Alla inlägg under december 2007

Av H Sr - 26 december 2007 20:12

Imorgon när vi ska iväg och shoppa ska jag nog titta efter ett stativ till min kamera. Egentligen skulle jag vilja ha två stativ, en Gorillapod och ett vanligt stativ - mer golvmodell.


 

Gorillapod


En Gorillapod är ju smart att ha när man är ute eftersom den går att sätta fast och ställa på de mest konstiga ställen. Ett vanligt stativ är ju bra att ha här hemma, ex. när man vill ta porträttfoton eller när man ska ta landskapsfoton... svårt att bestämma sig! ;)



Vanligt stativ. Heter säkert nåt annat... ;)




Av H Sr - 26 december 2007 19:12

Det är inte lätt att fylla år tätt inpå jul ska ni veta! Jag har frågat H flera ggr vad han önskar sig när han fyller år om ett par veckor, men han har ingen aning! Han tyckte att han fick så mycket i julklapp och så bra saker, så han har svårt att komma på någonting :)


Ett Wii vet jag ändå att han vill ha, men jag tror att han inte önskar sig det för han tror inte att han får nåt, men annars har jag ingen aning vad man skulle kunna köpa!

Presentkort är ju lite tråkigt, men i värsta fall får det bli såna istället, de går ju alltid att spara till senare under året. Förra året fick han ett på JC och det har han fortfarande inte använt! ;)


H jr är lite lättare. Dels ska hon ju få en säng, men sen är det ju alltid lättare att köpa till små barn och eftersom vi inte har nån tjej sen förut så finns det ju MASSOR av roliga saker att köpa!! :)

Av H Sr - 26 december 2007 19:03

Var över till den större grannkommunen för ett besök på Elgiganten. Visst hade de ett par Nintendo Wii där, men det var några hundralappar dyrare än jag sett på nätet, så jag bestämde mig för att beställa istället. Bara det att jag glömde bort det när jag kom hem och nu när jag var in och kollade var de slut... *skratt*

Kanske inte är meningen att vi ska köpa nåt?! Vi ska i alla fall åka iväg och handla imorgon, få se om man kan hitta nåt då.


En ny julskinka blev det också, men jag blev så trött här på e.m när vi tittade på Shrek 3, somnade och efter det är jag sååå seg, så jag orkar inte griljera den idag. Den skinka som finns kvar räcker nog till frukost imorgon i alla fall :) 

Ingen var särskilt hungrig ikväll, så det blev bara ostkaka med sylt och grädde. Ingen riktig mat precis, men är det jul så är det! ;)

Det är tur att det börjar minska bland julgodiset också...

Av H Sr - 26 december 2007 13:54

Den här sängen är det som vi tänkte köpa till H jr i födelsedagspresent. Och så en madrass till såklart! ;)

Ser ut att vara alldeles lagom till en liten tjej :)

Av H Sr - 26 december 2007 13:47

Ännu en omgång med julmat ligger nu och skvalpar i magen... det blev nog sista julbordet för i år i alla fall! Vi hade en del rester kvar, så vi passade på att göra slut på allt det. Det blir lätt fullt med fat och karotter i kylskåpet den här tiden på året och ofta får man bara slänga en massa efter några dagar. Men nu så har vi varit duktiga och gjort slut på det!

Det som är trist är att julskinkan nästan också är slut redan! Har nog aldrig tagit slut så fort som i år. Det blev en liiite mindre skinka än det brukar, för det fanns inga större och sen är vi ganska duktiga på att äta skinksmörgåsar... ;)


Få se om jag köper en liten skinka till idag och griljerar. Känns som att det är lite för tidigt att sluta med julskinka redan!

M, jag och H jr ska bege oss en snabbsväng till grannkommunen för att se om vi kan hitta presenten till H. Elgiganten har ju öppet idag, så ett besök där blir det. Sen ska det fyllas på lite med mjölk och annat. Annars brukar vi aldrig vara ute och handla på annandagen.


M jr och H stannar hemma. De har fullt upp med sina nya saker! :)

H ville spela en omgång Cluedo, så det blir säkert lite sånt senare. Få se om vi kanske tittar på Shrek 3 sen också. Den fick de ju tillsammans i julklapp.

Annars är det inte mycket att hurra över på tv:n under julen måste jag säga!

Av H Sr - 26 december 2007 12:28

Julen är knappt över och det är redan dags att jaga presenter igen!! Dålig tajming att föda barn i januari... och två stycken dessutom! ;)

H jr fyller år nästa helg och H fyller några dagar senare, så det blir kalas för båda nästa helg. Så då ska det vara födelsedagspresenter. Lite kläder har vi köpt redan till båda, men nåt mer ska det väl vara. Vi är noga med att de inte ska få mindre födelsedagspresenter än M jr bara för att de fyller så nära inpå julen. 


Vet att H skulle vilja ha ett Nintendo Wii, men frågan är ju om det går att få tag på så här efter jul?!

Det blir en shoppingrunda imorgon i någon större stad. Inte kul att trängas med alla galna reashoppare, men vad gör man inte för de små liven...


H jr ska få en ny säng. Hon sover fortfarande i spjälsängen och det fungerar utmärkt, men nu ska hon få en riktig säng. Så säng och madrass ska införskaffas på IKEA är det tänkt... bara att hoppas att det inte är slut!

Av H Sr - 26 december 2007 10:51

Ja, gott om julklappar blev det till barnen! Förutom från oss får de även av min mamma, min lillebror, min farmor och farfar och av sin farmor och farfar. Brukar även få av min syster med familj, men i år har de inte lämnat några.

Väldigt nöjda blev de i alla fall! De fick en hel del av det de önskat sig och mer därtill... Det är verkligen ett nöje att se på när de öppnar alla sina paket! H jr var väldigt noga med att packa upp sina kläder ordentligt och syna både fram- och baksida! :)


Kan inte räkna upp allt de fick, men några smakprov:


H:

¤ Mobiltelefon

¤ Jeans

¤ Cluedo

¤ Pengar

¤ Plånbok

¤ Keps


M jr:

¤ Böcker

¤ Pengar

¤ Jeans

¤ Spel till Game Boy

¤ Lego med Svampbob

¤ Eye Toy


H jr:

¤ Kläder

¤ Pussel

¤ Dockor

¤ Ritpapper och pennor

¤ Sångbok

¤ Dora-lego


M och jag fick ju också paket - tänk att vi varit så snälla under året!! ;)

Jag fick ett duntäcke (M har nog tröttnat på att jag alltid snor hans täcke att lägga över mitt... jag är så himla frusen när jag ska lägga mig!) och av M jr fick jag en chokladask :)

M fick cognac, choklad, en deodorant, en bok och ett par pyjamasbyxor med Homer Simpson. H fick ett par likadana (köpte de i USA) och de blev populära! :)

Jul
Av H Sr - 26 december 2007 10:45

Oj, det går verkligen på sparlåga härinne nu under julen!! Igår hade vi en skön, mysig dag här hemma. H kom hem runt lunch och lite senare kom mamma över, så det blev julbord på nytt och efter det julklappsutdelning. Lillebror och hans tjej kom över en stund fram mot kvällningen också.


H fick Cluedo med DVD i julklapp av mamma, så det blev en runda av det igår kväll. Kul, men krångligt innan man satt sig in i alla regler. Man är ju inte van att använda DVD:n till spel heller.


Idag blir ännu en slapp dag. Det blev en sen frukost, sen har vi bara plockat undan, diskat osv. M ska ut på en löprunda och H jr sitter i badet med badkritorna hon fick i julklapp. M jr sitter i soffan och slappar, H äter frukost...


Hoppas ni andra också njuter av en lugn dag!

Jul

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards