Alla inlägg under december 2007

Av H Sr - 28 december 2007 11:21

M har fått nåt ryck och ska ägna en stund åt bilen - tvätt, byte av torkarblad m.m Tja, det kan han ju roa sig med! Själv tänker jag inte göra nånting *skratt*

Känner mig riktigt lat idag och det tänker jag tillåta mig att vara också! ;)

Av H Sr - 28 december 2007 10:57

Det är Shopaholicmamman som lottar ut en goodiebag på sin blogg. Ju fler som är med och tävlar, desto mer värd är härligheten. :)

Av H Sr - 28 december 2007 10:35

Ni som följt min blogg vet att jag försökt med Viktväktarna flera ggr tidigare och att det även funkat. Dock blev jag så himla trött på att räkna points i höstas att jag gav upp och tänkte försöka på egen hand.

Idag fick jag ett mejl från VV att de startar ett nytt program nu, Points med DuoVal. Tydligen får man äta ännu fler livsmedel i fri mängd för ett visst antal points (tidigare kunde man äta valfri mängd endast för pasta och potatis), ex. ris och kött...

Just det här att slippa väga och mäta är ett stort plus, så kanske kanske skulle man ge sig på det igen... tål att funderas på i alla fall!

Av H Sr - 28 december 2007 10:33

Vaknade med rejält ont i halsen både igår och idag. Kändes lite bättre under dagen igår och hoppas på detsamma även idag. Svider och värker. Kanske är det en förkylning på gång. M jr har blivit smått förkyld, så omöjligt är det ju inte. Det ena verkar avlösa det andra här hemma just nu...

Av H Sr - 28 december 2007 10:18

Nyår

Var och med vilka ska du fira nyår?

Vi blir nog bara hemma, vi i familjen. Nyår är ingen stor helg för oss, men vi brukar äta nåt gott och skåla i Pommac. Dessutom ska jag upp och jobba morgonen därpå, så det blir inga utsvävningar!

Har du några nyårslöften, vad?

Löfte och löfte... de håller aldrig ändå! Däremot hoppas jag kunna sätta igång med mitt viktminskningsprojekt efter helgerna och lyckas bra under året.

Vad är det bästa som hänt år 2007?

Oj... det bästa som har hänt är väl att mina nära och kära fått vara någorlunda friska och att jag fått fortsätta se mina barn växa.

En annan bra sak är väl att ekonomin någorlunda kommit ifatt efter föräldraledighet, reparationer osv.

Vad är det sämsta som hänt år 2007?

Det sämsta... det måste väl vara att både M och jag fick krångel med blodtrycket och fick börja med medicin mot det, att andra nära blivit sjuka och gjort sig illa. Sen var ju inte sommaren någon höjdare heller... och inte vintern heller hittills för den delen!

Vad förväntar du dig av år 2008?

Några förväntningar vet jag inte om jag har, däremot förhoppningar. Jag hoppas att vi får fortsätta vara friska, att jag lyckas med min så nödvändiga viktminskning, att det går bra för barnen.... hoppas också att vi kommer iväg på någon form av semester. Hoppas att vi har så vi klarar oss under året. Att det blir en fin sommar. Hoppas också att det inte blir alltför tufft på jobbet...

Av H Sr - 28 december 2007 10:14

Så sitter man här efter ännu en sovmorgon och en lååång frukost med goda skinkmackor! :)

Vi tittade på den där filmen på 6:an igår, Dodgeball hette den. Men efter en lång dags shopping var jag verkligen trött och somnade i soffan efter halva filmen eller nåt... typiskt! Filmen var i alla fall lite smårolig, även om den ibland var på gränsen till för larvig. Det är en fin gräns det där...


Vi har inget särskilt planerat idag. Några snögubbar lär det ju inte bli i alla fall, det är lika grönt ute som på våren ungefär och +3.5 grader, så det är ju inte så inspirerande precis!

Tänkte försöka jaga ut barnen på nånting i alla fall, om inte annat kanske de kan vara med nån kompis. De behöver lite omväxling nu! ;)

Själv ska jag dra ett tag med dammsugaren och försöka tvätta lite. Vad har ni för planer för dagen?

Av H Sr - 27 december 2007 20:49

Nu har vi kommit hem och packat upp efter en lång shoppingdag. Vi hittade presenter både till H och H jr, så nu är allt klart! Skönt!!

H jr får sin säng med tillhörande madrass och stödbräda, kläder, ett dataspel, två tärningsspel, en dammsugare och en film.


Det blev inget Nintendo Wii. Visserligen hittade vi ett på Elgiganten till bra pris, men efter mycket luskande kom det fram att han hellre ville ha ett Xbox... Men när vi diskuterat lite M och jag kom vi fram till att det känns onödigt att köpa ytterligare en spelkonsol, när de redan har PS2 och H dessutom har PSP. Så det blev en platt-tv till hans rum istället! Jag är säker på att han kommer att bli glad över det med, för han klagar ofta på att han aldrig få se det han vill se. (Läs: fotbollsmatcher!)


Naturligtvis blev det lite annat också, men inte mer spännande än spolarvätska, torkarblad, badkarsmatta, förvaringslådor till H jr:s leksaker m.m Inte ens ett stativ! Kände att jag inte hade ro att gå och leta efter ett sånt, det får jag göra nån gång när jag kommer iväg själv. Eller så beställer jag ett på nätet. 

Lunchbuffé på Pizza Hut blev det också, både sallad och pizza. Gott, och skönt med lite omväxling från McDonald's, Max osv.


H jr har kommit i säng. M jr blir nog inte uppe så länge till, han ser bra trött ut! Vi andra tänkte titta på nån film som går på TV6, H hade sett den förut och tyckte den var lite kul. Vi får väl se... M håller precis på att tillaga en Irish Coffee till sig. Själv gillar jag inte alls såna, så jag får hitta på nåt annat gott istället! Har griljerat en ny skinka ikväll, så det kanske blir en macka när den har svalnat :)

Av H Sr - 26 december 2007 20:52

Inte är det mycket att hurra för i tv-tablån ikväll inte... det är väl typiskt när man är ledig och har all tid i världen att sitta uppe framför tv:n?!

"En prinsessas dagbok" går på nån kanal såg jag. Tror att jag sett den förut, men det kanske får duga...

Vad ser ni andra på ikväll?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards