Alla inlägg under juli 2008

Av H Sr - 30 juli 2008 16:10

 


Ja, jisses! Nu när jag skrev om nyheterna här på bloggen så insåg jag att min blogg fyllde ett år i förrgår! :)


Av H Sr - 30 juli 2008 16:08

Vet inte om det är någon mer som sett att det tillkommit nya funktioner här på bloggagratis.se? Helt plötsligt finns en sökfunktion på bloggen och även en rubrik "För ett år sedan", där man kan se inlägg som skrevs för ett år sedan. Kul med lite nytt! :)

Av H Sr - 30 juli 2008 12:32

Idag sov jag lite längre igen, kom inte upp förrän vid 9. Plockade lite hallon från buskarna igen, att avnjuta till frukost.

Har sen mest pysslat med lite grejer på datorn. M tog med sig H jr ut på en cykeltur. M jr skulle också med, men han blev aldrig färdig nån gång, så de åkte till slut utan honom. Lite fult gjort kan jag tycka, men jag vet heller inte hur diskussionerna var därute innan... M jr stack dock iväg på en liten vända själv, så han led nog inte alltför mycket tror jag, även om han först var ledsen.


Ska snart börja med maten. Lax i ugn blir det, med ett täcke av crème fraiche och fetaost. Låter gott i alla fall! Jag är inte överdrivet förtjust i lax, men nån gång ibland är det ok. M jr tycker dock väldigt mycket om lax, så han borde ju bli glad i alla fall!


Inga andra planer för dagen i övrigt. Vi passar på och njuter av det fina vädret bara :)

Av H Sr - 30 juli 2008 12:29

Igår gjorde vi inte så mycket mer än att åka till sjön sent på eftermiddagen. M och barnen badade, M jr hade håven med sig och jagade fiskar för glatta livet. H jr lekte lite vid gungorna. Själv lyssnade jag på min ljudbok och servade med fika i skuggan :)


Vi kom inte hem förrän efter halv 7. Då blev det grillade hamburgare för de andra och räksallad för min egen del. Lite tv-tittande senare på kvällen, det var ju "Morden i Midsomer". Näst sista delen, så nu känner man att sommaren går mot sitt slut... Är ju ledig en vecka till efter denna, men jobbet kryper närmare! Än har jag ingen ångest, men det kommer säkert! M börjar jobba på måndag, så han har ju inte så många dagar kvar.

Av H Sr - 29 juli 2008 09:55

Mamma ringde igår och berättade hur det blir med farfars begravning osv. Nästa fredag blir det... Inget man ser fram emot direkt, men samtidigt är det ju skönt att få det gjort.


Farmor och farfar har sedan tidigare bestämt att de inte ska ha någon "riktig" grav, med sten och så, utan de ska urnsättas på ett "gemensamt" ställe. Det är inte en vanlig minneslund heller. Det kommer att finnas en plakett på marken med namn och så. Det blir säkert fint det med...



Av H Sr - 29 juli 2008 09:51

Någon åska blev det inte igår, inte ens lite regn. Fint väder idag igen. Förhoppningsvis liiite lägre temperaturer... Vi har ätit frukost ute på altanen i flera dagar och så även idag. Det är så mysigt! Det är riktig sommar för mig.


Vi har fått fullt med hallon på buskarna, så varje morgon har jag varit ut och plockat en hel skål full, som jag har på filen till frukost. Sååå gott! :)

Skulle väl behöva plocka av hela tiden, för att frysa in, men ännu har jag inte kommit mig för...


Inga särskilda planer för dagen. Få se om barnen vill iväg och bada nånting senare. Själv har jag precis installerat om skrivaren på datorn igen, hade inte blivit gjort sen sista ominstallationen av datorn. Men nu var jag tvungen att ha en blankett utskriven, så då blev det äntligen av!


Har i alla fall kommit upp lite tidigare de senaste dagarna och det är skönt. Kanske beror på värmen, har vaknat svettig varenda morgon...

Av H Sr - 28 juli 2008 19:11

Det varnas för åska på Aftonbladets hemsida. Än har jag inte sett några oroväckande moln, få se om vi klarar oss...

Av H Sr - 28 juli 2008 19:05

Varmt har det varit även idag, även om det har varit några grader lägre än tidigare. Det har enbart varit skönt!! Nu på kvällen är det riktigt behagligt faktiskt.

M har precis dragit igång grillen. Det blir kycklingfiléer, kulpotatis och kall sås. Gott, gott! :)


Vi har varit till sjön ett par timmar på sen eftermiddag. Kom hem vid halv 7. Det var riktigt skönt i skuggan, fläktade härligt. M och barnen badade mest hela tiden, med ett litet avbrott för fika. Själv låg jag i skuggan och lyssnade på "Blot".


Mådde inte alls bra på f.m och under dagen. Lågt blodtryck, emellanåt illamående, yrslig, matt. Tycker att jag druckit bra dessa varma dagar, men man vet inte... Så nån medicin tordes jag inte ta idag, med resultatet att jag istället haft hög puls. Svårt att få nån ordning på det hela... Känns dock lite bättre nu, om jag inte gör för häftiga rörelser.


Kvällen blir i alla fall lugn. Vet inte om det är nåt att se på tv, annars fortsätter jag att lyssna på boken. Den är bra!

Ovido - Quiz & Flashcards