Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Måndag morgon

Av H Sr - 21 januari 2008 07:22

God morgon! Tänk, det är riktigt skönt att få börja kl.8 på morgonen istället för kl.7 På mitt tidigare schema började jag alltid 7, men nu har jag några dagar som börjar kl.8 istället. Riktigt skönt att kunna ta det lite lugnare på morgonen.

M tog med sig H jr till dagis när han åkte till jobbet, så hämtar jag henne när jag slutar. Så ansvarar jag för att M jr kommer till skolan ;)

Jag hade tänkt skjutsa honom, men nu hade han bestämt med en kompis att de skulle gå tillsammans. 

H har sovmorgon till kl.9, så honom måste jag försöka få liv i innan jag sticker!


Full rulle på jobbet kommer det att bli, men sen får jag ta det lugnt några timmar på e.m innan det är dags för det där sabla tandläkarbesöket... inget jag ser fram emot!! Nåja, jag får vara stolt över mig själv att jag nu kommit så långt att jag beställt tid och allt.


Just nu är det ett par grader kallt, men det såg ut som att det ska bli varmgrader frampå dagen. Blir väl ännu en grå och trist dag...

 
ANNONS
 
Anna

Anna

21 januari 2008 09:17

Härligt med lugna mornar. Gubben jobbar på eftermiddagen idag så jag kunde lämna huset istället för att väcka barnen när det normalt var dax för det. Barnen fick en timmas extra sovmorgon och jag fick 45 min extra på jobbet!
Är nu tillbaka i vardagen efter en vecka på holell. Sönt att vara hemma igen!
Må gott!
Anna!

http://enannassida.blogg.se

 
sussilull

sussilull

21 januari 2008 12:10

finns det några andra dagar med väder som inte är grått nu förtiden??
Vad skönt att du får en timme till på morgonen nu men vänta du bara ...det är bara en tidsfråga innan du inte hinner något på den timmen heller... *fniss*

http://www.sussilull.bloggagratis,se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se