Alla inlägg under juni 2008

Av H Sr - 27 juni 2008 12:22

Precis som jag trodde, efter ca 5 minuter med Långben så slocknade H jr. 39.5 låg hon på och låter rätt tjock i halsen, så jag försökte slå en signal till vårdcentralen. De brukar ju ha koll på om det går nåt virus och så. Men då har ju de så nytt och fiffigt system att man inte ens kommer fram till en sköterska, utan man får boka en telefontid då de ringer upp. Första lediga tiden var 15:15 och då ringde jag ändå före 11:30! Jaja, inte mitt fel om de nästan är på väg hem då, det går ju inte att komma fram på annat sätt...


I normala fall brukar jag inte bekymra mig och det är väl ingen större fara nu heller, men eftersom hon haft så hög feber ända sen i tisdags så blir man ju lite fundersam. Hon brukar sällan ha så högt som 40 grader och aldrig så här länge.

Av H Sr - 27 juni 2008 11:21

Japp, en liten sjukling har vi här hemma. H jr har haft feber ända sen i tisdags kväll. Hög feber också, har varit uppe i över 40 grader flera ggr. Igår hade M gett henne Alvedon (han vab:ade onsdag, halva torsdag) före lunch. På e.m var hon uppe i 40 grader igen, Alvedonen kan nätt och jämt ha gått ur!


Sent igår kväll vaknade hon och var så knölig, då var hon uppe i 40.2 Stekhet kan man säga... startade på 38 imorse och verkade rätt pigg, men nu tror jag tempen är på väg upp igen, för hon är hängig och alldeles kall om händer och fötter...


Låter tjock i halsen idag, annars har hon inte varit förkyld eller nånting. Säger ibland att hon har ont i huvudet, halsen och magen. Är väl säkert nåt virus som spökar. Har kikat i halsen och visst är hon svullen och lite röd, men inga vita fläckar i alla fall.


Nu har hon bänkat sig i soffan och ska se på Långben. Skulle inte bli förvånad om hon somnar av snart.

Av H Sr - 27 juni 2008 11:20

En härlig dag ser det ut att bli idag. Sol, inte alltför blåsigt och lite varmare än det varit på sistone. Har inte gjort mycket annat än fixat med datorn idag. Har bara diskat, bäddat osv. Tänker bara ta det lugnt idag, enda lediga dagen på hela veckan! Skulle behöva handla en hel del, men det får bli när M kommer hem från jobbet.

Av H Sr - 27 juni 2008 11:18

Installerade om hela datorn igår kväll, men det blev så sent, så jag har fortsatt hela f.m idag. Det är många uppdateringar hit och dit som ska göras, program som ska installeras osv. Är inte färdig än, men det viktigaste är i alla fall gjort.

Av H Sr - 26 juni 2008 21:34

Det värsta är att jag precis fick ett meddelande att ett virus upptäckts i datorn, som inte gick att ta bort, utan det bytte namn... SUCK!!! Jag är så f-bannat trött på allt datastrul nu, det har bara krånglat hela våren känns det som. Trasig dator, flera virus m.m Trots att jag har uppdaterat virusprogram... är ni lika drabbade??? Det värsta är att nu måste man väl snart installera om hela datorn, för att bli av med viruset. INTE kul!!!

Av H Sr - 26 juni 2008 21:31

Har inte kunnat blogga på ett par dagar, men det har inget med tidsbrist eller ovilja att göra, utan min blogg har helt enkelt inte funkat! Jag försökte mig på att lägga in en live-klocka på bloggen, men det slutade bara med att jag helt plötsligt inte kunde göra några inlägg alls, alla mina länkar försvann m.m Som tur är så kunde killarna på bloggagratis.se fixa detta, så nu är jag åter på banan!



Av H Sr - 23 juni 2008 18:40

Har blivit utmanad av både Åsa och Mia, med samma utmaning :) 


Regler:

Beskriv först reglerna. Svara på alla frågor. Välj ut 6 personer som du vill ska svara och utmana dem i deras bloggar,be dem läsa din. Låt personen som utmanade dig veta när du svarat på utmaningen!


Fem saker som finns på din Att-göra-lista idag?

  • Jobba
  • Byta sängkläder
  • Laga mat
  • Scrappa
  • Dammsuga

Jobbat har jag gjort, bytt sängkläder och lagat mat med, men nåt scrappande har jag inte hunnit och vet inte om jag orkar heller. Dammsög gjorde M :)


Vad gjorde du för 10 år sedan? 

För 10 år sen föddes M jr, då var han bara en månad gammal så här dags, så då var jag föräldraledig.


Ställen du bott på?

Bodde i grannkommunen där jag är uppvuxen ända tills jag var 20 år, då jag flyttade hit. Sen har jag ju bott ett år i USA förstås.


Fem saker du skulle göra om du var biljonär?

  • Betala av alla lån
  • Rusta huset
  • Sätta undan pengar till barnen
  • Resa
  • Sluta jobba

Finns ju massor av saker jag skulle göra då, svårt att bara välja fem! Köpa ut mammas hus, skänka pengar osv...


Jag i min tur utmanar Grynisen, Ewa, Anna, Sus, Breezie och Yvonne.

Av H Sr - 23 juni 2008 18:34

 


Det märks att vi alla är trötta efter en intensiv midsommarhelg! H jr var allt annat än lättväckt imorse och när grabbarna klev upp idag har jag bara en vag aning om... M jr som annars är så morgonpigg sa att han inte kommit upp förrän närmare 10! H hade varit upp på toa imorse, sen somnat om igen. Tror inte han klev upp förrän närmare ett...


Själv skulle jag kunna somna när som helst, jag var inte heller pigg när klockan ringde imorse. Jag har i alla fall tur och börjar kl.8 hela veckan (utom i helgen), det blir en liten sovmorgon.


Mellan kl.15 och kl.17 ungefär är den värsta tiden på dan, då blir jag alltid så himla trött! Om jag lägger mig på soffan eller nåt där på e.m., så somnar jag garanterat. Skulle behöva göra som spanjorerna och vila siesta varje dag... Har ni nån trötthetsperiod under dagen?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards