Alla inlägg den 11 januari 2008

Av H Sr - 11 januari 2008 08:57

Jag tycker faktiskt att det är riktigt läskigt hur fort tiden går! Den här veckan har gått så himla fort och när man tänker på att det redan är 11 januari, ja då får jag nästan panik! Det känns ju som att det var julafton igår?! Och nu har snart halva denna månad gått?? Inte klokt...


En vecka är ingenting längre! För att inte tala om de lediga dagarna... det är väl för att man alltid har fullt upp, det går i ett och man har liksom inte tid att känna efter, bara vara. Ibland önskar jag verkligen att det gick att stoppa tiden!

Det finns så mycket som man vill göra och planerar att göra, men det hinns inte med. Sen vips, så har flera veckor gått och ingenting blivit gjort. Det är lite sorgligt!

Av H Sr - 11 januari 2008 08:51

Nej, nu får Magnus Uggla ta och komma hem från Thailand igen - det är alldeles för tyst på hans blogg!!! ;)

Av H Sr - 11 januari 2008 08:48


Ok, jag erkänner - jag kan inte hålla mig tills nästa säsong börjar visas på tv! Jag måste se alla avsnitten av säsong 4 NU!! ;)

Tittade på ett avsnitt igår kväll och nu är det dags för ett nytt. Serien är ju bara sååå bra!! :)

Av H Sr - 11 januari 2008 08:35

Pendlar du till jobbet? Det är bara att beklaga, forskare har kommit på att man blir sjuk av det! Och ju längre restid man har till jobbet, desto större risk har man att bli sjukskriven på heltid.


Jag tror att det kan ligga något i det här. Många får ju pendla timtals varje dag, vilket innebär tidig morgon och sen kväll, dag efter dag. Har man sen barn som ska hämtas, aktiviteter att skjutsa till osv, så blir det inte mycket tid över till nåt annat! Bara att lägga sig, för att orka gå upp tidigt igen nästa morgon...

Själv beundrar jag dem som sitter och pendlar långt varje dag, jag skulle aldrig klara av det! Visst, var jag absolut tvungen så hade jag väl inget val, men jag kan känna mig stressad bara av att tänka på det!


Nu har ju jag sån tur att jag kan gå till jobbet på ca 10-12 minuter, så jag är ju väldigt lyckligt lottad, men det är nog inte många som har det så bra. Storasyster pendlar 7 mil (enkel väg) varje dag och jag ser ju hur det sliter. Hon har varit sjukskriven i flera år, både på heltid och deltid. Visst, det är ju inte själva pendlandet som är orsaken till att hon blev sjukskriven (även om det säkert hjälpte till), men det har varit jobbigt att komma tillbaka till jobbet, eftersom det blir så långa dagar.


För att inte tala om alla olycksrisker på vägarna när man kör bil till jobbet varje dag, i ur och skur. Visst, det finns kollektivtrafik - men det beror ju alldeles på var man bor!! Alla bor ju inte i Stockholm...

Av H Sr - 11 januari 2008 08:29

Ja, idag är det verkligen skönt med fredag, eftersom jag är ledig!! Det har varit en intensiv vecka på jobbet, så det ska bli skönt att vara ledig 3 dagar.

M jr knallade iväg med sin kompis K till skolan och efter att jag ätit frukost, fixat välling till Hanna m.m så har jag nu krupit ner i sängen igen! H jr ligger och tittar på Teletubbies, så jag passar på att mysa en stund :)


Inga särskilda planer för dagen, även om det finns en hel del jag BORDE göra... dammsuga, tvätta, städa, börja plocka undan julsaker, handla m.m Vi får se hur mycket av det som blir gjort! Först och främst tänker jag unna mig att bara njuta av ledigheten nån timme ;)


Vad har ni andra för planer denna fredag?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards