Alla inlägg under maj 2008

Av H Sr - 31 maj 2008 10:42

För min del har det ju precis blivit frukost. De andra, som varit uppe lite längre, har ju klarat av det för länge sen. M och H jr har åkt iväg till återvinningen med en hög skräp och M jr har suttit på altanen och ritat. Det känns verkligen som sommar, altandörren står öppen, fåglarna sjunger, nån klipper gräsmattan osv.


Dock är det inte alls lika soligt idag, utan alldeles mulet. Nu gör ju inte det mig någonting, tycker bara det är skönt, för då blir värmen mer behaglig. Då kan man ju t.o.m vara utomhus!


Inga särskilda planer för dagen. M har startat en maskin med tvätt och själv tänkte jag dra en vända med snabeldraken. Förhoppningsvis kommer jag mig för att sitta ner och scrappa lite! Jag tänker på det varje dag, men jag får liksom inte till det. Vet inte vad det beror på... Men nu är jag ju lite sugen på att använda min Silhouette till både det ena och det andra! :)

Av H Sr - 31 maj 2008 10:38

God morgon! Är det för min del i alla fall. Kom inte upp förrän klockan var nästan 10, även om jag bara sovit av och till. Det har inte varit någon bra natt alls. Somnade inte förrän vid halv 4 imorse!


Ibland blir det sådär, att jag absolut inte kan somna. Det är så himla tråkigt och jobbigt, men som tur är så händer det ju inte varje natt. Jag blir liksom helt klarvaken, ligger och funderar, hör en massa ljud osv. Sen är det liksom kört att kunna slappna av och somna, utan jag somnar av ren utmattning till slut.


Peppar, peppar, så har jag i alla fall inte ont i huvudet idag! Känner mig tung i huvudet, men det gör jag alltid när jag varit vaken så länge. Förhoppningsvis blir det inget mer utav det.


Nån mer som har svårt att sova? Vad gör ni då?

Av H Sr - 30 maj 2008 21:28

H jr har somnat så sött i sin säng efter välling, tandborstning och saga (en bok med Fem myror... med gåtor). M jr ligger i soffan och halvslumrar, men han ska INTE gå och lägga sig! *skratt*

M parkerade sig inne på H:s rum och tittar på handboll. Där kan han sitta för sig själv, för det är jag inte ett dugg intresserad av!


Själv ska jag titta på ett avsnitt av "Grey's Anatomy". Jag hade ju helt missat att det börjat en ny säsong i USA! Tack Åsa för påminnelsen! Så nu har jag flera nya fräscha avsnitt att se fram emot :)

Av H Sr - 30 maj 2008 21:26

Äntligen, äntligen börjar det kännas som att huvudvärken ger vika! Kan tänka mig att det delvis beror på att värmen avtagit något under kvällen. Nu är det lite mer lagom! ;)

Av H Sr - 30 maj 2008 19:28

Tidig middag åt vi eftersom M jr skulle vara med i en löptävling ikväll. (Ingen höjdare att stå i solen med huvudvärk, men vad gör man inte för de små?! Skulle fått alltför dåligt samvete för att kunna stanna hemma...)


Det var en hel drös med barn som var med och sprang, trots att det var så varmt. Duktiga killar och tjejer!

Det gick jättebra för M jr och kraft kvar till en spurt hade han också! Han måste ha kommit bland de 30-35 första i alla fall. Såg att det var över 150 anmälda, men jag vet ju inte hur många som verkligen kom till start.


Vad gör han sen då? Jo, han hoppade in i duschen när vi kom hem och nu är han ute och hoppar studsmatta!! Jag fattar inte vart all energi kommer ifrån?! Tänk om han kunde tanka över lite på mig... *skratt*

Av H Sr - 30 maj 2008 19:24

Hela e.m låg jag på soffan och vilade, försökte vara lite social med barnen, men huvudet och nacken värkte rejält! Har tagit värktabletter två gånger idag, men inget hjälper :(


M slutar ju lite tidigare på fredagar (15 istället för 16), så det var så skönt när han kom hem och kunde ta över. Hann slumra till en kort stund innan vi åt en tidig middag. Men inte hjälpte det så mycket.


Lyckliga de som aldrig/nästan aldrig har huvudvärk!! Det är väl en av de få saker som blir positiva när man får sluta sina dagar, att slippa huvudvärk... Det är verkligen ett elände, det påverkar hela tillvaron eftersom man inte orkar göra någonting.

Av H Sr - 30 maj 2008 14:21

Idag blev en lite speciell dag i skolan för M jr och hans klass. En gammal klasskompis återvände hem efter att ha bott i Thailand i nästan ett år. De ska vara hemma i Sverige över sommaren och sen återvända till Thailand för ytterligare ett år, där hennes pappa jobbar.


Nu ska hon gå sista veckan i skolan med sin gamla klass vad jag förstår. Såklart hade hon mycket att berätta och enligt M jr hade hon ett fotoalbum lika tjockt som en kokbok med sig och visade :)

Av H Sr - 30 maj 2008 14:07

Jodå, visst hade de badat på gympan idag. Men M jr tyckte det var väldigt kallt, så han hade inte ens doppat sig. Lika bra det, så han inte blir sjuk lagom till avslutningen!


Så småningom ska vi väl plocka fram våran lilla pool här hemma, men jag har för mig att det var nåt krångel med pumpen förra sommaren, så vi kanske måste införskaffa en ny sådan först.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards