Alla inlägg under juni 2008

Av H Sr - 7 juni 2008 17:43

Nu har I åkt hem. De leker jättebra tillsammans, men det märktes samtidigt att det var första gången H jr hade en kompis hemma på det viset. Det blev lite småtjafs emellanåt från hennes sida, hon är ju inte riktigt van att dela med sig av sina leksaker. Så det var väldigt nyttigt av henne!


Baddräkten har precis åkt på, så nu är det dags för ett dopp i poolen igen. Själv sitter jag och försöker hitta lite inspiration från olika scrapsidor... M sitter och blåser upp den stora poolen, det börjar väl liksom bli dags att ta fram den nu. Det tar ju en dag eller så att få vattnet uppvärmt också.

Av H Sr - 7 juni 2008 16:23

När jag kom hem möttes jag av två glada tjejer, H jr har sin kompis I här. De leker ute, plaskar i poolen, hoppar studsmatta m.m Ett tag ville de vara inne och jag förstår dem, det blir jobbigt att vara ute i solen hela tiden! De fikade inne framför tv:n, bar in H jr:s nya utemöbler och satte upp de så att de kunde titta på film samtidigt. Vilka idéer! :)


Grabbarna har inte kommit hem än, det blir nog fram emot kvällen skulle jag tro. Jag skickade ett sms till H före lunch, men fick aldrig nåt svar. Han hade istället ringt hem. De hade varit vid djurparken redan när de öppnade kl.10 och när han ringde (tror det var mellan 13-14 nån gång) var de ute på parkeringen, redo att åka hem igen. De hade hunnit äta också, så det verkar som att själva djurparken avklarats ganska fort...


Kvällen blir annars lugn för våran del. Det är så skönt att bara slappa när det är så här varmt. Vet inte om det är nåt kul att se på tv ikväll?! Annars kan det kanske bli nåt avsnitt av nån serie på datorn...


Grillat blir det ikväll igen, men det får nog bli så enkelt som korv med bröd idag. Får fixa något mer att äta till, men eftersom inget annat blev framplockat ur frysen, så hinner det ju inte tina. Men det är inte så illa med grillad korv heller, helt annat än att bara steka den!

Av H Sr - 7 juni 2008 16:16

Så var man då hemma efter en arbetsdag i värmen. Det åskade en del inatt, så det kändes riktigt skönt i luften när jag gick till jobbet imorse. Vaknade faktiskt till vid halv 3 inatt av att det small till. Så jag var upp och stängde igen fönstret och somnade sen om igen. Inte för att det märktes att fönstret var öppet, det stod helt still i luften igår kväll!

Inte hade det kommit mer än några droppar regn inatt heller. Det är verkligen torrt nu!!


Jobbet var helt ok idag. Hade att göra hela tiden, men jag kunde göra det i min egen takt. Inte var det alltför varmt inne heller. Imorgon jobbar jag kväll, så då börjar jag kl.14 Ser ut att bli över 30 grader varmt imorgon... mysigt att gå till jobbet då! ;)



Av H Sr - 6 juni 2008 21:10

Något särskilt firande av nationaldagen har det inte blivit för våran del idag, hur var det för er?


M jr på väg in efter en natt i tält.


Årets första utomhusfrukost! Ingen ville dock vara med på bild ;)


Cykla på gräset är ju inte så lätt, men H jr har gett sig den

på att det ska gå!


De nya sandalerna åkte på direkt!


H jr beundrar sina nya utemöbler :)


Den nya plaskpoolen måste man ju också inviga!



Av H Sr - 6 juni 2008 20:18

Åh, vad det var gott med grillat!! Jag hade sån tur att det blev en kycklingfilé över, så den får följa med till jobbet imorgon tillsammans med grönsaker och hemgjord basilikasås. Perfekt i värmen!


H jr skulle inte alls sitta med oss och äta på altanen. Nej, hon skulle sitta vid sina nya möbler ute på gräset såklart! Sååå gulligt :)

Nu är det dock dags för välling och sen sängen. Blir senare än vanligt i säng när det är så här varmt, men det är ju inte lätt att somna i hettan. Nu börjar det bli lite skönare. Solen gick i moln här på kvällen också, så det hjälpte nog till.


M och jag kikar på Bislett Games från Oslo, en deltävling i friidrottens Golden League. Vi gillar friidrott båda två och den här tävlingen brukar vi följa varje sommar. Ser även fram emot friidrotten i OS senare i sommar!

Just nu ska Emma Gren hoppa höjdhopp.... nej, det gick inte alls bra, tyvärr.



Av H Sr - 6 juni 2008 18:38

H ringde hem för en timme sen ungefär, då hade de installerat sig på hotellet i Borås. De hade stannat och badat under resan. Han sa ingenting om morgondagens aktiviteter, men M jr (som också ville prata) berättade att de nu fått reda på att det blir djurparken imorgon. Jag hoppas att de inte blev alltför besvikna. De får säkert trevligt. Kul att bo på hotell om inte annat. Äta hotellfrukost är ju inte fy skam! ;)

Av H Sr - 6 juni 2008 18:34

Snart dags att dra igång grillen. Kycklingfiléer blir det idag, som jag har lagt i marinad. Hade egentligen tänkt grilla färskpotatis på spett också, men det sket sig då jag upptäckte att träspetten var slut. Glömde totalt bort att köpa det när vi var iväg... nåja, det får bli nån annan potatisprodukt istället, nåt som finns i frysen. Det duger det med.


Lite skönt att få en kväll för sig själva, utan grabbarna. H jr lägger sig ju rätt tidigt. Tyvärr ska jag ju upp och jobba kl.7 imorgon, så alltför sent blir det inte för mig heller. Fast det orkar man knappt ändå, efter denna värme!

Bävar lite för jobbet imorgon, det ska ju bli lika varmt då med. Inte sååå kul...

Av H Sr - 6 juni 2008 18:31

M hittade ett par snygga skor när vi var iväg och handlade. Ett par sandaler som man bara sticker i fötterna i, svarta i nåt skinnaktigt material. Lite snyggare än bara vanliga sandaler.


Köpte även ett överdrag till nya grillen (det är inget lock på den, så askan har en förmåga att leva sitt eget liv ibland...), badtofflor till M och dessutom 3 fläskfiléer. Vi tycker hemskt mycket om fläskfilé och denna vecka hade Willys bra erbjudande på just såna. Tyvärr fick man bara köpa 3 stycken, men jag köpte några igår och så blev det några till idag. Det går åt när man är 5 i familjen kan jag säga! Speciellt när man har 2 pojkar som börjar komma upp lite i ålder...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards