Alla inlägg under maj 2008

Av H Sr - 26 maj 2008 14:13

Har nyss hängt dagens tredje maskin tvätt och startat en fjärde. Det fick bli en tvättens dag här hemma idag, när vi nu inte kunde åka på någon shoppingrunda. Har inte alls så mycket tvätt kvar sen, skönt att någon gång få komma längst ner i den där högen!

Av H Sr - 26 maj 2008 13:24

Japp, det blir vab imorgon. Tyckte att H jr var riktigt pigg här på förmiddagen, men hon har sett lite tröttare ut här efter maten och kändes varm igen. 38 grader har hon nu. Hostar och hackar. Nu har jag placerat henne i soffan framför tv:n med en glass, med förhoppning om att hon håller sig lite stilla en stund! :)


Ringde nyss till jobbet och meddelade att jag inte kommer imorgon. Hoppas att det inte ställer till alltför stora problem i alla fall... Minns knappt vad jag hade uppskrivet i almanackan till imorgon, men det var säkert en hel del. Kollegorna får väl titta och sålla ut vad som måste göras och vad som kan vänta tills jag är åter. Tänkte att vi kunde gjort det över telefonen, men jag kände att det inte var läge när jag ringde. Jag har en enda kollega som jag har liiite svårt för och det var ju hon som svarade såklart. Kan riktigt höra gnället efter att man lagt på, att man är hemma...


Nåja, det tänker jag inte bry mig i, för det är ändå inget jag kan göra åt. Talade däremot om att jag kommer på onsdag i alla fall. Då jobbar jag kväll, så då får M vara hemma. Egentligen börjar jag inte förrän 15:30 då, men vi har AP-träff, så jag måste vara där till två. Så M behöver ju inte ens vara hemma hela dagen.

Av H Sr - 26 maj 2008 10:32

Idag skulle jag egentligen ha varit och klippt mig (äntligen!), men i fredags ringde frissan och ville boka om tiden, för hon skulle till farbror doktorn idag. Inga problem, fick en tid på fredag istället och det går ju lika bra! :)

Imorgon ska M, M jr och H jr dit och bli fina i håret.

Av H Sr - 26 maj 2008 10:14

Hittade detta upprop på Mejas blogg.


Jag har hört via nyheter att bensinpriset inom det närmaste året kan

komma upp till Sek 17,00 men......

Någon har kommit på en BRA idé, som kan fungera. Om vi verkligen vill.

  

De föreslår:

Att vi inte köper bensin av dom 2 största bensinbolagen: Statoil och Preem.  

Tänk! När dom 2 största oljebolagen inte lyckas sälja bensin längre,

blir dom tvungna att sänka priset, för att få kunderna tillbaka.


Detta leder till priskrig och alla andra bolag är tvungna att följa med.


Men, för att kunna nå resultat, måste vi nå hundratusentals Statoil och Preem-kunder. Och alla måste samarbeta. Men det är oerhört viktigt

att vi inte köper vår bensin på Statoil eller Preems mackar, för att kunna komma vidare med detta och nå ändamålet.


Kan vi räkna med dig? MÅNGA SMÅ MÄNNISKOR kan göra väldigt MYCKET. Tanka måste ju alla, men välj ställe du tankar på.... och...


KOPIERA DENNA TEXT, MASS-MAILA UT DEN, LÄGG DEN PÅ DIN BLOGG, GÖR FLYGBLAD AV TEXTEN OCH DELA UT ...där du bor!

Tack!

Av H Sr - 26 maj 2008 09:31

Idag hade jag planerat att ta med mig H jr och åka över till grannkommunen på en shoppingrunda. Kika efter lite mer sommarkläder till henne m.m Men nu vet jag inte riktigt hur vi ska göra... just nu verkar hon pigg, men samtidigt tycker jag inte att man ska ut och fara, knalla runt, när man precis haft feber. Nej, det får nog bli en hemmadag istället. Lite sagostund och pyssel istället :)

Av H Sr - 26 maj 2008 09:24

M jr var lite pirrig när han skulle gå till skolan idag. Eftersom han fyllde år igår så blir han firad i skolan idag. Då sjunger klassen och så får alla komma på något som födelsedagsbarnet är bra på. Just den delen tyckte han skulle bli sååå pinsamt! Jag försökte peppa honom lite och få honom att känna sig tacksam över vad de säger, känna sig stolt över sig själv, men jag vet inte om jag lyckades.


Han blir så otroligt blyg och osäker emellanåt. Däremellan kan han göra nästan vad som helst! Man blir inte klok på honom *skratt*

Han är ju född i tvillingarnas tecken och de säger ju att det är som att ha två personligheter. Stämmer väl in på honom! Humöret går från -100 till +100 på nolltid, sällan något mellanläge ;)


Samtidigt som han tyckte det skulle bli så pinsamt så förstod jag att han tyckte att det var viktigt också. Förra året glömdes han bort och det kändes nog inte heller så kul. Fröken hade kommit in på fritids sen, så att han blev uppmärksammad där, men det var väl inte samma sak förstås.

Av H Sr - 26 maj 2008 09:21

Väcktes vid 5-tiden imorse av en liten kamin som behövde gå upp och kissa, plus att det var lite blött i sängen. Tog aldrig någon temp, men är helt säker på att hon hade feber. Kollade när vi steg upp strax efter 7 och då hade hon 37,5. Ingen feber direkt, men ändå högre än vad hon brukar ha. Hon har hostat som bara den ända sen natten till igår. Få se hur hon mår under dagen, om det ev. blir vab imorgon.

Av H Sr - 25 maj 2008 22:57


M var ute och körde med grästrimmern en sväng innan kalaset. Det blir så mycket ogräs ut mot vägen, så det var välbehövligt. Under tiden passade H jr på att plocka lite maskrosor...


Här ser ni även hennes nya klänning med krabbor på, från H&M, som vi köpte förra helgen. Hon tycker sååå mycket om den! Det blev några små ketchupfläckar på den efter lunchen, så jag tyckte att hon skulle byta inför kalaset, men se det tyckte inte hon - den dög alldeles utmärkt! :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards