Alla inlägg under mars 2008

Av H Sr - 27 mars 2008 16:12


Man är verkligen en riktig vanemänniska! Vi har haft digital-tv via nätet i snart 3 månader och jag har ännu ingen koll på vilka kanaler vi har. Glömmer bort att kolla de nya kanalerna i tv-tablån osv. Nu skulle jag kika om det var nåt ikväll (vilket det inte var) och då upptäckte jag att TV4 Film just nu visar "Tjorven och Skrållan". H jr blev väldigt intresserad, så nu har hon krypt upp i H:s säng och kikar på filmen. Ligger där och myser och hackar. Har en faslig hosta.



Av H Sr - 27 mars 2008 15:57

Och prosit! Nyser mer och mer, så få se vart det här slutar. Jag håller tummarna för att det inte blir mer än så här, orkar verkligen inte med att bli sjuk. Ska ju jobba hela helgen också och jag har INTE råd att vara hemma!

Av H Sr - 27 mars 2008 15:42

Eller ja, i alla fall en stjärnas verk, så kolla in Lisa Russos blogg!! Helt fantastiska bilder, man blir alldeles stum av beundran... Tänk om man hade haft såna härliga bilder av barnen!!

Av H Sr - 27 mars 2008 15:02

H har nog lite tråkigt tror jag. Kompisen O som han är mest med är utomlands, hälsar på sin mormor och morfar i Ungern. En annan kompis är i Åre hela veckan och åker skidor. En tredje svarar inte, så han är väl inte hemma. Då är det inte lätt att sysselsätta sig! Spelat och sett på tv har han gjort nog den här veckan. Just nu roar han sig med att lösa korsord och sen planerar han att ge sig ut på en löprunda när maten har sjunkit ner ordentligt. Ikväll blir det hockey på tv, Brynäs-Modo tror jag det var, så det ska han väl se såklart.

Av H Sr - 27 mars 2008 14:58

Vi skulle behöva åka till återvinningen med skräp, har flera kassar med gamla mjölkkartonger osv. En tripp till affären är också nödvändig, för mjölk och bröd är slut. M har bilen till jobbet, så jag kan inget göra förrän han kommer hem om 1,5 timme i alla fall. Egentligen har jag ingen ork till nåt sånt, men jag vet att han inte heller är riktigt pigg (hostar fortfarande en hel del) och när han har jobbat hela dagen... nej, det faller nog på min lott skulle jag tro.

Av H Sr - 27 mars 2008 14:54

När H jr hade sovit över 1,5 timme på soffan väckte jag henne. Annars somnar hon väl aldrig ikväll! Hon sover ju ytterst sällan middag numera, men det måste ha varit den långa dagen på dagis igår som satt kvar i kroppen, för nu är hon hur pigg som helst igen.


Lunch har vi ätit och t.o.m efterrätt, fast det är en vanlig torsdag! Jag hittade en burk med päronhalvor i skafferiet och den gick ut om ett par dagar, perfekt ursäkt för att smaska i sig lite gott! Vaniljglass hade vi till det.


M jr och H jr leker för fullt just nu, nån kombination av kurragömma och tafatt verkar det som. Livligt är det i alla fall. Helst av allt skulle jag bara vilja krypa ner under täcket med en bok, känner mig hängig. Men det är ju bara att glömma! Det väsnas en del och skulle jag så mycket som blunda i en minut, så är H jr där och ruskar på mig, "Mamma, vakna"!

Av H Sr - 27 mars 2008 12:03


När jag beställde Guitar Hero 2 åt H på nätet häromdagen, så hade de ett erbjudande där man fick köpa en pocketbok för bara 9 kr. Det fanns ju ett begränsat sortiment att välja utifrån och jag valde "Där regnbågen slutar" av Cecelia Ahern. Det står att det ska vara en varm roman om kärlek, vänskap och om hur saker aldrig blir som man tänkt sig. Lite omväxling för mig som mest läser deckare annars.... Nån som läst boken?

Av H Sr - 27 mars 2008 11:34


Skickade tillbaka "Mr & Mrs Smith" igår, så förhoppningsvis hinner det komma en ny film till helgen. Den andra filmen som kom sist har vi ännu inte sett, "Hairspray". Jag hade ju inte fattat innan att det är en musikal... jag är inte så förtjust i såna filmer. Är det nån som sett denna?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards