Alla inlägg under januari 2008

Av H Sr - 27 januari 2008 10:24

Men gud vilken tid det tar att installera om datorn!! Jag satt uppe till kl.1 inatt och fixade, hämtade hem uppdateringar osv. Sen ska ju datorn startas om hela tiden för att alla uppdateringar ska gälla... Fortsatte nu på morgonen med att installera alla program man vill ha på datorn, typ PSE och sånt. Nu tror jag att jag börjar bli färdig i alla fall! Återstår bara att lägga in en massa länkar på Favoriter och lägga in mejladresser i adressboken, men det är ju ingen panik. Skönt i alla fall att ha en fungerande dator!! :)



Av H Sr - 26 januari 2008 19:24

Inte ett enda inlägg sedan i torsdags - inte klokt!! Det har verkligen varit fullt upp, men idag är den största anledningen att jag håller på att ominstallera datorn. Det dyker upp det ena konstiga felmeddelandet efter det andra, så jag bestämde mig för att helt enkelt installera om datorn. Men innan jag kan göra det är jag ju tvungen att spara alla foton, viktiga mejl, länkar osv. Och när man är 4 personer som använder datorn så är det inte gjort i en handvändning!!

Nu har jag i alla fall lyckats spara allting (hoppas jag i alla fall!!), så nu är det dags att göra själva ominstallationen. Ville bara kika in här och tala om vad som är på gång, ifall det inte skulle funka... håll tummarna!! :)

Av H Sr - 24 januari 2008 21:37

Har precis sett ännu ett avsnitt av "Brothers & Sisters", i sällskap av min Polly-påse...

Både M jr och H jr hade lite svårt att komma till ro ikväll. H jr piggnade väl till efter sin sena middagslur och M jr var uppe i varv efter träningen. Få se hur det går att ruska liv i de där två imorgon bitti!


M tittar på handbollen och det kan han fortsätta med i lugn och ro! ;)

Själv ska jag nog ta och krypa ner i sängen och se ett avsnitt till...

Av H Sr - 24 januari 2008 20:07

Har fått mejl från Lovefilm om vilka filmer som är på väg hem till min brevlåda. Förhoppningsvis hinner de komma imorgon! Filmerna som vi inväntar nu är "Dawn Anna" och "Unaccompanied Minors". Nån som sett dem?



Den första filmen verkar vara en film i precis min smak!! Längtar efter att få se den. Gissar att M inte ser fram emot den lika mycket... ;)


"Dawn Anna" är en inspirerande sann berättelse med Oscar-nominerade Debra Winger i den Emmynominerade huvudrollen. Filmen är en hyllning till kärlekens och familjens kraft under livets svåra stunder. Den ensamstående mamman Dawn Anna kämpar för att hitta ett lärarjobb för at kunna försörja sina fyra barn. När hon väl får jobb som lärare och har en spirande romans på gång, drabbas hon plötsligt av en allvarlig sjukdom. Efter en invecklad operation, tvingas hon lära sig tala och gå på nytt. Men när nästa kris visar sig vara en nationell katastrof som chockerar hela världen, måste Dawn samla all sin inre styrka och även hämta stöd i kärleken från sin familj, för att klara sig igenom den ofattbara tragedin och gå vidare i livet."


Den andra filmen verkar lite kul. Det är nog en film som vi kan se tillsammans i alla fall! :)



"Alla flygningar till och från Hoover International är inställda på grund av snöstorm. Dåliga nyheter för de flesta - men för barn som flyger utan medföljande vuxen är det lika med en fribiljett till det stora äventyret! Tyler James Williams (Everybody Hates Chris), Dyllan Christopher (Seabiscuit) och Brett Kelly (Bad Santa) spelar de strandade tonåringarna som begraver diverse meningsskiljaktigheter för att kunna undkomma säkerhetspersonalen och göra en liten flicka lycklig. Släpp ungarna lös! Och skrattet!"

Av H Sr - 24 januari 2008 19:08


Jag var ju till tandläkaren igår och fick då bedövning. Frågade hur länge den brukar sitta i och då fick jag till svar att det var lite individuellt, men 2-3 timmar ungefär. Jag kan säga att den inte släppte förrän efter nästan 5 timmar! Är det vanligt att det sitter i så länge??

Av H Sr - 24 januari 2008 19:04

En korkad fråga kanske, men till höger under länkar, ser ni bilderna till Bloggtoppen m.m.? På min dator visas endast röda kryss i en vit ruta, men när jag loggar in och kollar mina länkar så syns bilderna. Helknepigt!

Av H Sr - 24 januari 2008 18:56

Kom på att bilen behöver tankas innan resan till den stora staden imorgon. Det finns inte en chans att jag hinner det då, så det blev ett snällt litet samtal till maken med en liten undran om han kunde tanka på väg hem från skidträningen. Och visst, det kunde han ju fixa. Skönt att ha en sak mindre att tänka på!


Måste komma ihåg att ta med något till M jr att äta på vägen dit imorgon, någon lunch hinns inte med innan och vem vet hur det känns i munnen efteråt! Tandborste och tandkräm får också följa med. En lapp till gympaläraren måste skrivas, så att han får hoppa in i duschen tidigare. Kl.10 måste jag hämta honom. Vi ska hämta upp mamma på vägen också. Inte för att det tar mer än max 10 minuter, men det räcker till för att jag ska känna mig stressad...


Vi måste ju vara där tidigare än beräknat imorgon. Han har tid 11:50, men eftersom den ena plastbiten mellan tänderna lossnat, måste vi vara där 11:30, så de hinner sätta in en ny och så får den sitta en liten stund och vidga lite mellan tänderna.

Så pustar ut gör jag först när vi är framme! Hoppas bara att man inte fastnar i nån poliskontroll den här gången, som vi gjorde förra fredagen!

Av H Sr - 24 januari 2008 18:50


Apropå tv-serier... nästa söndag, 3/2, börjar en ny säsong av I en annan del av Köping"! Sex nya avsnitt blir det.

Det är väl en mysig serie?? :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards