Alla inlägg den 24 januari 2008

Av H Sr - 24 januari 2008 16:12

 


På tal om ekorrhjul (tidigare inlägg idag) så är jag själv inne i ett riktig ekorrhjul just nu... fast det här ekorrhjulet innehåller inte så mycket stress. Men desto mer godis!

Nu är det godis dagligen och det går bara inte att låta bli! Idag blev det inköp av en påse Polly när jag var på affären. Det är favoritgodiset för tillfället. Då måste jag äta det gång på gång... hur normalt är det på en skala?!

Av H Sr - 24 januari 2008 16:01

Ja, den där snön som kommit ner under natten är verkligen på väg bort igen. Visserligen ligger det kvar lite på gräset och så, men det är bara en massa plask. Man blir verkligen blöt om fötterna! Fryser det på nu så kommer det att bli rena isgatan ute... förhoppningsvis är det inte fallet imorgon när vi ska till stora staden!


Skidträning för M jr ikväll och den här gången blir det skate istället för klassiskt, eftersom den lilla snön inte räcker till att göra spår. Det är verkligen tråkigt. Tyvärr blev ju skidtävlingen inställd på lördag också. Många från klubben verkar ska åka till ett annat ställe, ca 20 mil härifrån, men det tycker jag är lite för långt. Då måste man nästan sova över där natten innan, annars får man ju åka okristligt tidigt på morgonen. När M jr blir större kan man ju tänka sig att åka lite längre, när han vill tävla mer "seriöst", men som det är nu med jobb, småbarn osv. känner jag att vi inte kan lägga ner all tid och alla pengar på hans intresse.

Av H Sr - 24 januari 2008 15:37

Hemma igen efter en dag på jobbet. Började ju med medarbetarsamtal hos chefen imorse och det gick väl bra. Tyckte inte jag hade så mycket att komma med, då jag precis kommit tillbaka till jobbet.

En träff med en blöjförsäljare har vi haft, möte med doktorn, medicindelning m.m Full fart hela dan, precis som vanligt med andra ord! Känner mig nog lite extra stressad eftersom jag bara ska jobba 2 timmar imorgon, jag vet ju att jag ABSOLUT inte kan jobba över, eftersom vi ska till tandläkaren i storstan.


Hämtat barnen har jag gjort, handlat och nu sitter vi här och pustar ut. H jr var väldigt trött när jag hämtade henne, hon ligger i min säng och tittar på... just det, Pettson och Findus! ;)


Det vankas lite fika, sen ska jag uppdatera mig på alla bloggar tänkte jag, innan det är dags att börja med middagen. Kycklingpytt får det bli idag. Det åt vi ju rätt nyligen, men det är så gott och sen ska maten gå fort och ätas relativt tidigt idag, så...

Av H Sr - 24 januari 2008 07:32

Ett stressigt jobb ökar risken för hjärtsjukdom med 70%! Och det är speciellt de yngre som löper ökad risk, de stressar mest, äter sämst och har många år av sådant liv framför sig.

Jag är inte ett dugg förvånad! Hela samhället går ju bara snabbare och snabbare, människan är inte gjord för den här konstanta stressen. Man känner ju själv av hur dåligt man mår emellanåt när det blir alltför stressigt på jobbet.

Men vad kan man göra åt det?! Arbetsuppgifterna måste man ju utföra, men de tycks ju bara bli fler och fler. Har ni några tips, hur kan man stoppa ekorrhjulet?? För visst är det många som behöver dra i nödbromsen, innan man råkar ut för en för tidig död....

Av H Sr - 24 januari 2008 07:29

Åh, vilken härlig morgon att vakna upp till! Det är SNÖ ute!!!! :) Det måste ha snöat hela natten, för det har nog kommit ett par cm eller så. Tyvärr är det +0,5 grader just nu och varmare lär det väl bli frampå dagen...


M jr är precis på väg till skolan och själv ska jag om en stund traska iväg till chefen på medarbetarsamtal.

Jobbar till 14:30 idag och det kommer att bli fullt upp, som vanligt! Imorgon jobbar jag ju dessutom bara ett par timmar, så jag vill få undan så mycket som möjligt idag, för jag kan INTE jobba över imorgon.


Hoppas ni får en trevlig dag! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards