Alla inlägg under december 2007

Av H Sr - 31 december 2007 13:35

M och H jr har precis åkt iväg till affären för att handla, samt panta en hel hög med flaskor. Sen skulle de åka till kyrkogården och till M:s jobb för att hämta smutstvätt.

H har fortfarande inte dykt upp, men han kommer väl när han blir hungrig! ;) Få se om han blir hemma ikväll eller om det blir ännu en bortakväll.

M jr har sin kompis H här. M tänkte försöka locka med dem upp till skidstadion lite senare, han tänkte själv ut och springa en runda. Själv bara latar jag mig.... ;)


Mamma ringde och önskade gott nytt år. Hon hade varit till graven igår och mina ljus hade slocknat efter hälften, så hon hade tänt på dem igen. Då brinner de säkert hela kvällen, så jag behöver inte ha så dåligt samvete för att jag inte orkar åka över dit idag som jag hade tänkt...

Har bjudit hem henne att fira nyår, men hon ville bara vara hemma. Lillebror med sambo skulle komma över och bjuda henne på middag ikväll, så hon behöver i alla fall inte vara ensam. Hon var även bjuden till ett par vänner, men som sagt, hon ville bara vara hemma. Förstår henne så väl!

Av H Sr - 31 december 2007 13:31

Hittills har jag lyckats hålla mig uppe! Alvedon + Voltaren är en ganska bra kombination, huvudvärken är så gott som borta. Har bara kvar den där bakfyllekänslan i huvudet som jag brukar få efter ett migränanfall.

Hosta har nu anlänt till kroppen, så jag är glad att jag tidigare ringde till jobbet och sjukskrev mig inför morgondagen! När jag får hosta brukar den bli ganska envis och dryg, så det känns skönt att jag får vila en dag till. Lovade att höra av mig imorgon hur jag gör på onsdag. Man får ta en dag i taget, vill ju inte sjukskriva sig mer än nödvändigt heller!


Dåligt samvete fick jag såklart (ett ständigt tillstånd hos mig), speciellt när kollegan berättade att en annan kollega också ringt sig sjuk, hade ryggskott. Just ryggskott verkar smitta i vår arbetsgrupp denna vinter, det är tredje kollegan som råkar ut för det!

Den kollegan som ska börja 7 imorgon blir kanske själv hela dagen nu fram till kl.14, vilket inte känns så kul. Men vad gör man?!

Av H Sr - 31 december 2007 11:08


Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!!! Hoppas att ni får ett bra år och att alla era förväntningar slår in :)

Apropå det, brukar ni avge några nyårslöften? Vad blir det denna gång? Själv har jag slutat med såna dumheter, det håller ju ändå aldrig! Dock har jag lovat mig själv att ta tag i det här med vikten, men det har inget med nyår att göra...

Av H Sr - 31 december 2007 11:00

Inatt har det faktiskt kommit lite snö! Det är nog hela ½ mm eller nåt som har kommit... *skratt*

Det är verkligen bra eländigt med den här vintern! Barnen har ju verkligen så mycket roligare på ett jullov om de kan vara ute och leka i snön, bygga snögubbar, åka pulka osv.

Man kan bara hoppas att det blir snö NÅN gång i vinter, så de får uppleva lite roligt...

Av H Sr - 31 december 2007 10:51

Inga stora planer för denna nyårsafton. Hade tänkt åka över till pappas grav, men jag slopar det, då jag inte mår så bra. M ska åka ner till sin mammas grav i alla fall.

H sover ju borta, så när han dyker upp är det ingen som vet. M jr och H jr sitter framför varsin tv och myser - M jr med Svampbob och H jr med en Pettson & Findus-film. Det är hennes nya favorit, Tomtemaskinen tror jag att det är. Hon sitter som klistrad! ;)


Lite föda för kvällen ska införskaffas och jag hoppas att M tar på sig att åka till affären för de inköpen. Här planeras fläskfilé och potatisgratäng. Funderar på om man skulle göra Gino till efterrätt, det är himla gott. Man kan ju köpa färdig förpackningar med blandad frukt i frysdisken, enkelt och bra! :)


Annars blir det bara en slapp dag. Inget bra på tv alls ikväll, så man kanske skulle hyra en film?! Vi får se...

M och M jr skulle egentligen ha varit med och sprungit ett 1-mils lopp idag, men eftersom de nyligen varit magsjuka så är inte orken på topp just nu, så de skippade det. Få se om M jr vill åka lite skidor uppe på skidstadion istället.

Av H Sr - 31 december 2007 10:48

Jaha, så vaknar man till ännu en dag med huvudvärk och rinnande näsa... trodde skallen skulle kännas bra idag, men icke. Har tagit ett par Alvedon och en Voltaren, få se om det hjälper. Ska i alla fall försöka hålla mig uppe ett tag, får så dåligt samvete mot resten av familjen när jag bara ligger och sover!

Sitter även i valet och kvalet hur jag ska göra med jobbet imorgon. Det är ju jättesvårt att veta hur man känner sig då, men samtidigt vill jag inte vänta till imorgon bitti och känna efter. Vet ju inte hur det ser ut med folk i övrigt och det är inte kul att behöva ringa runt till folk på nyårsdagens morgon! Själv ska jag jobba 8-15:30, så nån annan måste ju i alla fall börja 7.... Som jag känner mig idag skulle jag aldrig orka gå till jobbet, men som sagt, man vet ju inte vad ytterligare ett dygn gör!



Av H Sr - 30 december 2007 23:53

Har tittat på ett par filmer under e.m och kvällen, bl.a "Min stora kärlek" som gick på trean. Har sett den några ggr tidigare, men jag tycker den är så himla mysig, så jag hade inget emot att se den igen! Kanske beror på att man känner igen sig.... *skratt*

Annars måste jag säga att det varit otroligt dåligt utbud på tv:n denna julvecka! Tycker det brukar vara mycket bra filmer den här tiden på året, men i år har det inte varit mycket att se. Inte visade de "Svensson, Svensson firar jul" på julafton heller! Skandal! ;)

Av H Sr - 30 december 2007 23:40

Ett snabbt litet inlägg innan det är dags för sängen - igen! Fick lägga mig direkt efter frukost idag pga förkylning och huvudvärk, kom inte upp igen förrän på e.m Har känt mig bättre under e.m och kvällen, men jag är glad att jag är ledig även imorgon, för jobbat hade jag aldrig orkat!


För övrigt har det varit en lugn och behaglig dag idag. H kom inte hem förrän på e.m (sov kvar hos en kompis inatt), men bara för att äta och duscha, sen stack han iväg till sin kompis O igen. Kom hem efter några timmar. Sen ringde O vid 21-tiden och undrade om han ville komma och sova över, 2 andra killar var också där... så han dyker väl upp nån gång imorgon igen. Tänk att först får man tjata på honom att hitta på nåt annat än att sitta och spela och läsa, sen är han knappt hemma! ;)


M och H jr gick en promenad och matade änderna på e.m Sen stack M och M jr ut och sprang. Så alla utom jag har gjort nåt idag... men så har de andra klarat sig från förkylningar än så länge.


Endast en ledig dag kvar av min långa 12-dagars ledighet - inte klokt vad det går fort!! Men tyvärr har ju nästan hälften av ledigheten varit i sjukt tillstånd, så man har ju inte alls kunnat göra allt det där man hade planerat med barnen - bad, promenader m.m

Förhoppningsvis är jag piggare imorgon så man kan göra något då. Jag måste i alla fall iväg till affären och handla lite till imorgon kväll. 

Sen jobbar jag tisdag-torsdag kommande vecka. Fredag är jag ledig och på lördag har jag tagit semester, för då fyller H jr år. Söndag jobbar jag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards