Direktlänk till inlägg 14 juni 2008

Pysseldag!

Av H Sr - 14 juni 2008 11:16

M jr och H jr ville pyssla lite här efter frukost, så de håller på för fullt och gör egna kort, med foton, dekorationer och allt. Lite inspirerade av mig kanske, själv ska jag vara med i KT Crafts crop idag har jag tänkt.


Håller även på att ladda upp alla 1000 bilder att framkalla hos Media Markt och det tar tid kan jag säga!! 9% har laddats upp hittills och återstående tid är densamma som när jag började, runt 99 minuter... Det tar nog hela dagen det här!


Vad har ni för planer för dagen?

 
ANNONS
 
Mia

Mia

14 juni 2008 16:23

Jag försökte ladda upp 100 bilder på Extrafilm men det funkade inte alls av någon anledning. Men det var väl tur kanske, för sen slog det mig att jag inte var så nöjd med fotona därifrån sist gång. Men å andra sidan, det kanske inte spelar någon roll när det är gratis... Synd att man bor så långt från något Media Markt.

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se