Direktlänk till inlägg 24 maj 2008

En riktig surpelle!

Av H Sr - 24 maj 2008 12:31

Nu är badrummet skurat, tvätten hängd, en ny maskin startad och M har hjälpt M jr att få ordning på sitt rum. Det är inte färdigt än, men en god bit på väg i alla fall.


Det märks att M jr sovit alldeles för lite inatt, han är på världens tjurigaste humör. Det är fel på allt!

Fortsätter han på det här viset så blir det då ingen Melodifestival för hans del ikväll. Annars är han lika sur och grinig imorgon igen när han fyller år och ska ha kalas. Det vet han om, så vi får se om han kan bättra sig lite.


Dags att börja med lite lunch. Vi satte full fart här på morgonen, så vi glömde alldeles bort att ta fram någonting till lunchen. Det får bli korvslantar och makaroner. Ingen gourmetmat direkt, men det får duga!


Läste igenom receptet till cheesecaketårtan jag tänkte göra till kalaset imorgon (plus en chokladtårta med hallon) och eftersom den ska stå i frysen, så kan jag ju göra den redan idag. Så har jag bara chokladtårtan att fixa imorgon.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se