Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Jag överlevde!!

Av H Sr - 21 januari 2008 19:30


Jajamensan, jag lever! Trots tandläkarbesök!! Helt otroligt.... *skratt*

Det gick bra, men jag spände mig nåt otroligt när jag låg där i stolen, så efteråt, när jag skulle betala m.m., så släppte spänningarna och jag blev helt skakis i benen! Men jag är riktigt stolt över mig själv att det gick så bra!


Det blev en undersökning av tänderna, röntgenbilder, blästring, borttagning av tandsten (hade väldigt lite), fluorbehandling m.m Jag fick t.o.m beröm av tandläkaren! Hon tyckte jag hade fina tänder och att jag har skött dem väldigt bra, med tanke på att jag inte varit till nån tandläkare på 14 år!


Själv trodde jag ju att det skulle finnas massor av hål m.m., men jag hade bara ett enda hål, ett litet ett! Så det är jag väldigt nöjd med! Sen fattades det en liten bit av en tand, så det ska också fixas. Plus att jag ska byta ut en amalgamfyllning. Den tanden har besvärat mig mest, så jag trodde att jag hade stora hål och kanske skulle behöva rotfylla, men det är alltså fyllningen som spökar! Den som gör ont när jag tuggar ibland.


Så nu ska jag tillbaka på onsdag och fixa fyllningen + hålet. Sen ska jag dit en gång nästa vecka och fixa den trasiga tanden. Fasar verkligen för besöket på onsdag!! Borrning... *ryser*

Har i alla fall sagt till om att jag vill ha bedövning, så det finns med i beräkningen!


Apropå beräkning, inte är det billigt att gå till tandläkaren heller... 677 kr gick dagens besök på. Totalt med alla åtgärder, inkl. dagens besök, så trodde tandsköterskan att det skulle landa på ca 3000 kr... suck! De pengarna kan man göra mycket annat för. Men, men, det kan det vara värt om det känns bättre i munnen.


Både tandsköterskan och tandläkaren frågade om jag gnisslar tänder/biter ihop. Det gör jag säkert när jag sover... säkert en av anledningarna till att jag har så mycket huvudvärk! Tandläkaren sa att det syns, för fyllningarna var alldeles nötta. Egentligen skulle jag nog behöva byta ut fler fyllningar, men det får bli en senare fråga.


 
ANNONS
 
Ewa

Ewa

21 januari 2008 20:40

Det var ju ingenting med tanke på att det gått 14 år!! Skönt att det är över och visserligen ska du tillbaka, men du vet ju vad som ska göras och det brukar i alla fall jag tycka minskar obehaget. Kram.

http://fundringar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se