Alla inlägg under januari 2008

Av H Sr - 22 januari 2008 18:59

Oj, oj, oj... hittade denna video på YouTube, snacka om flashback!! Detta var en av mina absoluta favoriter!! Den är fortfarande såååå bra :)



Av H Sr - 22 januari 2008 18:33

Har precis gjort välling till H jr. Hon verkar trött idag, kom själv och bad om välling redan för en halvtimme sen, men jag lyckades dra ut på det en stund. Vi hade ju precis ätit mat och äter hon alltför tidigt så vaknar hon ju och är hungrig alltför tidigt imorgon bitti! Men nu sitter hon alltså och njuter av sin flaska framför Bolibompa.


M jr är på skidträning och M är såklart med. Tror att det är hans "hobby" lika mycket som M jr:s... ;)

Sen ska luskammen fram igen när han kommer hem (M jr alltså), det går löss i klassen igen - känns som att det varit löss hela läsåret! M jr har klarat sig hittills, men man vet aldrig. Den här gången verkar det vara flera stycken som fått de små krypen.

Av H Sr - 22 januari 2008 18:25

Glasögonen gick snabbt att fixa i alla fall! Glaset hade ramlat ur en gång under dagen, på gympan, men det klarade sig utan skråmor som tur var. Skönt att få det fixat!


När vi kom hem började vi titta på "Click". Jag hann inte se hela filmen, för jag var tvungen att börja med maten, men den var ok. Lite smårolig. M jr tyckte om den. Själv tittar jag nog färdigt på den imorgon innan jag går till jobbet.

Av H Sr - 22 januari 2008 18:22

Potatis, falukorv och stuvad spenat blev det till middag som sagt. Jag har haft en påse hackad spenat legat jättelänge i frysen och till slut har jag väl glömt bort den! Men häromdagen blev jag så sugen på spenat och idag när jag plockade fram påsen ur frysen fick jag se att den gick ut i slutet på denna månad - så det var i grevens tid!

Det lustiga var att M berättade att han också varit så sugen på spenat häromdagen, så middagen blev lyckad för oss :) M jr och H jr är däremot inte lika förtjusta i spenat, så de slapp den biten.

Av H Sr - 22 januari 2008 13:17

Jobbar man som programledare på tv ska man inte ha några skelett i garderoben - de kan komma fram mitt i direktsändningen! En kinesisk programledare fick se sig avslöjad mitt under sändningen, när hans fru sprang fram till talarstolen och talade om att hennes man varit otrogen!

Visst, man kan tycka att sånt inte hör hemma i tv, men det är rätt åt honom!!

Av H Sr - 22 januari 2008 13:07


Ikväll ska jag försöka komma mig för att göra ett fotbad! Det var väldigt länge sen jag gjorde det och det syns på fötterna... torra och sprickiga. Brukar passa på att fila och smörja efter duschen emellanåt, men ikväll tänkte jag faktiskt kosta på mig ett ordentligt fotbad. Har en sån apparat, fick den i present för en herrans massa år sen, men det var nog flera år sen jag använde den. Det är mest M jr som använt den på sistone faktiskt, han tycker det är jätteskönt att sitta med den. Det är en sån där som man kan massera lite. Sååå skönt!

Av H Sr - 22 januari 2008 13:03

Funderar på att köpa en ny skrivare, en riktig fotoskrivare. Skrivaren vi har är visserligen bra, men jag vill ha en som skriver bra foton också. Ibland vill man ha ett visst foto, ex. när man scrappar, och vill inte vänta på nån beställning.

Har kikat på den här skrivaren, som heter Canon Pixma IP4500. Nån som har nån erfarenhet av den?

Av H Sr - 22 januari 2008 13:00

Pannkakor blev det och mätta blev VI! H jr åt 1½ pannkaka och själv lyckades jag trycka i mig 4 st, men sen var det stopp :)

Ska plocka undan och byta om innan vi åker och hämtar M jr vid skolan. 

Har gjort rent spisen (välbehövligt!) och hela diskbänken/diskhon, hängt tvätt m.m Lite lagom dag sådär...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards