Direktlänk till inlägg 19 juli 2008

Bio och blommor

Av H Sr - 19 juli 2008 21:21

På förmiddagen blev det inte så mycket gjort idag. När killarna sen skulle iväg på bio, så skjutsade vi dit dem och åkte sen en sväng med bilen. Tittade sen förbi svärföräldrarna på en kopp kaffe, innan det var dags att hämta killarna igen. De var mycket nöjda med bion! Tyckte den var rolig och hade många bra effekter.


Köpte sen blommor som vi var över till graven med. Många buketter var det redan där, så det var precis att vår fick plats.

Det har regnat av och till hela dagen, varit grått och trist, men när vi var på kyrkogården så sken solen. Stillsamt och vackert, fanns ingen annan där förutom vi.

Nu var ju M och barnen med, så vi blev inte kvar så länge, kände mig lite stressad, eftersom barnen blev otåliga. Kanske lika bra det, då hann man inte känna efter lika mycket... men visst kändes det jobbigt. Det här skulle ju ha varit en glad dag, med stort födelsedagsfirande...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av H Sr - 30 juli 2011 18:33

Så var det helg igen. Veckorna går verkligen fort, oavsett om man jobbar eller om man är ledig. Nu har ju jag haft min veckas semester redan och jobbar för fullt igen, men resten av familjen är ju ledig. M har en vecka kvar på sin semester nu och tyv...

Av H Sr - 27 juli 2011 18:01

Som jag skrev har jag ju tagit tjänstledigt från mitt ordiniare jobb som sjuksköterska. Har varit ledig snart ett år. Jag är egentligen ledig pga studier, pluggar engelska på högskolan. Men samtidigt som jag pluggar har jag också startat eget som öve...

Av H Sr - 24 juli 2011 21:38

Oj, det var verkligen länge sen jag skrev något på den här bloggen! Har nästan glömt att jag ens hade en blogg, det har ju gått över 1½ år sen senaste inlägget... Men helt plötsligt så fick jag lust att börja blogga igen. Vi får se hur länge det håll...

Av H Sr - 30 oktober 2009 19:48

Har känt av smärta i armen idag, efter sprutan, men inte alls så illa som endel verkar ha fått det. Sov lite dåligt inatt, vaknade så fort jag låg på armen osv. Så idag har jag varit jättetrött. Men blir det inte värre än så här så tänker jag inte kl...

Av H Sr - 29 oktober 2009 21:06

Här är höstlovet i full gång och t.o.m. snart över. Gud så fort en vecka går!! H har varit hemma hos sin pappa i några extra dagar, men kom hem i tisdags kväll igen. Innebandyträning igår och idag är han hemma hos en kompis. M jr har varit hemmavid, ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Vardagsliv med Blogkeen
Följ Vardagsliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se