Alla inlägg under februari 2008

Av H Sr - 24 februari 2008 11:02


Ja, vad kan man annars säga?! Tydligen finns det inga gränser för hur långt en del "idrottsmän" är villiga att gå för att klara sig undan med doping!! Aftonbladet skriver idag om hur bl.a Maradona använt sig av en LÖSSNOPP för att smita igenom dopingkontrollerna!


Det går tydligen till så att man sätter en påse med rent urin runt magen, som sen är kopplad till en gummisnopp. Den använder man sen att kissa med när det är dags att lämna det där lilla urinprovet!

Självklart finns det en kvinnlig variant också! Där har någon kommit på idén att fylla en kondom med rent urin, som man sedan gömmer i slidan. När det är dags för provet är det bara att sticka hål på kondomen och voilà, så har man ett helt felfritt urinprov!


Tja, vad ska man säga om sånt här?! Jag tycker verkligen synd om de idrottare som är så desperata att de inte ser nån annan väg till toppen än att fuska sig igenom sporten på det här viset. Samtidigt blir man ju så förbannad eftersom det besudlar hela idrottsvärlden och drabbar även de som på ärlig väg, genom hårt arbete, jobbat sig till sina framgångar.

Hur ska man komma ifrån nåt sånt här?! Obligatorisk kroppsvisitering??

Av H Sr - 24 februari 2008 10:42

Lite härlig popmusik! :)

Av H Sr - 24 februari 2008 10:23


Det här objektivet står högst upp på min önskelista just nu, ett Canon 50 mm/1.8 II. Har bara läst positiva omdömen på nätet och det verkar vara väldigt prisvärt, kostar runt 1200 kr ungefär.

Är det nån som har någon erfarenhet av detta?

Av H Sr - 24 februari 2008 10:07

M jr har somnat i soffan och det är då välbehövligt, han har ju inte alls sovit många timmar inatt.

Ska slå en signal till mamma och informera, risken är ju stor att även hon har blivit smittad. Känns ju lite tråkigt, men inte så mycket att göra åt nu.


M trodde att han haft feber inatt, frös och svettades om vartannat. Känner sig bättre nu i alla fall. Förhoppningsvis blir det inget mer av det. Det känns som att det inte varit annat än sjukdomar och elände sista tiden nu, så jag tycker att det får räcka!

Av H Sr - 24 februari 2008 10:05


Idag hade vi tänkt göra kalops till lunch, perfekt söndagsmiddag. Men eftersom M jr blev magsjuk så hoppar vi över det. Han tycker så mycket om kalops, så det känns lite taskigt att göra nåt så gott när han inte kan äta. Så istället får det bli potatis, stekt falukorv och senapssås. Det var inte igår vi åt det. Vad har ni på bordet idag?

Av H Sr - 24 februari 2008 09:49

M och jag började titta på en film igår kväll, efter att M jr kommit i säng. "Familjen är värre" var det. Men ingen av oss såg färdigt, vi somnade i soffan båda två! Så vi får se resten idag istället.

Det lilla jag såg var helt ok i alla fall, lite smårolig sådär.

Av H Sr - 24 februari 2008 09:44

M jr hann bara vara hemma en halvtimme ungefär, sen var magsjukan ett faktum även hos honom! När han kom hem sa han att han mådde lite illa, men funderade om det var för att han ätit mycket mat och godis hemma hos mormor, men för säkerhets skull fick han med sig en hink bredvid sängen när han la sig och det var ju tur.


Han fick i alla fall sova några timmar innan det var dags igen. Har kräkts 4 ggr till sen 05:30, stackarn! Har provat dricka lite vatten, men får inte behålla nåt. Man önskar att det fanns något man kunde göra...


Så än är alltså inte faran över här hemma, vilket jag nog trodde eftersom H jr inte haft några symtom sedan i onsdags. Men så där lurigt är det. Håller tummarna för att M och jag klarar oss!

Imorgon kommer H hem, men jag ska ringa till honom idag och berätta, så får han avgöra själv om han vill vänta nån dag till. Skulle kunna tänka mig att han gör det, att kräkas är nog det värsta som finns för honom!

Av H Sr - 23 februari 2008 21:23

Nu när jag slog på Melodifestivalen så fick jag höra BWO:s låt, eftersom den gått vidare, och visst var den bra! En låt helt i deras stil. Helt rätt att den gick direkt till Globen :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards