Alla inlägg under februari 2008

Oro

Av H Sr - 28 februari 2008 09:32

H kom hem igår, för M jr hade ju inte kräkts sen måndag kväll. Eftersom han nu kräktes igår kväll igen blev H orolig att han skulle bli smittad. Stackarn, magsjuka är verkligen det värsta som finns för honom, han får verkligen panik när han kräks! Så jag hoppas att han slipper bli drabbad den här gången.

Av H Sr - 28 februari 2008 09:26

Huvudvärken igår släppte frampå dagen, men sen fick jag ju en annan huvudvärk - databekymmer! Höll på och krånglade ända tills jag skulle iväg till jobbet.

AP-träff hade vi och sen jobbade jag kväll. Kom hem vid kl.22 och fortsatte jobba med datorn, men fick ingen fart på det. Vid tolv gav jag upp!


Idag är både M och jag lediga. Fick lite sovmorgon, vaknade strax efter 8. Just nu är M iväg med H jr till BVC för 3-årskontroll. Tyckte det var hans tur att följa med, vilket han inte hade nåt emot. Få se hur det går. Ibland kan hon bli ganska blyg, medans hon andra ggr inte alls har nåt emot att prata...


Något annat har vi inte planerat för dagen. Vi hade tänkt försöka hitta på något allihop idag, men igår kväll när jag kom hem hade M jr kräkts igen! Dessutom hade han fått ont i magen och varit lös i magen på kvällen. Hm, man tycker ju att det borde ge sig!?

Han sa igår f.m att han mådde illa, men det gick över och han var hur pigg som helst. Det är han idag med. Förhoppningsvis håller det i sig!

Av H Sr - 28 februari 2008 09:23

Ber om ursäkt om det inte blir så mycket bloggande just nu, men vi har krångel med datorn igen! Igår f.m skulle jag försöka göra vårt trådlösa nätverk säkert, vilket resulterade i att vi inte kom ut på Internet över huvudtaget!! Nu hittade jag ytterligare en anslutning, en öppen, så jag lyckades komma ut på nätet, men rätt vad det är så försvinner den.


Hur sånt här fungerar ligger lite utanför mina datakunskaper, så jag vet inte riktigt hur jag ska få till det. Jag har alltså ett skyddat nätverk som jag loggar in på, men sen står det bara att ingen nätverksadress kan erhållas. Jag tycker jag har försökt med allt, starta om routern, installera om nätverkskortet m.m., men inget funkar. Nån som kan sånt här och har en idé om vad man kan göra??

Av H Sr - 27 februari 2008 09:48

Här fortsätter målarlusten även idag. Fick tips på några riktigt bra länker med målarboksbilder, så nu har skrivaren gått varm här hemma! Det finns ju hur mycket bilder som helst att skriva ut, med Musse Pigg, bokstäver, blommor, prinsessor, Action Man m.m Så nu har vi en hel målarbok här hemma att sysselsätta oss med :)

Av H Sr - 27 februari 2008 08:57

Det blev ostbågar igår.... M var till affären när barnen kommit i säng, för det var helt slut på mjölk och fil, så då fick han i uppdrag att även köpa ostbågar. Så det blev en njutningsstund i soffan på kvällen. Tittade klart på "Familjen är värre" (den var ok) och sen började jag titta på "Systrar i jeans" som gick på TV3, men jag somnade ganska snart... nån annan som såg den? Var den bra?

Av H Sr - 27 februari 2008 08:51

Usch, imorse vaknade jag med världens huvudvärk! Så dagen började med intag av lite piller mot smärtan. Än har de inte hjälpt och jag hoppas innerligt att det inte utvecklas till migrän, ska ju jobba ikväll. Ska lämna H jr på dagis vid lunch, sen blir det hem och fixa lunch till M jr och mig, sen har vi AP-träff på jobbet kl.14 Slutar sen 21:45 ikväll.


H kommer idag. Han blev kvar en dag till hos sin pappa eftersom M jr kräktes igen i förrgår kväll. Det var ju för hans skull, men samtidigt tyckte både han och jag att det var tråkigt. Men idag så kommer han i alla fall. :)

Av H Sr - 26 februari 2008 14:55

M jr blev såå glad när han fick se att det fanns målarboksbilder med Simpsons :)



Den första H jr kastade sig över var en bild med Dora...


Av H Sr - 26 februari 2008 14:36

Den där sovstunden gjorde H jr gott, nu är hon betydligt piggare och gladare! :)

Lunchen är avklarad och M jr åt riktigt bra, och verkar även han mycket piggare. Hade det inte varit för ösregnet så har vi nog kunnat gått ut en stund, men jag tror vi står över.


Jag har skrivit ut lite målarboksbilder från Internet, så just nu sitter både M jr och H jr djupt koncentrerade och färglägger. Det är ett perfekt tidsfördriv och det finns ju hur mycket bilder som helst att skriva ut! Idag blev det från Helenas web. Nån som har förslag på fler bra sidor?



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards