Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Filter?

Av H Sr - 12 juli 2008 10:39

Annars har vi inga särskilda planer för dagen. Igår när vi var till grannkommunen så hade vi tänkt köpa ett nytt filter till poolen, men det fanns inget i rätt storlek. Vet inte vart man kan hitta såna?! Få se om det kan bli en tripp till den andra grannkommunen, kanske leksaksaffären där kan ha filter.


För övrigt blir det nog en slapp dag här hemma bara. Vi köpte ett nytt munstycke till dammsugaren igår (det andra pajade och gjorde att man fick sätta dit det om och om igen, något irriterande!), så en ordentlig runda med den blir det nog i alla fall.


Sen har jag tänkt att jag ska komma ut på en promenad. Jag hade som mål innan semestern att jag skulle gå en runda varje dag, kort eller lång, men inte har det blivit av inte. Nog har man rört sig lite när man varit ute på olika ställen, men det blir ju ändå inte samma sak. Få se om det kan bli av idag!

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

12 juli 2008 12:20

Såg att Ö&B hade filter men de kanske ni tittat på och de var i fel storlek?
Även "Perkvadrat" butiken i samma kommun ska visst ha poolgrejer.
Leksaksbutiken på den orten hade bara pooler inga tillbehör.

Annars det där med att det blir som lager och grumligt vatten sa R att egentligen ska nog pumpen vara på väldigt mycket och så är det för att solen når vattnet och algerna börjar trivas.
Finns ju alg medel att ha i och på vår flaska står det att man kan öka dosen vid alger och göra nån typ chockbehandling.

Vi försöker ha pumpen på mycket under dagarna nu och så våra klor tabletter och antialg/bakterie dödande medlet enligt doseringen.

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helén

13 juli 2008 15:02

ÖB hade fel storlek, men vi hittade nya igår till slut.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se