Alla inlägg under mars 2008

Av H Sr - 31 mars 2008 13:20


Idag fick jag äntligen en lapp i brevlådan om att jag har ett paket från CDON.com att hämta ut, det är ju "Guitar Hero II". Det underliga är att det står på lappen att paketet kan hämtas efter kl.16 den 28/3, vilket ju var i fredags! Det måste vara posten som slarvat i det här fallet... men skönt att paketet kommit fram i alla fall!


Så det blir en tripp till ICA efter utvecklingssamtalet. H blir säkert mycket nöjd över detta ;)

Av H Sr - 31 mars 2008 13:16

Idag är det riktigt varmt, +11 grader just nu! Tyvärr är det alldeles mulet och blåser en del, så det är inte alls så skönt som det låter... Men vad spelar det för roll när man vet att man är ledig ända till kl.15:30 på onsdag!! :)

Av H Sr - 31 mars 2008 13:05

Ringde hem till H imorse för att kolla att han kommit upp, han hade sovmorgon till 09:00. Jodå, han var uppe och färdig, men kände sig inte helt kurant. Hade bara orkat äta en smörgås till frukost, hade varit lite halvlös i magen och hade lite ont mitt i magen. Inget illamående, ingen feber eller nåt. Så jag sa att han skulle gå till skolan, men om han blev sämre fick han ju gå hem.


Sen ringde han till mig på jobbet vid 11:15, då var han hemma igen. Hade fått mer ont i magen, kände sig så trött och slut. Kollade tempen när jag kom hem, men nån feber hade han inte. Har ont mitt i magen, men det verkar inte vara så farligt, är inte smärtpåverkad eller så. Sitter just nu och äter lite fil & flingor, har även sagt åt honom att dricka ordentligt. Tror inte att det är några stora fel, bara han som blir orolig att det ska bli nåt krångel med blindtarmen igen...


Han hade blindtarmsinflammation för 1½ år sen och fick ligga på sjukhus i två omgångar med dropp och mediciner. De tog aldrig bort blindtarmen, för det hade läckt ut var som låg inkapslat runt blindtarmen (vilket de sedan inte verkade helt säkra på att det verkligen var så, helsnurrigt!). De gick senare in via buken och sög ut en del var, sen blev han piggare.

Nu är han så orolig att det ska bli nåt fel igen, så att han ska behöva in på sjukhus, bli stucken osv. Han är SÅ rädd för allt som har med sjukvård att göra!


Försöker prata med honom och förklara att om det vore nåt riktigt fel så skulle han vara sämre, inte ha orkat springa igår osv. Han har sagt ett tag nu, några veckor, att han känner sig mer trött, orkar mindre osv. Men jag försöker förklara att konditionen försvinner ganska snabbt när man inte tränar lika mycket längre och mest sitter framför tv, dator osv. Dessutom har det blivit alldeles för mycket påskgodis!


Har försökt luska om det kan vara nåt annat fel, att han mår dåligt över nåt, om allt är bra i skolan osv. Men han påstår att det inte är några bekymmer alls. Inte lätt att veta hur man ska göra!

Av H Sr - 31 mars 2008 13:02

Idag var vi lite ont om folk på jobbet och det märktes. Jag började 7 och blev då själv en timme, sen var vi två fram till 10:30, då kollegan gick hem. Fast då kom nästa kollega, som istället blev själv 11-14, då kvällssköterskan kommer.


Inte kom jag iväg kl.11 heller, utan klockan hann bli närmare 11:40 innan jag kom iväg. Då var det bara att ge sig iväg hem och slänga i sig lite mat m.m innan jag skulle hämta H jr på dagis. Vi har nyss kommit hem därifrån. Kl.16:15 ska jag hämta M på jobbet, sen blir det utvecklingssamtal med M jr.

Av H Sr - 30 mars 2008 22:48

Måste ju bara tala om att steken blev riktigt bra! Definitivt ätbar och t.o.m riktigt god :)

Det blev så mycket mat att det räckte till lunch för oss 5, matdosa till mig ikväll och dessutom matdosa till både M och mig för imorgon! 

Så nu törs jag nog ge mig på det där med stek nån mer gång, det är ju så himla gott!

Av H Sr - 30 mars 2008 22:47

H skulle egentligen åka till sin pappa efter skolan imorgon, men han blir kvar åtminstone en dag till. Han hade fått sms av sin pappa och även ett telefonsamtal, hans fru och son hade magsjuka. H är nog nöjd med att få stanna här istället!

Av H Sr - 30 mars 2008 22:45

Imorgon e.m ska vi på utvecklingssamtal för M jr. Han har fått fylla i en lapp här hemma inför detta, vad han är bra på, vad han behöver träna mer på och vad han vill göra mer av. Det är roligt att läsa vad han tycker själv! Sen får vi föräldrar skriva en kommentar också, så går man igenom det här papperet med fröken på utvecklingssamtalet.

M jr är duktig i skolan, så det brukar inte vara några bekymmer. Han ville själv ha mer matte (favoritämnet), musik, gympa och slöjd.

Av H Sr - 30 mars 2008 22:43

Såg på nätet att Vårdförbundet sagt nej till medlarnas bud i förhandlingen. Heja! Hoppas att de inte ger sig alltför lätt. Tydligen hade Vårdförbundets styrelse sagt ja, men ordföranden och majoriteten av kongressdeltagarna (ombud) hade sagt nej. Återstår att se vad som händer nu...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards