Alla inlägg under mars 2008

Av H Sr - 25 mars 2008 17:52

Brrr, vad jag fryser!!! Har gått och frusit hela dan, men nu är det värre ändå. Fryser rakt igenom hela kroppen, känns som att det inte spelar nån roll vad jag gör, blir inte bättre. Men jag tror inte att det är feber i alla fall, känner mig inte dålig på det viset. Däremot blev jag väldigt illamående helt plötsligt, trodde nästan att jag skulle kräkas, men det släppte efter några minuter. Helskumt!

Ska gå och grädda några våfflor, få se om jag får upp värmen ;)

Av H Sr - 25 mars 2008 17:32


Idag är det ju Våffeldagen, så självklart blir det våfflor till middag här hemma! Sylt och grädde har vi till såklart. Fler som är inne på samma linje?


Förr kallades denna dag, som var en helgdag, för vårfrudagen efter titeln vår fru för jungfru Maria. Vårfrudagen har i folkmun omformats till våffeldagen, vilket gett upphov till seden att äta våfflor denna helgdag (Wikipedia).

Av H Sr - 25 mars 2008 17:10

H jr mår bättre idag. Ingen feber och verkar inte vara förkyld heller. Har väl inte ätit så jättebra, men verkar pigg för övrigt. Hon var med M över till bilbesiktningen och nu på eftermiddagen har hon och M jr lekt hårsalong. Det brukar de leka emellanåt och det går ut på att M jr tvättar håret på henne över badkarskanten, kammar och fönar. Hur kul som helst tycker de båda två! :)

Av H Sr - 25 mars 2008 17:08

H har ett tag pratat om att köpa sig ett Guitar Hero 2 (han har 3:an). Dels ville han ha spelet och sen ville han ha en extra gitarr. Så idag hjälpte jag honom att beställa ett över nätet. 1-3 arbetsdagar skulle det ta för leveransen, så det borde ju hinna komma före helgen...

Av H Sr - 25 mars 2008 17:02


Är ni nyfikna på hur det gick med bilen på besiktningen idag? Det var jag också när jag kom hem, med en klump i magen och värsta scenariot i huvudet... men det hade gått bra! Inte en enda anmärkning :)

Eller jo, avgassystemet satt lite löst, men det var ju inget som vi måste tillbaka för. En stor sten har fallit kan jag säga!!!

Av H Sr - 25 mars 2008 16:58

Trött var jag imorse när klockan ringde och trött är jag nu. Verkar vara ett konstant tillstånd numera. Men det har varit en ok dag i alla fall. Fullt upp på jobbet, där en vårdplanering tog upp större delen av min arbetstid. Slutade ju 13:30 idag, så det var skönt. Lite fika på e.m blev det med hela familjen, har suttit i soffan och läst lite, och snart blir det dags för middag. Inga planer för kvällen, mer än att jag ska försöka komma i säng tidigt.

Av H Sr - 24 mars 2008 20:52

Fortfarande är det världens strul med tv via nätet, men nu hittade jag äntligen en länk som funkade så jag kan se senaste avsnittet av OTH. Så nu ska jag ladda upp med lite chokladägg och dra på mig hörlurarna! :)

Av H Sr - 24 mars 2008 20:19


Ibland är det bra med kontakter! M jr är så glad och förväntansfull - han kanske ska få Malin Baryards autograf :)

Min systerdotter jobbar just nu som hästskötare åt en svensk ryttare på tävlingar nere i Italien och det är en hel hög med svenskar därnere. De umgås väl en del allihop vad det verkar som, både ryttare, hästskötare osv. Låter som att de festar en del därnere i värmen... även ovan nämnda Malin!


Snäll som systerdottern är så skulle hon försöka uppfylla M jr:s önskan om en autograf!

För er som är insatta i hästvärlden så hade hon fått flera erbjudanden om jobb som hästskötare, bl.a hos Michael Whitaker! Men hon hade tackat nej. Varför vet jag inte riktigt, kanske känns det bäst att jobba åt svenskar? Eller kanske är det mer slavjobb hos de riktiga kändisarna?


Det är nog en nyttig erfarenhet att komma ut sådär i alla fall, träffa folk från hela världen, öva på engelska språket, klara sig själv osv. Att man sen får hålla på med sitt största intresse gör väl inte saken sämre...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards