Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 23 februari 2008 21:19


Har inte alls tittat på Melodifestivalen ikväll, men slog precis över och såg när Björn Gustafsson sjöng en sång till Carina Berg. Måste säga att han nog är det bästa med Melodifestivalen i år!! En så himla rolig och gullig kille. Såg ju förra gången när han skulle trolla, det var bara såååå kul!! :)

Av H Sr - 23 februari 2008 20:35

M jr ringde precis och ville komma hem. Så M ska åka över och hämta honom. Vet inte riktigt varför han inte ville vara kvar, men det var precis lika när han skulle sova hos sin kompis K för några veckor sedan. Hm...

Han har ju sovit borta förut flera gånger, både hos mormor och hos K, och det har inte varit några problem, så jag vet inte vad det är som gör att det inte funkar nu. Kanske är inne i nån sån period där han vill vara hemma eller att det känns läskigt eller så.

Spelar ju egentligen ingen roll, självklart hämtas han och så, men det är synd för hans egen skull tycker jag, han är ju först så himla glad och förväntansfull och vill så gärna sova borta.

Nån annan som har erfarenhet av detta?

Av H Sr - 23 februari 2008 19:30

H jr har fått på sig pyjamas och druckit välling, och är på väg till sängen. Jag frågade om jag inte skulle få någon puss, men "Nej, du får sen när pappa har läst färdigt den här boken"... *skratt*

Det är fördelen med att hon har en vanlig säng nu, man kan krypa ner bredvid henne och läsa godnattsaga, vilket hon tycker är jättemysigt!


Hon har lärt sig en sån där liten Pixi-bok utantill, så nu sitter hon och bläddrar i den och rabblar texten, precis som om hon kunde läsa den ;)

Bokstäver är hon riktigt haj på. Hon brås verkligen på sina bröder!!

Av H Sr - 23 februari 2008 18:59

Sist jag fyllde år (i höstas) så fick jag ett presentkort på en bokhandel av min syster med familj. Idag passade jag på att utnyttja min present. Hade planerat att köpa del två och tre i Stieg Larssons trilogi, men jag hittade bara del två. Fick se att de hade erbjudande om att köpa 4 pocketböcker, men betala för 3, så det hakade jag på. Följande böcker blev det:






Jeffery Deaver är en annan favoritförfattare jag har, så den boken ser jag verkligen fram emot att få läsa!

Den norske författaren Jo Nesbo (hur får man till ett norskt ö på datorn??) har jag aldrig läst tidigare, har faktiskt aldrig ens hört namnet tidigare, men läste att böckerna kan jämföras med liknande av Dennis Lehane m.fl vilket borde göra dem ganska bra. Någon som läst dessa böcker?


Vad jag förstår är det en serie böcker, där "Fladdermusmannen" är del ett och "Rödhake" del tre. Tyvärr fanns inte del två, men den tänkte jag att jag kan beställa på nätet eller nåt, det dröjer ju innan jag kommit så långt.

Av H Sr - 23 februari 2008 18:22

H jr och jag var hem till mamma som sagt, medans M och M jr åkte för att köpa skidutrustning. Det blev nya skidor inkl. bindningar, stavar och pjäxor till M och nya skidhandskar till M jr. Dessutom lite valla. Så nu är även M redo. Synd bara att det är så dåligt med snö! ;)


Var hem till syrran och lämnade födelsedagspresent till en av hennes tjejer, men ingen av dem var hemma, endast mannen i huset och den yngsta flickan. Blev bara ett kort samtal, sen var vi tvungna att bege oss hem för att laga mat.


M jr blev kvar hos mamma, han frågade om han inte kunde få sova där och det var helt ok. Det var jättelänge sen han gjorde det, så jag hoppas det går bra. Så vi åker väl över imorgon f.m eller nåt och hämtar honom.


Så ikväll blir det väldigt lugnt här hemma! Ska bli riktigt skönt att få vara helt själva när sen H jr kommer i säng också! Blir nog kanske en film ikväll istället för Melodifestivalen då, nu när den som är mest intresserad inte är hemma ;)

Av H Sr - 23 februari 2008 18:16


Upptäckte här på e.m att det skulle bli en gammal favorit på tv, nämligen filmen "G"!! Så den var jag ju tvungen att kika på. Lustigt att man fortfarande kommer ihåg den så bra, både händelser och sångtexter...

Var det nån annan som såg den?

Av H Sr - 23 februari 2008 10:13

Lördag morgon och alla är hemma. Själv skulle jag ju egentligen ha jobbat just nu, men ryggskottet har ju hållt mig hemma hela veckan. Tycker dock att det börjar bli bättre, får lättare och lättare att röra mig. Det gäller väl bara att undvika lyft och häftiga rörelser, så går det rätt så bra.


Idag ska M åka till en sportaffär som har rea för att införskaffa ny skidutrustning. Han fick pengar till det när han fyllde 40 i höstas, men det har inte blivit av ännu. Vädret har väl inte direkt lockat heller. Men nu så tänkte han passa på när det är rea och allt. M jr skulle också behöva en ny tunn mössa och ett par nya skidhandskar inför nästa säsong. Ny valla ska också införskaffas.


Medans de far på shoppingrunda ska jag och H jr hälsa på hemma hos mamma. Då kan jag få lite hjälp med H jr samtidigt, om det skulle behövas. Ska passa på att kika in till syster yster också och lämna en försenad födelsedagspresent till en av hennes tjejer som nyligen fyllt 16 år.


Övriga planer för dagen saknas. Melodifestivalen blir det säkert ikväll, i sällskap med M jr, annars tar vi nog bara dagen som den kommer. Det ser ut att vara fint väder med strålande sol osv, men det blåser, så det är nog inte så varmt som man kan tro...


Ha en trevlig dag allihop!

Av H Sr - 22 februari 2008 17:26


Imorgon är det dags för den tredje deltävlingen i Melodifestivalen och denna gång har turen kommit till Linköping. Själv är jag, som jag berättat tidigare, ingen hängiven fan av Melodifestivalen, men eftersom M jr är så förtjust i denna tävling så rycks man med litegrann i alla fall.


De tävlande imorgon är: BWO, Mickey Huskic, Frida feat. Headline, Eskobar, Ainbusk, Patrik Isaksson & Bandet, Caracola och Thérèse Andersson.

Har inte hört någon av låtarna än, men bara sett till startfältet så måste jag nog välja BWO som favorit. Vi får se om jag säger samma sak efter tävlingen imorgon ;)

Vilken håller ni på?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards