Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Flingor

Av H Sr - 21 januari 2008 14:31


M jr är hemma från skolan, och nu sitter han och H jr och äter mellanmål. Fil med flingor blev det idag. Här hemma gillar alla utom M fil och flingor! Lättfil kör vi med och Kellogg's All-bran Regular flingor. Nån gång ibland kan vi köpa corn flakes eller nån sorts puffar eller liknande, nåt som barnen vill ha, men för det mesta blir det All-bran. Barnen gillar dem också och de är ju nyttiga, bra för magen osv. Goda är de också! Jag äter en tallrik varje morgon och ibland kan jag ta en tallrik fil och flingor på kvällen också när jag är sugen på nåt.

Vad har ni för favoritflingor?

 
ANNONS
 
trollpackan hummar

trollpackan hummar

21 januari 2008 15:10

Hmmm...klart att ungarna gillar det! Har du sett hur mycket socker det är i dem? Drygt 20% tror jag att det var...även om de nu har försökt att göra dem nyttigare med fibrer...;)
Själv gillar jag osötad basmusli och lägger själv till blåbär eller hallon, krossade linfrön och solrosfrön. Lite kanel och ingefära på! Mums!

http://trollpackan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se