Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Grattis pappa, eller vad säger man?!

Av H Sr - 19 juli 2008 10:45

Under dagen ska jag ta mig över till pappas grav med blommor. Idag skulle han ha fyllt 60 år. Känns tragiskt att han inte ens fick uppleva sin pension, han som jobbat så hårt hela livet.


Så idag är en extra grå dag... Kommer många tankar om hur det gick till när han dog, begravning m.m Känns som att man inte riktigt bearbetat det hela ännu, har svårt att låta tankarna bli färdiga, skjuter undan...

 
ANNONS
 
Åsa

Åsa

19 juli 2008 14:41

Man önskar ju verkligen att alla fick bli pensionärer och njuta av att vara lediga länge.

Stor Kram från Åsa

http://klackebo.bloggagratis.se

 
Mia

Mia

19 juli 2008 15:58

Hoppas du fick en fin stund vid graven! Tänker speciellt mycket på dig idag! Kram!

http://winyan.bloggagratis.se

 
Maria

Maria

19 juli 2008 17:00

Hej ,råkade på något vis hamna här på din intressanta sida när jag sökte recept. Fick då se denna blogg om din far. Jag har en liknande situation min far dog 59 år gammal och jag var senast i dag vid hand grav och pysslade om den. Det känns tryggt att ha en grav att gå till tycker jag. Min far gick bort för två år sedan men ibland känns det som igår det är svårt att acceptera hans bortgång men sånt tar väl tid! Ha det gott tack för att jag fick tassa in här och titta mig omkring;) Kram

http://nogg.se/mariafredriksson

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se