Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Körig dag som inte var nån nackdel...

Av H Sr - 21 januari 2008 13:18

Precis som jag förutspådde så blev det full rulle på jobbet. Att bara jobba 4 timmar kan ju vara skönt i och för sig, men när man har mycket att göra är det svårt att få de där 4 timmarna att räcka till! Blev kvar nästan en halvtimme extra. Skyndade mig till dagis där jag skulle hämta upp H jr kl.12:30, hann precis dit.


Döm om min förvåning då de satt och åt lunch i godan ro! I normala fall brukar de äta vid 11:30, men tydligen hade fröknarna haft nåt annat för sig på f.m och då kom de igång senare med maten. Så istället för en snabb hämtning blev det en bra stunds väntan, då H jr långt ifrån var färdig. Inte för att det spelar så stor roll, men jag var ganska hungrig själv! Hade ju inte tagit med mig nåt att äta till jobbet eftersom jag inte hade nån lunch idag. Hade jag vetat det här så hade jag ju kunnat tagit med matdosan och hämtat H jr lite senare. Jaja...


Nu är i alla fall magen mätt! Och fördelen med att det blev en stressig dag på jobbet och annat sånt här strul är ju att jag inte haft en tanke på tandläkarbesöket idag! Inte förrän nu då... ja, usch ja... ska verkligen försöka tänka på nåt annat innan det blir dags!

Få se hur jag känner mig efter det besöket, om jag orkar/hinner åka upp och se H:s innebandymatch. Det beror ju alldeles på vad de gör.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se