Alla inlägg under november 2007

Av H Sr - 30 november 2007 16:33

För den som är intresserad så har jag uppdaterat listan med julkalendrar på nätet med ett par nya! Imorgon är det dags! :)

Jul
Av H Sr - 30 november 2007 16:20

Nu har M kommit hem från jobbet och Apoteket, så jag har kunnat poppa in en kapsel Omeprazol. Nu är det bara att hålla tummarna att illamåendet försvinner!


Har inte planerat nån mat till kvällen heller, har ingen direkt matlust måste jag säga... det får bli M:s projekt idag!

H jr har hoppat ner i badet. Det har verkligen blivit en favorit hos henne! Hon kan ligga bra länge i badkaret och leka. Och jag som helst skulle vilja ta bort badkaret och sätta in enbart en dusch istället...

Av H Sr - 30 november 2007 15:54

På sidan Free rice kan du hjälpa till att skänka ris till fattiga länder. Det går till så att man spelar ett ordspel, där varje rätt ord ger 20 riskorn till FN:s World Food Programme.

Visserligen är det på engelska och inte alltid helt lätta ord, men det kan väl vara värt ett försök?

Av H Sr - 30 november 2007 15:50


Ikväll får man ju inte missa säsongspremiären av På Spåret! Det tycker jag är väldigt underhållande! Brukar ju såklart försöka vara med och gissa, ibland går det, men oftast är man ju helt fel ute! Förra säsongen tog jag faktiskt de flesta av de där gåtorna som Oldsberg läser i början av programmet. Ibland kan man ju bli tokig och sitta och fundera på den hela programmet... ;)

Av H Sr - 30 november 2007 15:38

Eller vad sägs om en sån här USB-gran? Bara att koppla in i datorn och vips, så får du lite julstämning! Kanske perfekt på jobbet?



Aftonbladet tipsar om mer julpynt till datorn. Där finns också tips om hur du kan pynta hela Windows!

Av H Sr - 30 november 2007 15:29

Läste på DN:s hemsida att Boxers monopol på det digitala marknätet ska upphävas. Kan man hoppas på att det här innebär att det blir lättare att skaffa digital-tv? Med det menar jag att det idag är ju endast Boxer som erbjuder TV3 och Kanal 5 i samma paket. Många har ju annars bara antingen eller, vilket är lite irriterande!


Apropå det så kom jag på att förra veckan ringde det en kille från Telia och ville erbjuda gratis digital-tv i ett år. Han skulle höra av sig på söndagskvällen igen, men han har fortfarande inte ringt?! Nehej, har han ångrat sig om sitt erbjudande eller?? Lite irriterande...

Av H Sr - 30 november 2007 15:25

M jr kom i princip bara hem och vände, käkade lite mellanmål och stack sen iväg till en kompis. Jaha... Märks att han börjar bli stor! Det är tur man har en liten sladdis som i alla fall stannar hemma hos mamma! *skratt*


Är redan nästan mörkt ute, ändå hjälper ju snön till en del. Men det är i alla fall mysigt när man får tända fönsterlamporna m.m I helgen åker ju ljusstakarna och stjärnorna upp istället och DÅ kan man snacka om mysigt!!

Av H Sr - 30 november 2007 14:44

Aftonbladet.se har startat en Kramauktion, där man kan lägga ett bud på att få krama en kändis! Pengarna som man drar in på det här ska gå till att rekrytera och utbilda frivilliga till att besöka ensamma äldre - en väldigt god sak tycker jag!


Kändisarna som ställer upp är:
¤ Dogge Doggelito

¤ Christer Sjögren

¤ Gunde Svan

¤ Peter Harryson

¤ Linda Isacsson

¤ Magnus Härenstam

¤ Lotta Engberg

¤ Helen Sjöholm

¤ Lasse Berghagen


Nu ska man ju inte tänka SÅ, men nog hade det varit trevligare om de haft lite mer spännande kandidater?! Typ Mikael Persbrandt, Andreas Johnson, Alexander Skarsgård, Vigor Sörman, Henrik Hjelt eller nån annan goding?! Då hade man ju inte tvekat att hosta upp lite pesetas.... ;)

Vem hade du velat krama?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards