Alla inlägg under december 2007

Av H Sr - 28 december 2007 17:56

Här kommer lite bilder från våran jul... först ut kvällen innan, då den stora begivenheten såklart var att klä granen!


M jr klär granen.


H jr klär granen.


H jr fascinerad av änglaspelet!


Det färdiga resultatet :)

Jul
Av H Sr - 28 december 2007 17:35


Ja, rean pågår ju för fullt såhär i mellandagarna. Själv har jag inte handlat nånting på just rean, även om vi har handlat i mellandagarna. Allt har varit till ordinarie pris, tyvärr! ;) Sen har jag nog inte letat nåt närmare heller, det är alldeles för mycket folk för att trängas i klädaffärer osv.

Har ni gjort några fynd i affärerna eller håller ni er helst hemma?

Av H Sr - 28 december 2007 17:13

Ibland blir man verkligen trött... vi skulle spela Cluedo hade vi tänkt. Men blev det så? Nej. H jr satt inte still i soffan, vilket irriterade M som till slut blev så sur att han inte ville vara med att spela... vilket förtog glädjen för alla andra. Suck... det är inte första gången heller!

Ibland kan han verkligen vara barnslig! Blir irriterad för ingenting när barnen gör nåt eller låter. Herregud, de är barn, de låter! Man undrar ju om han själv satt tyst som en mus när han var liten... Tror att det är ett problem för de flesta vuxna, man glömmer hur det var när man själv var barn!


Det stör mig när han säger till barnen att inte skrika, inte göra si eller så, och sen kan han göra likadant själv... dessutom irriterar jag mig på att han använder ironi när han pratar med barnen. Barn förstår inte ironi!!

Vet inte vad det är för fel, men grinigare och grinigare blir han, och mer och mer tröttnar jag. Han är inte alls den han var tidigare, tyvärr...

Ibland känns det bara pest!

Av H Sr - 28 december 2007 16:05

Dagen fortskrider i lagom tempo. Lunch har vi klarat av, även dammsugningen. Nu tänkte vi sätta oss och spela lite Cluedo. Förhoppningsvis tar det inte flera timmar den här gången, när man kan reglerna lite bättre! ;)



Av H Sr - 28 december 2007 12:07

Nu när julen är över står nyåret på tur. För vår del blir det ett lugnt firande härhemma, med god mat och skålande i Pommac. Jag ska jobba på nyårsdagen, så det är bäst att ta det lugnt! Dessutom är inte nyår nån jättestor helg för oss.

Funderar på att göra fläskfilé och potatisgratäng till middag då. Sen får det bli någon god efterrätt. Lite chips och annat att mumsa på brukar vi också ha till kvällen.

Vad har ni för planer för nyårsafton?



Av H Sr - 28 december 2007 11:38

Man kan ju undra hur det kommer sig att en 9-årig pojke blir inlåst i bagageluckan på en bil?! Är det nån som har skojat med honom eller har han blivit inlåst på jäkelskap?! Nu gick det lyckligtvis bra, men man kan ju undra hur man tänkt när man låst in honom där - det kan ju ändå inte ta så himla lång tid innan syret tar slut i bagageutrymmet på en Porsche...

Pojken hade varit lugn när han kom ut... själv skulle jag nog fått syrebrist för länge sen pga hyperventilering! Ju äldre jag blivit desto mer cellskräck har jag fått! Det räcker numera att barnen brottas och lägger sig över huvudet på mig så får jag panik!


Nån mer som har cellskräck?

Av H Sr - 28 december 2007 11:25

H jr har en egen liten modeuppvisning här hemma... hon springer omkring alldeles naken med endast en mössa på huvudet! *skratt*

Hon fick mössa och vantar med Dora i julklapp. Behöver jag säga att det blev populärt?!

Fick hon välja skulle hon nog aldrig klä på sig. Tur att inte en annan tänker likadant, då skulle nog grannarna ringa och klaga nånstans... ;)

Av H Sr - 28 december 2007 11:22

Nån julmat blir det inte idag, numer får det räcka med skinkmackor morgon och kväll! :)

Idag blir det makaronipudding till lunch och tacos till middag. Ett skönt avbräck till julbordet. Barnen blir säkert glada över tacos, det är väldigt populärt här hemma. Har ni andra också övergett julmaten?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards