Alla inlägg under mars 2008

Av H Sr - 29 mars 2008 17:02

Jobbat har jag gjort hela dagen idag, 7-15:30. Det var alldeles lagom med saker att göra, så jag hann ta itu med lite sånt som jag ligger efter med. Jätteskönt att kunna pula med sånt i lugn och ro på helgerna!


När jag kom hem var det alldeles tyst, förutom H jr som satt och sjöng. M tittade på hockey på tv, H satt vid datorn och M jr spelade tv-spel... Och i köket stod en del disk! Visst, diskmaskinen var körd, så allt hade väl inte fått plats, men det värsta jag vet är när man inte tar reda på matrester, förpackningar osv. som blivit vid matlagningen. Så det var bara att kavla upp ärmarna och sätta igång... Hade nämligen tänkt göra en kladdkaka eller nåt till fika, men inte hade jag nån lust att baka på en skitig diskbänk inte!

Visst, jag borde väl ha sagt åt M att han kunnat ta reda på det, men jag orkar inte med nåt tjafs idag...


Av bara farten gjorde jag sen den där kladdkakan efter att jag röjt på diskbänken, diskat stekpannan m.m Medan den stod i ugnen förberedde jag inför middagen, skar upp grönsaker till tacos. Men nu så, tänker jag bara sitta och ta det lugnt en stund!

Av H Sr - 29 mars 2008 17:00

Det blev inga fler inlägg igår, för helt plötsligt när jag slog på datorn igår kväll så funkade inte vårt bredband - varken Internet eller digital-tv:n. Det var tydligen någon driftsstörning som skulle vara åtgärdad vid kl.22 Man kunde knappa in sitt mobilnummer, så skulle man få ett sms när felet var avhjälpt. Jag har fortfarande inte fått nåt sånt sms, men både Internet och tv:n funkar idag i alla fall.... skumt!

Nån annan som hade problem med sitt bredband igår kväll?

Av H Sr - 28 mars 2008 15:06

Jag beställde ju ett Guitar Hero 2 åt H häromdagen (han betalar), i tisdags var det. Vi var så säkra på att det skulle komma före helgen, för jag fick ett mejl i onsdags om att det var levererat. Det är 2 dagar sen och än har det inte dykt upp?!

H är ju ganska besviken kan jag säga.... Inget kollinummer verkar det finnas heller, vet inte om det är skickat som stort brev bara. Så då kan man väl inte få fram det på posten heller, även om det ligger där redan??!

Av H Sr - 28 mars 2008 15:04

M ringde för en stund sen och sa att han måste jobba över minst en halvtimme, så det är ingen panik precis... skönt att få sitta några minuter till! Ska alldeles strax lasta in allt skräp i bilen, så kan H jr och jag åka förbi återvinningen innan vi hämtar M. Så handlar vi på vägen hem sen.


H jr har precis ätit en smörgås, så lite hungrig är hon allt emellanåt. Hon verkar må bra för övrigt, så det där med maten tror jag kommer igång så småningom.

Av H Sr - 28 mars 2008 14:45


Idag damp denna film ner i brevlådan, "Gustaf livs levande". En datoranimerad film om katten Gustaf. Den borde passa de två mindre i alla fall :)

Av H Sr - 28 mars 2008 14:42

Fint väder är det även idag och nu har termometern orkat upp ända till +4.5 grader, inte illa! Vi hade -12.5 grader inatt, så det svänger rätt rejält. De säger ju att det ska kunna bli riktigt varmt i helgen, riktigt vårväder, så vi får väl se om de har rätt.

I helgen är det ju dessutom dags att ställa om klockan till sommartid, så det vore ju inte helt fel med lite värme då! :)

Av H Sr - 28 mars 2008 14:38

H jr hade ätit väldigt dåligt på dagis idag, inget de är vana vid precis! Hon brukar äta det mesta med god aptit i vanliga fall, men idag hade hon ätit dåligt både till frukost och lunch. I princip ingenting. Gurka hade gått bra och ett päron satt hon och åt på när jag kom.


Vi tycker ju att hon har ätit dåligt här hemma med ett tag och ännu sämre senaste dagarna, men det har säkert att göra med alla sjukdomar som varit på sista tiden. Jag är inte alltför bekymrad. I början när hon åt dåligt hemma, så sa de ju på dagis att hon åt hur bra som helst. Det går ju upp och ner det där. Välling dricker hon ju morgon och kväll utan problem, så det är nog ingen risk att hon svälter i alla fall.

Av H Sr - 28 mars 2008 14:27

Åh, vad det var skönt att komma så tidigt i säng igår!! Halv nio kröp jag ner med boken, läste några sidor och sen slocknade jag. Vaknade vid 06:30 imorse och då var jag utvilad. Har snörvlat lite under dagen, men mest haft torrhosta. Inte helt kurant, men jag är tacksam att jag klarat mig så lindrigt mot många andra!


Skjutsade M till jobbet och H jr till dagis, sen hem och käkade frukost innan jag stack till jobbet. En ganska lugn dag idag, vilket var precis vad jag behövde! Ska ju jobba hela helgen sen, så det var skönt att få gå hem redan kl.12 idag.


Hade mat med mig som jag åt på jobbet innan jag for till dagis för att hämta H jr. De var inte alls färdiga, så klockan var 12:50 när vi kom därifrån och jag skulle ju vara hos frissan kl.13! Dessutom var jag tvungen att hämta ut pengar innan. Men det var ingen fara, de har lunchstängt till kl.13, så de hade inte ens hunnit tillbaka när vi kom. Dessutom hade frissan ringt hem under dagen, för att höra om jag kunde komma senare, men det gick bra så här i alla fall.

Skönt var det att bli klippt! H jr satt så fint och lekte hela tiden medans jag blev tvättad, klippt och fönad. Inte ett ljud hörde vi :)


H och M jr har haft en lugn och skön dag själva hemma. De hade käkat lunch och allt när vi kom hem, och nu är de ute och hoppar studsmatta.

Själv har jag plockat ur diskmaskinen och laddat en ny, plockat ihop allt som ska till återvinningen och skrivit inköpslista. H jr och jag ska hämta M vid jobbet om en timme, så då kan vi passa på att handla och slänga skräp. SEN får det bli lite lugn och fredagsmys här hemma!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards