Direktlänk till inlägg 18 februari 2008

Viktig video!

Av H Sr - 18 februari 2008 09:45

1239 fall av försvunna svenska barn rapporterades bara under förra året! Ett av de försvunna barnen är Alicia Elfversson, som nu hunnit bli 6 år. Pappan hämtade upp flickan för att tillbringa en 2 veckor lång semester hos släkten i Norge, men de kom aldrig dit. Istället har han tagit med sig flickan ut i världen och verkar inte ha för avsikt att lämna tillbaka flickan.

Vilken fasa och desperation denna mamma måste känna!! Jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt det skulle vara om något sådant hände mig, mina barn är ju mitt allt!

Och hur mår alla dessa barn, som rycks ifrån sin andra förälder?? Usch!!


Alicias mamma har lagt ut en efterlysning på YouTube, sprid den gärna! På YouTube finns även efterlysningar på andra försvunna barn.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Las Vegas

18 februari 2008 10:52

Vilken fasa och desperation denna mamma måste känna!! Jag kan inte ens föreställa mig hur hemskt det skulle vara om något sådant hände mig, mina barn är ju mitt allt!

Men hallå!!! detta händer pappor hela tiden i sverige utan att någon bryr sig specielt.
Då skrivs det knappt något om det i tidningar, sådan jämställdhet har vi när det kommer till pappor.

 
Anna

Anna

18 februari 2008 12:07

Fruktansvärt. Man kan nog inte föreställa sig hur det är! Gubben och jag är på kant med varandra och då kommer ju alttid tanken på att gå isär eller inte. Tanken på att bara ha barnen varannan vecka känns konstig... Nu jobbar min gubbe så mycket att han blir nog troligtvis bara en varanan helg pappa om det skulle bli aktuellt men det känns ändå konstigt att tänka sig det.
Då att få sitt/sina barn bortrövade är ofattbart...
Anna

http://enannassida.blogg.se

 
Grynisen

Grynisen

18 februari 2008 12:30

Kan inte föreställa mig den förtvivlan och tomheten om man skulle råka ut för detta...

Just sånna här saker kan jag verkligen bryta ihop av... är så jäkla känslig när det gäller barn!!

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helén

18 februari 2008 12:41

Las Vegas: Visst är det lika hemskt om det händer här hemma i Sverige för vanliga pappor, men det gör väl inte det här mindre hemskt??!

 
Ingen bild

LedsenPappaSthlm

18 februari 2008 15:36

Jag har hamnat i denna statistik jag med… har precis lämnat in papperen om återförande av sonen som nyss fyllt fyra. Vi har gemensam vårdnad men mamman vill inte acceptera svenska regler med fortsatt gemensam vårdnad & varannan vecka. Hon valde att säga upp lägenheten och fly med sonen till sitt hemland. Hoppas på ett snabbt återförande. Ensam vårdnad till mig borde vara en formalitet efter detta. Gud vad jag saknar honom.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se