Alla inlägg under juni 2008

Av H Sr - 12 juni 2008 23:33

Snart dags att hoppa i sängen. Börjar ju inte förrän kl.8 imorgon, så då kan man sitta uppe liiite längre i alla fall.

Imorgon måste vi försöka få tag på en present till H jr:s kompis I, som har kalas på lördag. Frågade H jr vad hon ville köpa till I och då sa hon "en bil". För det hade hon ingen... *skratt*!

Av H Sr - 12 juni 2008 23:27

Jag har scrappat nu igen!! Har haft sån lust i flera dagar, men det hakade ju upp sig på det där med utskrifterna. Nu lyckades jag få till det någorlunda i alla fall, så det fick duga!

Så hela kvällen har jag suttit och jobbat med en LO, men jag är inte riktigt färdig. Tror jag... *skratt*! Känns i alla fall skönt att vara igång lite igen!


I helgen blir det förresten crop hos KT Crafts!

Av H Sr - 12 juni 2008 19:24

Hade kameran med mig på våran promenad idag.


M jr hittade ett vapen i skogen! ;)


H jr funderar vad M jr sysslar med... *s*


Mycket fint finns det i naturen...


Härliga vita hundkex!


Mammas fina kille :)


Det är kul att åka rutschkana!!! :)

Av H Sr - 12 juni 2008 17:25

Har inte fått nån ordning på det där med skrivaren och datorn ännu. Satt igår kväll efter jobbet och letade på Internet. Verkar som att man skulle behöva kalibrera bildskärmen. Finns ett program man kan använda - Adobe Gamma, men man måste först ställa in kontrast osv. på bildskärmen. Men hur funkar det på en laptop?? Man har ju inga knappar på framsidan av den skärmen som man har på en stationär dator... nån som vet?!

Av H Sr - 12 juni 2008 17:17

Nu har jag bara en dag kvar att jobba denna vecka och det är en kort dag imorgon, 8-12. Skönt!

Idag var det fullt upp på jobbet, precis som igår kväll. Det har gått i ett, men skönt nog inte kaotiskt. Doktorn kom på konferens, har haft introduktion för två nya sommarvikarier varav en skulle ha delegation (vilket tar lite extra tid), m.m En ny boende flyttade in idag, men hon kom precis när jag hade slutat, så det fick en kollega ta över.


Efter jobbet hämtade jag H jr på dagis och då åkte vi hem till M jr och fikade. Han hade varit själv hemma hela dagen, men det verkar ha gått bra. Vi var ut i skogen och gick en vända, vi tre, och sen stannade vi i lekparken en stund.


Nu är det dags för kvällsmat och idag blir det köttfärssmörgåsar. Ingen som orkade laga någon riktig mat idag... vad blir det hemma hos er?

Av H Sr - 11 juni 2008 14:37

Nåt scrappande hinner jag nog inte med idag heller, tyvärr. Började skriva ut foton, men jag får inte alls till dem nåt bra! Det ser så fint ut på dataskärmen, men ser ut som skräp när de kommer ut. Jag har ju ändå en ny skrivare, så jag är väldigt besviken just nu!

Av H Sr - 11 juni 2008 09:46

Det har regnat för fullt hela morgonen, men nu verkar det ha gett sig. Ingen värme precis, det var bara +8 grader då jag skjutsade iväg M jr imorse. Men ska man ändå jobba så kvittar det! Dessutom är ju regnet efterlängtat, då gräsmattan ser bedrövlig ut. Förhoppningsvis kan den bli lite grönare nu.

Av H Sr - 11 juni 2008 09:41

Inte blev det nåt scrappande för mig igår heller... medans M tittade på fotbollen så blev jag fast vid datorn! Men det handlade i alla fall om scrapbooking, för jag letade på skisser, olika hemsidor om scrapbooking osv.


Trots att jag jobbar kväll så blev det en tidig morgon idag. M jr skulle ju iväg på fritidsresan, och de skulle samlas 07:30 för avfärd. Hans kompis E skulle också med, så de hoppade glatt på bussen :)


H jr och jag har pysslat här hemma sen dess. Förutom disk och bäddning, så har vi haft en målarstund, en sångstund och just nu sitter hon och leker med några klippdockor. Ska iväg till dagis om nån timme.

Ikväll får M och H jr vara själva hemma, fram tills de ska hämta M jr vid 20-tiden. Blir säkert tyst och lugnt för dem! ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards