Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 28 februari 2008 14:18

Nu ska det bli kallare igen och det ska t.o.m kunna komma lite snö framåt helgen!! Lyckan är total!! *skratt*

Än känns det som att det är alldeles för tidigt för vår, man känner sig så snuvad på vintern på nåt vis. För min del kan det vara riktig vinter hela mars! Men jag antar att inte alla håller med mig, eller??!

Av H Sr - 28 februari 2008 14:16


M har fått för sig att han ska baka scones idag! Vet inte var han har fått den idén ifrån, han har aldrig bakat matbröd förut vad jag kan komma ihåg. Sockerkaka, kladdkaka, chokladbollar m.m brukar han kunna göra ibland, men det här blir premiär för mer seriöst bröd ;)

Fast visst är det gott med nybakta scones?

Av H Sr - 28 februari 2008 14:11

Lediga dagar försvinner alltid i rasande takt, även om man inte gör nåt speciellt. Hur kan det komma sig??

Fick plötsligt huvudvärk, så jag la mig på sängen och vilade en stund. M var snäll och fixade maten, så nu har vi ätit lunch. Har även avklarat den trista uppgiften att betala räkningar. Tänk så fort det går att göra av med pengar, några klick på datorn bara så vips, så är saldot på kontot betydligt mindre... den här månaden var det både studielån och bilförsäkring, så det blev ett djupt hål i fickan!


Av H Sr - 28 februari 2008 11:28

M jr:s kompis H ringde och frågade om de kunde leka. Han har ringt tidigare i veckan också, men han får hela tiden samma svar - tyvärr, jag är magsjuk! Sååå himla tråkigt för M jr som varit sjuk hela lovet hittills, det är så typiskt!

Tur i oturen att det inte finns en massa snö, för han missar ju inget i skidväg iallafall... Men det är inte kul att bara få vara hemma hela tiden. Han har ju mått så bra emellanåt, så man tror ju att han är frisk. Men nu måste han ju hålla sig hemma ända till lördag, så det blev inte mycket till lov för hans del :(

Av H Sr - 28 februari 2008 11:22

Snart dags att börja med lunchen. Tänkte göra makaronipudding idag och det ska ju stå i ugnen en stund, så det gäller att börja i tid! H såg himla glad ut när han fick reda på vad som serveras idag, det är en av hans favoriträtter :)



Av H Sr - 28 februari 2008 10:47

Besöket på BVC hade gått bra. H jr var lite blyg i början och ville inte alls vara med, men när hon fick sitta i pappas knä blev det bättre :)

Hon skulle lägga olika saker uppepå varandra, välja den största bilen, välja färger osv och det var inga problem. Men sen när det kom till vägningen ville hon inte alls vara med! Så det fick hon hoppa över. Sköterskan tyckte att hon såg normal ut, så det var inte så viktigt heller. Längden hade det inte ens varit tal om, kanske för att hon inte lyckades med vägningen?!

Nåja, vi har en helt normal liten tjej iallafall ;)

Av H Sr - 28 februari 2008 10:08

Har fått lite frågor om länkar till sidorna med målarbilder, så jag tänkte lista upp alla de jag har använt mig av hittills. Här finns även Simpsons, Helena :)


Helenas web

Coloring book

Character Products

My free colouring pages

Coloringbookfun

Free coloring pages

Childstoryhour


Det finns ju säkert många fler, så jag fyller kanske på listan senare!

Av H Sr - 28 februari 2008 10:01


YES!! Jag lyckades till slut få till det med nätverk, router och alltihop!!

Ni ser, bara man får beklaga sig lite till er här, så går allt mycket bättre ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards