mätta) så blev det kaffe och efterrätt. Hade ju bakat 3 olika "kakor". Blev en del kvar av det med, så efterrätten till söndagsmiddagen är redan fixad!


Uppifrån: Chokladkaka med päron, Halloncheesecake och Aladdins drömrutor (citroncheesecake).


Jättetrevligt hade vi, lugnt och städat blev det. De sista åkte efter kl.21 nån gång och jag kan säga att det var bara skönt!! Jag var HELT slut!! Hade ju fixat och donat ett par dagar, plus att man ska serva alla dessa människor, koka kaffe osv.

Hade tänkt titta på en film som började 21:30, men jag somnade efter en liten stund...

Av H Sr - 28 oktober 2007 09:10

Har ni kommit ihåg att ställa tillbaka klockorna inatt?? Jag har inte haft en tanke på att det var dags för det, förrän mamma påminde oss igår kväll. Ett tecken på att man haft för mycket i huvudet kanske?!


H hade inte heller koll på det här. Han ställde klockan på sin mobil, eftersom han ska iväg och spela match idag. Ställde den på 08:45, trodde han... så gissa om jag blev förvånad när han kom upp före kl.8 *skratt*



Av H Sr - 27 oktober 2007 15:40

H jr klär gärna upp sig emellanåt. Igår hade hon bestämt sig för att ha klänning ända tills M skulle byta på henne, då skulle hon absolut ha sina byxor och tröja på sig! Men till slut kunde hon ändå inte motstå sin nya klänning med Halloween-motiv :)



Jag fick t.o.m sätta upp håret med hårspännen - kors i taket!! Men de satt inte i mer än en timme ungefär *skratt*

Av H Sr - 27 oktober 2007 15:30

Lite godis måste ju hinnas med också, när det är lördag och allt! Den här helgen hade jag köpt hem godis till alla istället för att barnen fick köpa själva. Nån gång om året bjussar jag på det! ;)


Här ser det ju ut att börja bli tomt i skålen! *skratt*


Av H Sr - 27 oktober 2007 15:00

Huvudvärken ville inte riktigt släppa på e.m., så jag beslöt mig för att bara ta det lugnt en stund. Att lägga sig på sängen och vila blev aldrig av, men jag satte mig vid bordet och hade en egen liten terapistund :)



20 såna här blev det. Vikingahjälmar kallas det. Hur man gör kan du se här. Det stod att det var svårt, men faktum är att den här var lättare än de som skulle vara lätta!



Av H Sr - 27 oktober 2007 14:00

Köpmat till lunch blev det. Hamburgare till alla H:na och kebab till M:en ;) M jr tog en kebabrulle och det blir en hel del mat!! Svårt att ens få plats på tallriken med en sån...



Visst kan det vara gott med köpmat nån gång ibland, men det är bra flottigt. Man blir så där äckligt mätt!

Ovido - Quiz & Flashcards