Direktlänk till inlägg 12 juli 2008

Leksands sommarland

Av H Sr - 12 juli 2008 11:01

Ja, vi var ju till Leksands sommarland i torsdags och det var en riktigt lyckad dag! Vi var dit för första gången för ett par år sen och killarna hade sååå roligt. Inte hade de tråkigare nu precis! ;)


Lite förändringar fanns det sen sist, bl.a hade de nu några karuseller på området. En berg-och-dalbana, ett pariserhjul, en barnkarusell, ett griståg och bilar.

Just nu höll de på att bygga upp en stor piratborg där barnen kan leka, men den var inte riktigt färdig än.Just pirater var temat för året. Man kunde gå på skattjakt (tipspromenad) och lämna in sin kupong för att ha chansen att vinna 100.000 kr.

När H jr, M jr och jag åkte det lilla tåget som går runt området så satt vi längst bak i tåget. Då kom en pirat fram och pratade lite med oss, till barnens stora förtjusning! :)Killarna, inklusive M, badade mest hela dagen. Det som lockade mest, precis som sist, var vattenrutschbanorna i alla dess former.


Killarna gör sig beredda för att tävla nerför rutschbanan...


M och M jr tycker det är JÄTTEKUL att åka vattenrutschbanor!! ;)


H på väg nerför en bana. De här olika med ringarna var favoriterna.


H jr badade ett par gånger i barnbassängen, men det var inte så varmt vatten där, så hon blev inte långvarig. Dock finns det ju en hel del annat att sysselsätta sig med, så hon hade inte långtråkigt precis!


Bollhavet blev en favorit!


Den här jättestora lekborgen var tillåten för barn upp till 12 år. Tyvärr kan jag ju säga att det fanns tonåringar som inte alls brydde sig i det... så lite läskigt kändes det när H jr ville in där och trängas! Skulle nog ha varit nån personal som övervakade där!


De riktiga hästarna hade bytts ut mot mekaniska, men det var precis lika roligt det med! :)


På vägen hem fick M tvärbromsa, då en hel rådjursfamilj korsade vägen precis framför oss. Den här lilla krabaten vände först och blev kvar på andra sidan, men till slut tordes även han/hon springa över!

 
ANNONS
 
louise

louise

12 juli 2008 11:23

jag va oxå på leksands sommarland i torsdags :)

http://piinkstar.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helén

12 juli 2008 11:25

Kul! Vi valde en fin dag att åka dit :)

 
Åsa

Åsa

12 juli 2008 12:21

Ser skoj få se om det blir någon dag som vi också kan ta oss dit i år.

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

12 juli 2008 21:40

Härligt det ser ut! Och som vanligt är dina foton så himla bra!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Helén

13 juli 2008 15:02

Det tycker jag absolut att ni ska göra, Åsa!

Mia, tack så mycket! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se