Direktlänk till inlägg 6 april 2008

Lägg av nu!

Av H Sr - 6 april 2008 16:27

Ok, efter mina inlägg tidigare idag har jag fått flera kommentarer, både från sådana som uppenbarligen förstått vad jag skrivit (tack för ert stöd!) och sen har jag fått tre kommentarer från någon/några som bara skrivit kryptiska kommentarer utan någon närmare förklaring. Vet inte om dessa alla kommer från GP, men om denna/dessa person/er fortsätter att kommentera, så vore det ju önskvärt med en närmare förklaring om vad jag gjort för fel!! 


"Man ska inte uttala sig om det man inte vet" av En som vet.


"Så du har inte förstått (!) att det finns viktigare ting i livet ibland än just att klippa och klistra?!?" av Rätt att vara anonym!!!


"Jag tycker man ska ta och tänka sig för innan man slänger ur sig saker på andras bloggar och har endast en sak för ögonen; vår gemensamma väns bästa nämligen!!!" av Jag elak?!?


Naturligtvis ska man inte uttala sig om det man inte vet, men NÄR och VAR har jag gjort det???? Förresten så vet väl inte DU vad jag menar med mina kommentarer heller, eller?!


Självklart vet jag att det finns viktigare saker än att klippa och klistra (om det är scrapbooking du menar, så verkar du inte tillräckligt insatt för att veta att det handlar om så mycket mer, kan t.o.m vara rena terapin ibland!), NÄR och VAR har jag påstått något annat???

Och visst får man vara anonym, jag tycker bara det är fegt att välja att vara det just när man skriver såna här påhoppande kommentarer.


Ok, nu vet inte jag vilken vän du menar, men den enda bloggare jag känner personligen är min vän Åsa, alla andra är bloggvänner. Du skriver ju så kryptiskt så man fattar ingenting, men kanske är det just det du vill?!

VAD, NÄR och VAR har jag slängt ur mig någonting på någons blogg???? Jag skriver aldrig några elaka, sårande kommentarer. Visst skriver jag med glimten i ögat ibland, kanske har det missuppfattats...


I fortsättningen tänker jag inte publicera några fler såna här kommentarer om inte personen står för vem han/hon är. Dessutom funderar jag om den här gemensamma vännen (som du uppenbarligen inte törs namnge) har samma känslor inför min kommentar som du har?!

Jag kan inte annat än be om ursäkt till henne isåfall, men som jag tidigare skrivit så har jag aldrig skrivit något i avsikt att såra någon!


Och till dig/er som fortsätter komma med dessa dumma kommentarer tänker jag definitivt inte be om ursäkt - det är inte din blogg jag kommenterat i och eftersom jag inte får någon närmare förklaring till vad jag gjort för fel och hos vem, så lämnar jag härmed ämnet.


 
 
Grynisen

Grynisen

6 april 2008 16:50

Trist det är med påhopp... tycker folk mer o mer får sånna här trista saker på sig. Speciellt av anonyma läsare.

Självklart skiver man inte med avsikt för att såra, och mycket kan tyvärr missförstås i denna cybervärld!!

Gillar din blogg och fortsätter iaf läsa här!!!

Kram på dig

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Åsa

Åsa

6 april 2008 18:21

Eftersom jag fick en kommentar från "Anonym med all rätt" och att jag inte ska lägga mig i osv.Så ligger det ju nära tillhands att tro att det är vederbörande som ligger bakom flertalet av kommentarerna för personen har ju varit in här och läst och sett vad jag tyckte.
Nej lika bra att inte lägga ut anonyma kommentarer om det är sådan "underliga".
KRAM Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Hellyh

Hellyh

6 april 2008 20:05

Kan du inte höra med din IRL-vän Åsa om det kanske är henne denna person syftar på? Tycker det är beklagligt att personen ej kan stå för sin sak samt förtydliga vad han/ hon menar.

http://hellyh.wordpress.com

 
Mio

Mio

6 april 2008 22:42

Ja, du det är ju inte kul med människor som gör så/hoppar på. Man kan väl stå för det man tycker och tänker! Låt inte detta sänka dig! Mio

http://krypet.bloggagratis.se

 
Dockmamman i Jämtland stickar upp

Dockmamman i Jämtland stickar upp

6 april 2008 23:56

Bra skrivet, blev påhoppad för ett tag sedan och det gjorde mig mer ledsen än vad jag var.
Så det är bra att du river i för det klarar inte jag/Lycka till

http://stickmonster.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

7 april 2008 11:52

Helén! Jag är så ledsen för det du har fått utstå ikommentarerna i min blogg, och det finns ingenting du har gjort som jag har blivit sårad av, eller gjort mig illa! Jag älskar när du kommer in hos mig och kommenterar och det betyder så mycket för mig! Det jag har gjort fel är att godkänna den andra kommentaren. Det har varit struligt med lite olika saker, men det är inte DU som har gjort något galet! Jag vet inte om du vill att jag ska godkänna din kommentar, så jag avvaktar tills jag vet hur du vill göra. Jag ska inte godkänna några mer kommentarer av henne, hon sårar åt så många olika håll.... Jag ber verkligen om ursäkt!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Ovido - Quiz & Flashcards