Alla inlägg den 3 januari 2008

Av H Sr - 3 januari 2008 15:35

Idag hade jag inte varit duktig och lagt fram nåt ur frysen till middagen. Så vad ska man då hitta på?! Jag tror att det får bli pannkakor. Det har nog inte barnen nåt emot och det var ett tag sen vi gjorde det. Självklart får det bli vispad grädde (endast 20%) och sylt till :)

Barnen har dille på att ha socker på sina pannkakor och visst, en kan ju vara gott, men annars blir det himla sliskigt. Nåt annat som är sliskigt är lönnsirap, det körde vi med ibland för många år sen, men nej, det blir FÖR sött (tänk att nåt kan vara det?!). Vad brukar ni ha på era pannkakor?

Av H Sr - 3 januari 2008 15:32


Köpte lite fikabröd när jag var till affären, så jag och barnen har fikat lite här på e.m Köpte bl.a de här kexen, har aldrig sett de förut, men de har säkert funnits länge. Kan verkligen rekommendera dem! Det var som en blandning mellan såna där fingerkex och After Eight tycker jag. Inte alls dumma. Det enda negativa är att det bara var 12 st i och de är inte stora... så vips, så var de borta! *skratt*

Av H Sr - 3 januari 2008 15:30

Miniserien som jag började titta på igår, Talk to me, avslutas ikväll med två avsnitt. Jag tycker att den är helt ok, även om jag nog hade förväntat mig lite mer. Men som sagt, den duger alldeles utmärkt att titta på!


Ikväll krockar den med en ny serie, Damages, som jag har för mig skulle gå på 3:an. Glenn Close är bl.a med i den. Men den kanske går i repris.

Av H Sr - 3 januari 2008 15:22

Efter jobbet fyllde jag i nytt schema till dagis och fritids som jag skickade in till barnomsorgen. Hämtade upp H jr och M jr från dagis, samt handlade på vägen hem. Plocka ur diskmaskinen (med god hjälp av H), plocka i en ny diskmaskin, äta, bädda sängarna (hann inte det imorse), dammsuga, fika och nu har jag äntligen satt mig ner en stund...


M jr är ute och leker med sin kompis K. De kom precis in och frågade om M jr får sova över där inatt. Få se vad K:s mamma säger, mig spelar det ingen roll, vi är ju lediga imorgon.

H jr var trött när hon skulle hem från dagis, så hon har parkerat sig framför Pettson och Findus, för andra gången idag! Hon såg den imorse också, när hon drack sin välling. "Katten och Gubbens år" heter den och enligt vad jag kan förstå är det en riktig höjdarfilm! I alla fall om man ska gå efter hur gärna H jr ser den... ;)


H var faktiskt vaken när vi kom hem! *skratt* Jag hade tänkt ringa hem på f.m och väcka honom, men glömde alldeles bort det. Det var väl lite snurrigt i huvudet idag...

Men han var i alla fall vaken. Själv tror jag att han inte hade varit uppe så länge, tyckte han såg ganska nyvaken ut, men han påstår att han kommit upp före 11... Han var hemma hos sin kompis D till kl.23 igår, då D:s mamma skjutsade hem honom, snäll som hon är. Så det blir ganska sena kvällar. Börjar nog bli dags i helgen att försöka vända tillbaka dygnet, på onsdag börjar ju skolan igen.

Av H Sr - 3 januari 2008 15:17

Så var första arbetsdagen på den nya (nygammal egentligen) gruppen till ända! Jobbade ju bara 8-12 idag, så man hann ju inte göra så mycket direkt. Fick lite rapport från en kollega och hade sen ett möte med personalen för att gå igenom de boende, så man har lite mer hum om vilka de är.


Helt klart finns en hel del att ta tag i! Men nu är jag ledig fredag-lördag, jobbar söndag och eftersom det är helg innebär det att man är ensam i tjänst i kommunen, så då är det inte alls säkert att man hinner något på sitt eget område... Så jag räknar med att kunna dra igång saker på tisdag nästa vecka. Då vet jag att doktorn kommer, så man kan diskutera några saker + att det är medicindelning... full rulle med en gång! :)


Det känns i alla fall bra att vara tillbaka och jag hoppas att det kommer att gå bra!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards