Alla inlägg under juni 2008

Av H Sr - 10 juni 2008 19:06

H jr verkar inte särskilt intresserad av att gå och sova, hon ligger på golvet i hallen och gör snöänglar... *skratt*

Av H Sr - 10 juni 2008 19:01

Jaha, killarna har stuckit ut på sin löprunda, 5 km-slingan tror jag de skulle springa idag. (Killen och gubben skulle jag väl ha skrivit förresten, *skratt*!)

Själv ska jag försöka få H jr i säng. Det är dags för dagis imorgon.


Visserligen börjar hon lite senare, eftersom jag går kväll, men vi måste ändå upp imorgon och skjutsa M jr till bussen. Han ska med fritids på resa till Tom Tits i Södertälje. Kul! Vi har varit där förut, men det är flera år sen och nu verkar de ha utökat. Skulle inte ha nåt emot att åka dit igen själv heller :)


De får mat och inträde betalt, och de skulle t.o.m få 50 kr var i fickpengar av fritids, inte illa! Så det blir mest att packa ner ett ombyte, en plånbok och sen om det är nåt särskilt M jr vill ha med sig.

Av H Sr - 10 juni 2008 18:24

Här är LO:en jag gjorde i förra veckan... (ursäkta det sneda fotot!).



Så här efteråt tycker jag nog att jag skulle satt "Sommar" lite längre ner. Rubriken, den svarta remsan med hål och det randiga papperet har jag skurit ut med Silhouetten :)

Av H Sr - 10 juni 2008 17:20


Förra året köpte vi flera säckar med planteringsjord, men allt gick inte åt. Så vi har haft ett par säckar legat kvar på utkanten av altanen. Häromdagen fick jag se att det växt upp något ur säcken! Snacka om snabbplantering! ;)

Av H Sr - 10 juni 2008 17:03

Jodå, det blev en snutt ur den engelska boken idag med. Det blev inte ett helt kapitel dock, för det var ganska långt. Men ett halvt blev det i alla fall. Bra övning!


Vi började även läsa en bok tillsammans igår kväll, M jr och jag. "Det blåser på månen" hette den. Jag läste ett par kapitel för honom och kände att det här kanske inte var nånting för honom, men han tyckte den var bra. Det var länge sen vi läste för honom, han fixar det där själv, men det var riktigt mysigt att få det förtroendet igen! :)


För min egen del har jag inte läst en enda bok sen jag läste Stieg Larssons böcker tidigare i våras/vintras. Har ingen sån där riktig magnet hemma, som bara ligger där och väntar på att bli läst... kanske dags att ta en tur till bokhandeln till helgen, för inköp av några spännande pocketböcker.


Vad läser du just nu?

Av H Sr - 10 juni 2008 16:58

Veckans Tisdagstema är "Retro". Hm... vad är retro?! För mig är det något gammalt och fult. Brunt, orange, stora blommor osv. Eftersom jag inte har just nåt sånt här hemma, så får det bli ett foto på något annat gammalt, fult och brunt - tapeten i vår hall!!



Ser ut som rena anslagstavlan...

Av H Sr - 10 juni 2008 16:55

M jr och hans kompis E skulle rymma hemifrån! *s* Så de packade en ryggsäck med grejer och gick iväg. Ingen aning om varifrån de fick den idén, men jag lovar att jag inte på något vis varit elak eller orättvis! ;)


Gubben har kommit hem och fixar just nu med kvällsmaten. Vegetarisk lasagne blir det idag. Han har såklart redan ställt in sig på att kolla på matchen ikväll. Innan dess ska han och M jr klämma in en löprunda verkar det som... raska killar! *skratt*

Av H Sr - 10 juni 2008 16:52

Slut! Det var veckans tema på LinsBuS. Såklart hade man ju kunnat ta ett kort från skolavslutningen, men jag valde ett helt annat foto istället. Ett foto som får representera slutet på den kalla säsongen.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards