Direktlänk till inlägg 19 juni 2008

Midsommarplaner

Av H Sr - 19 juni 2008 23:18

Vi är bortbjudna till vänner på lunch imorgon, sen bjuder vi dem på middag på kvällen. Vi bor inte långt ifrån varandra, så det är inga problem. Tjejen i familjen ska jobba 16-20, så då passar det ju bra om vi har maten står på bordet när hon kommer hem! :)


Har fixat en tårta här på kvällen, för det blir väl nåt fika under dagen imorgon. Gjorde jordgubbstårtan som var med i senaste ICA Buffé, verkar riktigt god, med chokladbotten (med hackad Dajm) och sen jordgubbsmousse-aktigt uppepå... men vi får väl se hur det smakar!!


Vi ska grilla hel fläskfilé imorgon kväll, marinerad såklart. Till det blir det grillade majskolvar, grillade ostfyllda champinjoner, sallad, olika såser/röror, grillad färskpotatis och potatissallad. Så nog borde vi väl bli mätta i alla fall?! ;)


Skönt att ha tårtan klar i alla fall. Imorgon bitti efter frukost blir det full fart att förbereda all maten. Eftersom vi inte ska vara hemma på dagen, så vill jag att allt ska vara klart när vi kommer hem. Skönt att slippa stå alltför mycket i köket när man har gäster!


Vad har ni för planer för midsommar? Har ni några särskilda måsten vad gäller traditioner, mat osv? Jordgubbar är ett måste för mig, annars kvittar det faktiskt!

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

20 juni 2008 08:21

Inga speciella måsten här.
I år bryter vi vår vana att vara på Byalagets fest som börjar kl 1.
Vi äter vårt goda hemma i stället, går precis lika bra. Å då saknas inget av det man vill äta heller. Här blir det grillade kotletter och potatissallad, korv för den som vill det.Att rulla in grillkorv i bacon är ju himla gott grillat!
Ska allt åka in å kolla priset på jordgubbar. De har tagit 30 kr litern, ska bli spännande o se om de höjer inför helgen...
Har själv varit sjuk och liggandes denna vecka så det är inte mycket gjort som en kanske skulle, men det blir midsommar ändå.
Ha det nu gott!

http://trissemojs.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

20 juni 2008 10:24

Jag har spanat in det receptet, vill gärna ha en recension av den!
Verkar som om du har haft en jobbig vecka, hoppas du får en härlig och avkopplande midsommarhelg istället!

http://winyan.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se