Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Pest och pina, men börjar bli bättre

Av H Sr - 19 juni 2008 23:10

Lusten och orken att blogga har inte riktigt infunnit sig ännu, men jag kikar in en sväng i alla fall. Piggnade till lite här på kvällskvisten, tack vare en tupplur när jag kom hem från jobbet.


Hade huvudvärk redan när jag vaknade imorse (hade ont i huvudet även igår) och det blev bara värre och värre under dagen. Det var bara sååå mycket att göra! Egentligen skulle jag nog ha gått hem redan före lunch, för jag orkade knappt hålla mig uppe, men envis som man är så kämpar man på. Vill ju inte lämna kollegorna i sticket och hade dessutom en viktig vårdplanering efter lunch. Kände mig dock inte direkt delaktig i den, för jag var alldeles borta i huvudet. Trots det var klockan 16:20 innan jag kom från jobbet... Helt tom i huvudet och med noll koll på om jag egentligen gjort allt jag skulle... hemsk känsla!


M och H jr hämtade mig från jobbet, vi for förbi ICA en snabbsväng på vägen hem, köpte jordgubbar (35 kr litern!) och lite annat smått som var kvar och sen hem. Somnade en stund på soffan och då försvann det värsta av huvudvärken. Kände mig lite tung i huvudet sen, men det börjar släppa nu det med - skönt!! Såg framför mig hur hela midsommarhelgen skulle vara förstörd...


Det här är verkligen den värsta jobbvecka jag har haft på länge!!! Och då har jag ändå inte behövt vara runt så mycket på andra grupper. Har haft magsjuka på min avdelning, flera som är dåliga av olika anledningar och då blir det mycket jobb för mig... har dessutom strulat en del med mediciner och annat, som ger en massa onödigt merjobb!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se