Alla inlägg den 29 januari 2008

Av H Sr - 29 januari 2008 11:09

Nyss hemkommen efter att ha lämnat H jr på dagis. De var ute på gården, så det blev snabbt på med termobyxor och hjälm, och sen ut till de andra barnen.

Ska slänga i mig lite mat snabbt (korv med bröd, snabbt ska det gå) och sen iväg till tandläkaren. Måste ju hinna borsta tänderna innan också! ;)


Sen blir det hem en sväng innan jobbet, som ju blev tidigare idag. Måste hinna betala räkningarna innan jag sticker, samt in på affären och köpa lite pyttipanna till resten av gänget, så de har nåt snabbt att äta ikväll... pust!!


Hoppas, hoppas, det blir en lugn kväll på jobbet!

Av H Sr - 29 januari 2008 08:50

I år fyller Lego 50 år! Tänk, det måste vara en av de bästa uppfinningarna vad gäller leksaker! Så mycket som man kan bygga av dessa klossar i alla de storlekar. Det finns väl inte ett barn som inte byggt med Lego?! 


Minns att vi hade en hel stor hink full med dessa färgglada små bitar hemma. Måste dock säga att det var lite roligare på "den tiden", då byggde man husen från grunden av småbitar, utifrån ritningar. Nu är ju husen så gott som färdiga när man köper dem! Allt ska gå så fort nu för tiden...


Tror att det kan vara väldigt utvecklande för hjärnan, och även kroppen, att bygga med Lego. Man tänker ut, konstruerar, övar motoriken m.m Det kan väl inte finnas många andra leksaker som kan vara så användbara som Lego??


Mina barn bygger också/har byggt med Lego. Det är ju bara fantasin som begränsar. Hus, bilar, flygplan, gubbar, tåg osv.

Dock har vi aldrig varit till Legoland! Har ni? Vi har pratat om det flera ggr att vi skulle åka dit, men det har aldrig blivit av. Men nån gång hoppas jag att vi ska komma dit!



Av H Sr - 29 januari 2008 08:44

Tredje besöket (och förhoppningsvis sista på ett tag) hos tandläkaren idag alltså. Det är dags att fixa tanden som är lite trasig, det fattas en bit på den, så det är lite vassa kanter och så. Ska bli skönt när det är färdigt! Sen hoppas jag att jag inte behöver gå dit på ca 1½ år, då skulle de kalla mig igen kom vi överens om. Det är väl lika bra att fortsätta gå dit regelbundet, så det inte dröjer lika länge igen...

Av H Sr - 29 januari 2008 08:42

Nästan klarblå himmel och -1,5 grader ute. Bara snön som fattas... Såg på nätet att de inte ska träna skate ikväll (M jr alltså) som vanligt på tisdagar, utan klassisk stil. Kan tänka mig att det beror på att spåren är kvar sen tävlingen i söndags.

Av H Sr - 29 januari 2008 08:36

Vilken början på morgonen... bemanningen ringde och undrade om jag kunde börja tidigare idag, det var dåligt med folk. En vikarie som skulle gått till kl.16 var hemma med sjukt barn. De som jobbar får inte stanna kvar så länge osv. De ville att jag skulle börja kl.14 helst, men det går inte. Jag sa att jag måste vänta tills barnen kommer hem, de har ju ingen nyckel med sig idag när jag inte skulle börjat förrän 15:30. Det blev så att jag ska börja 14:30 istället... usch, har ingen lust alls!!!

Det innebär ju också att jag blir själv direkt, kan tänka mig att det finns en hel del kvar att göra...


Det som irriterar mig lite är att hon som säger att hon inte får stanna kvar, ofta gör det ändå, när det passar henne! Vet att hon t.ex gick en timme längre förra veckan, trots att hon inte alls behövde. Så det beror ju på hur man ser saker och ting...


Så det blir inte mycket gjort idag heller. Ska ju lämna H jr på dagis före lunch, ska till tandläkaren kl.12 osv. Nej, jag hade verkligen ingen lust att börja tidigare. Men det är fasen inte lätt att säga nej, när de mer eller mindre begär att man SKA, för de andra inte kan stanna...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards