Direktlänk till inlägg 18 november 2007

Ledig lördag

Av H Sr - 18 november 2007 10:56

Nu har jag verkligen varit dålig på att blogga! :) Men det blev liksom ingen tid eller ork över igår.

Vi var som sagt till storstan och shoppade hela dan. Åkte vid 10-tiden på morgonen och kom inte hem förrän närmare kl.19 Vi hade tänkt åka tidigare, men jag mådde illa av och till, så det blev lite senare. Mådde illa ett par ggr till under dagen, men inte lika mycket. Idag känner jag mig mycket bättre, skönt!


Lillebror blev opererad mitt på dagen igår, så numer lever han utan blindtarm. Det räckte med titthål, så om han inte blev hemskickad igår kväll så blir han det väl idag. Verkade riktigt pigg efter operationen i alla fall, så det är ju skönt! Tack till er som lämnat så fina kommentarer! :)

 
ANNONS
 
Anna

Anna

18 november 2007 14:07

Dålig på att blogga. Dina "dåliga bloggdagar" sprutar du ur dig fler inlägg än de flesta av oss andra hinner på en vecka.
Skönt om lillebror blir bättre.
Mina roliga historier m.m får jag via mail från alla möjliga lustigkurrar och endel letar jag upp för något ändamål via jobbet - maskinen utan hjärna tex.
Det är helt Ok om du vill norpa dem - glädje ska spridas!
Anna

http://enannassida.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se