Alla inlägg under mars 2008

Av H Sr - 26 mars 2008 19:56


Läste ut andra delen i Stieg Larssons Millenium-trilogi igår. Den var mycket bättre än den första boken tycker jag! Har nu börjat på den tredje och sista boken i serien, "Luftslottet som sprängdes". Har än så länge bara läst några sidor, men den börjar bra i alla fall :)

Av H Sr - 26 mars 2008 19:27

Imorgon är min enda lediga dag på hela veckan. Egentligen skulle jag ha varit med chefen hela dagen och hållt i en nutritionsutbildning, men jag var tvungen att säga ifrån. Jag fixar inte att jobba 8 dagar på raken och det verkade inte aktuellt med att få vara ledig nån annan dag denna vecka, så det slutade med att jag blir ledig imorgon trots allt. Så skönt!!


Lite sur blev hon nog att jag inte sagt till tidigare, men hallå! Hon visste om det här för länge sen och vi skulle titta på hur jag skulle jobba (utbildningen var ju vid 3 tillfällen), men det har inte blivit gjort. Sen är det ju så mycket annat hela tiden och jag har inte alls tänkt på det. Sen fick jag ju gå hem från jobbet i torsdags och sen har chefen varit ledig fredag-tisdag, så när skulle jag ha sagt det då??

Av H Sr - 26 mars 2008 19:21

M jr skulle ha varit på fritids idag eftersom både M och jag jobbade så långa dagar. Men han ville sååå gärna vara hemma! Eftersom H också var hemma, så hade jag kollat med honom att det var ok att även M jr stannade hemma. Mat fanns i kylen och mobilen bär jag ju alltid på mig. Det hade gått jättebra. Två samtal hann M jr med under dagen. Första gången var strax före 12, då undrade han vad han skulle äta till lunch. Jag hade talat om för H igår kväll att det fanns rester att värma i kylen, men nu när M jr började bli hungrig hade H ännu inte klivit upp...


Andra gången ringde han på e.m och kollade att det var ok att han stack ut med ett par kompisar och lekte och cyklade. Såklart var det det, men det är skönt att de ringer och talar om vart de tar vägen. Även om jag är på jobbet vill jag gärna veta om de går iväg nånstans.


Allt som allt hade det gått bra idag. Inte hade de varit osams heller. Men det är klart, de hann väl inte träffas så mycket heller när H sov ända fram till lunch och M jr sen stack ut med kompisar ett par timmar senare! ;)

Av H Sr - 26 mars 2008 19:19

Brukar ni få den där känslan när man helt plötsligt inte har en aning om vad man håller på med? Så blir det ofta när det är för mycket och idag på jobbet hände det flera gånger. Jag var tvungen att stanna upp och försöka tänka efter ordentligt vad det var jag höll på med, vad det var jag skulle skriva osv. Helt klart klarar inte hjärnan att bolla hur många saker som helst samtidigt! Läskigt är det i alla fall, det blir som kortslutning.

Av H Sr - 26 mars 2008 19:12

Idag har det varit en låååång dag! Känns det som i alla fall. Började jobbet kl.8 imorse och det var full rulle från början till slut. Flera oförutsedda händelser, som kateterbyte m.m som tar lite tid. Medicindelning, möte, konferens med doktorn, patient skulle skickas till lasarettet, AP-träff m.m Skulle slutat kl.16, men kom inte iväg förrän kl.17 Då var jag ganska trött och tung i både huvudet och kroppen kan jag säga! Orkade bara inte gå hem, så M var snäll och hämtade mig.


Var tvungen att lägga mig på soffan en stund när jag kom hem, men sen hjälpte jag M med maten. Kassler Creole med ris blev det idag.

Efter maten hade jag en sagostund med H jr och nu ligger jag här med datorn i knät.

Det blir nog tidigt för mig i säng ikväll, känner mig inte så pigg. Har haft ont i halsen hela dan, känner mig sådär tjock i halsen. Börjar bli lite snorig också, så kanske är det min tur att bli förkyld, nu när de andra börjar bli pigga igen.

Av H Sr - 25 mars 2008 20:16


Sitter just nu och kikar på "Sverige campar" på TV4+. Det är en dokumentärserie som handlar om fenomenet husvagnscamping i Sverige, riktigt intressant! Det ska vara 8 delar totalt, men jag vet inte riktigt hur många som har varit.


Upptäckte serien i helgen, då jag av en slump zappade fram just den kanalen under en repris. Brukar ni titta på det? Ni som har husvagn, är det så här det är??


M skulle gärna vilja ha en husvagn och visst verkar det vara ett billigt sätt (om man inte räknar med själva husvagnen då) att resa runt precis vart man vill, men jag vet inte... Det som gör mig mest negativ är det här med gasolen! Kanske lite larvigt, men jag har faktiskt lite fobi mot det här med gasol...

Av H Sr - 25 mars 2008 20:07

Brukar ni göra de här Bit för Bit som finns i en del tidningar? Det går verkligen i perioder för mig. För flera år sen gjorde M och jag alltid de som fanns i lokaltidningen, dock var det länge sen.


Men nu fick jag se att han hade löst det i senaste tidningen och då fick jag sån lust att göra det själv. Gick väl inte så lysande.... hade 23 rätt av 50 möjliga. Men jag slog i alla fall M med en poäng!! :)


H blev också lite sugen att köra och han lyckades skrapa ihop 10 poäng. Det var inte illa tycker jag, det är ju inte direkt några lätta saker det handlar om. Tycker inte JAG i alla fall...


På fredag är det väl med en ny omgång, så då blir det tävla av! ;)

Av H Sr - 25 mars 2008 20:02

Efter ett par våfflor och en varm dusch, så har jag fått tillbaka värmen i kroppen. Illamåendet kommer och går, men min egen analys (det lät väl tjusigt?!) är att det blivit för mycket kaffe och för lite mat under dagen. Nu har jag inte druckit så mycket kaffe, men med mitt övriga minimala intag så blir ändå dagens mängder en hel del. Oftast doppar jag bara mackor i kaffe på morgonen och dricker nån klunk, ev. några klunkar på jobbet, men idag blev det många klunkar ;)


Har lite hjärtklappning efter den varma duschen, men det känns rätt ok ändå. Ska definitivt ringa vårdcentralen imorgon bitti och beställa tid hos min doktor!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards