Alla inlägg under april 2008

Av H Sr - 6 april 2008 12:00

Jag bara måste skriva det här inlägget efter att ha fått den här kommentaren av någon som kallar sig GP idag:


"Vi har en gemensam väninna vars blogg vi är inne på då och då båda två. Du vet inte hur hon mår just nu och varför och då ska man inte uttala sig för det finns viktigare saker här i världen än att klippa och klistra"


Ärligt talat så blir jag lite ledsen när jag läser det här! Jag vet inte vem som skrivit kommentaren (är inte det typiskt, de som tycker som mest håller sig anonyma...) eller vem det syftar på. Jag kan bara säga att jag inte tycker annat än bra om de bloggar jag följer regelbundet och jag har ALDRIG lämnat någon kommentar som haft för avsikt att såra någon!! Jag vet helt enkelt inte var detta kommer ifrån.


Jag hoppas och tror att den kommentar jag måste ha lämnat har missuppfattats på något vis, och i så fall ber jag om ursäkt till den det berör! Det här är ju nackdelen med Internet, allt som skrivs kan missuppfattas eftersom man missar tonfall, kroppsspråk osv. Kanske har jag tolkat något inlägg i någon blogg felaktigt och lämnat någon kommentar som blivit helt fel?! Jag har ingen aning. Men jag ber så hemskt mycket om ursäkt till den det drabbat!



Av H Sr - 5 april 2008 10:04

Nej, nu ska jag ta och hoppa in i duschen, så att vi kan ge oss iväg i tid till mässan. Förresten så tog jag mig i kragen igår kväll och färgade håret! Det får duga, var nog lite slarvig, men jag tror inte att det syns alltför mycket ;)

Av H Sr - 5 april 2008 09:57

En lång helgfrukost med alla tillbehör har vi avnjutit tillsammans, det är ju så mysigt! Speciellt när man inte har en massa måsten som väntar.


M jr och jag ska åka på scrapmässa idag. Jag har aldrig varit på någon förut, så det ska bli spännande. Hoppas få en massa inspiration såklart, så att jag kan sätta igång själv igen! Lite shopping ser jag fram emot också ;)


Nåt annat har vi inte planerat för idag. Det är ju fint väder ute, förhoppningsvis stiger temperaturen lite mer, så att det kan bli en skön dag. Blir säkert lite utelek under dagen.


Vad har ni på agendan idag?

Av H Sr - 5 april 2008 09:53

Ja ni, det blev som det brukar bli igår kväll! Vi började titta på filmen och en stund senare så sov jag... det är alldeles hopplöst! Jag tror jag måste börja sätta mig på en pinnstol framför tv:n för att kunna hålla mig vaken ;)


Jag hann inte se tillräckligt mycket av filmen för att avgöra om den var bra eller inte. M såg färdigt hela och han tyckte att den var lite konstig. Få se om jag tittar på den själv sen eller om jag struntar helt i den.


Vi kikade på ett par program på tv:n som var lite småtrevliga i alla fall. Först var det Magnus Ugglas program där han letar bandmedlemmar och sen var det ett program på TV4, "Berg flyttar in". Lagom fredagsunderhållning!


Hann läsa ett par sidor i boken innan jag somnade i sängen sen. Det märks att man jobbat mycket på sistone, trött var ett lindrigt ord igår kväll! Känner mig dock betydligt piggare idag, så det är jag tacksam för :)

Av H Sr - 4 april 2008 20:00

Som ni säkert har läst och hört i media, så har Vårdförbundet tackat nej till medlarnas bud i förhandlingarna. Nu har facket också varslat om konflikt, som börjar kl.12 måndag 21/4.


De landsting (regioner) som berörs är Västerbotten, Värmland, Västmanland, Uppsala, Stockholm, Västra Götaland, Östergötland, Halland och Skåne. Kommunerna är Laholm, Halmstad, Hylte, Varberg och Falkenberg i Hallands län, Norrköping i Östergötland, Västerås i Västmanland, Karlstad i Värmland och Östhammar i Uppsala län. I Stockholm varslas Södersjukhuset och S:t Görans sjukhus.

Upp till kamp! :)

Av H Sr - 4 april 2008 19:20


Fick hem en ny film från Lovefilm i brevlådan idag, "A story of a teenager". Jag är ju mycket för drama och det här är en sån film. Hoppas att den är bra, har ju haft lite otur med filmerna på slutet...


Om handlingen står: "A Story of a Teenager" kretsar kring ett gäng ungdomar i en förmögen amerikansk villaförort. De träffar nya sexpartners varje vecka, men släpper aldrig in någon på allvar. När en i gänget träffar en ny kille så tar gängets ledare det personligt och bestämmer att om någon vill lämna gruppen så blir det ingen dans på rosor...


Nån som sett den?

Av H Sr - 4 april 2008 19:16

Nu har vi avnjutit en härlig tacogratäng med tortillachips (ostsmak såklart!) till, mums! Perfekt fredagsmat :)

Barnen sitter och kikar på barnprogram på tv, M är snäll och fixar disken... Sen ska vi väl bara ha lite mys. Få se om vi kanske kikar på en film eller nåt. Jag bara njuter av att vi har en helt ledig helg framför oss tillsammans!!

Av H Sr - 4 april 2008 17:58

Såg ni "Spårlöst" på TV4 igår? Jag hade inte alls planerat att se det, men jag blev fast i soffan och tittade på det. Och tårarna rann på slutet kan jag säga!! Vilka känslor!!

Det handlade alltså om en svensk-japansk tjej som fick hjälp att leta på sin japanska pappa, i Japan. Han hade letat efter henne för många år sen och tänkt på henne varje dag och nu efter 20 år fick de äntligen träffas! Och de var så lyckliga :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards