Alla inlägg under maj 2008

Av H Sr - 25 maj 2008 13:11

Med tanke på att det var Melodifestivalen igår....



Av H Sr - 25 maj 2008 13:08

H visade mig några roliga filmklipp på youtube och den här var bara så kul!

Av H Sr - 25 maj 2008 13:04

H jr och jag var iväg och köpte en present till min mamma. Det blev en ganska stor svart lykta, med ett ljus i. Hoppas det blir bra! :)


Lunchen är avklarad och eftersom M jr fyller år idag så får han bestämma maten. Han hade inga problem med att välja - chili con carne med ris! Själv klarar jag bara inte att äta det, så jag åt lite rester från tacogratängen i fredags. Betydligt godare! ;)


Tårtorna är klara, nu står de i kyl respektive frys och gottar sig, sen kan gästerna komma när de vill! Förutom tårtorna så har jag bara bakat en sockerkaka, resten blir köpt kaffebröd. Men det överlever de nog! Visserligen gillar jag att baka, men det är när tid finns och det har inte varit något överflöd av den varan på sistone...

Av H Sr - 25 maj 2008 10:28


Fick ett Mors dags-kort av M jr imorse, som han gjort i skolan. Sååå fint! Sånt gillar jag! :)

Av H Sr - 25 maj 2008 10:24

Nej, nu måste jag fortsätta att fixa inför dagens händelser. Medans tårtbottnarna står och kallnar så ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ta en tripp till en särskild liten affär i närheten för att köpa en Mors dags-present till mamma.


Sen blir det gasen i botten hem för att göra färdigt tårtan, fixa lunch osv. Gästerna kommer framåt tretiden ungefär, så man vill ju ha allt fixat och klar innan de dyker upp.

M ska åka till kyrkogården en sväng också, för att sätta blommor på sin mammas grav...

Av H Sr - 25 maj 2008 10:23

Måste bara få visa ett kort på H jr som jag tog igår, tyckte det blev så himla lyckat! :)


Av H Sr - 25 maj 2008 10:13


Fika på sängen blir det som sagt alltid för födelsedagsbarnet hemma hos oss. Jag lovar att det är enda gången på året som man får äta saft och bulle till frukost!! ;)



M jr har öppnat alla sina paket från oss. Förutom det han fick imorse så fick han även två Fem-böcker till, ett lexikon, en radiostyrd helikopter, ritpapper, nya inlines, ett set med boll och racket (där bollen sitter fast på en pinne man sätter i marken), samt Eye Toy Sports. Han verkade MYCKET nöjd med sina presenter! :)



Hans nya inlines hade lite annorlunda knäppning än de gamla, så det behövdes en hjälpande hand av pappa för att få på dem ordentligt. De rullade betydligt bättre än de gamla (även om han bara provat inomhus än så länge) som det lossnat nån grej från ett hjul på. Så nu blir det väl åka av! ;)



Av H Sr - 25 maj 2008 09:46

Satt och irriterade mig som bara den under röstningen i Melodifestivalen igår. Det måste gå att få till det på något annat sätt! Nu röstar ju alla länder på sina grannar, inte på låtarna. Det blir sååå fel!! Det är ju LÅTARNA som tävlar, inte länderna.


Hur skulle det gå att lösa så att man kommer ifrån den här "politiska" röstningen?! Tja, kanske förbud att spela låtarna innan finalen, alla måste sjunga på engelska så man inte kan lista ut landet på språket, en jury som sitter instängda och röstar utan att veta vilket land eller vilken artist som sjunger... Extremer, javisst, men det blir ju snart dags att lägga ner om det ska fortsätta såhär!


Vad tycker ni?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards