Alla inlägg under juli 2008

Av H Sr - 23 juli 2008 10:22

Jaha, nu har redan halva veckan gått! Otroligt... Just nu är det ett par gubbar här och byter våran vattenmätare, det var väl dags. Fick ett brev i förra veckan att de skulle komma idag. Om man inte var hemma/hade låst upp så de kommer in så skulle man få betala nästan 900 kr!! Tycker det är otroligt fult gjort att skicka ut såna brev med kort varsel mitt i semestrarna - tänk om man inte varit hemma?!


Idag ska vi klippa oss allihop. M och barnen ska klippa sig före lunch och jag efter. Egentligen skulle jag ha klippt mig för ett par veckor sen, men jag avbokade då så att vi kunde åka till Leksands sommarland när det var så fint väder. Ska bli så skönt att få det gjort!


Några andra planer har vi inte för dagen. Just nu är det ingen sol, men det är varmt i alla fall. Få se hur det blir frampå dagen. Det skulle ju bli kanonväder några dagar här, men det tror jag när jag ser det! ;)

Vad har ni för planer för dagen?

Av H Sr - 22 juli 2008 11:44

Idag är det betydligt finare väder ute, även om det inte är så varmt. Men solen skiner än så länge i alla fall.

Vaknade vid 9 imorse, men kom inte upp förrän närmare 10. Så segt idag! Men det kommer nog efter sen igår, påfrestningar osv.


Lillebror ringde tidigare, då farbror hade ringt till honom. Tydligen var det lite bättre idag med farfar. Han var inte fullt lika rosslig som igår och verkade lite mer medveten i alla fall. Vi får se hur det går. Prata kan han inte i alla fall, vilket måste kännas väldigt frustrerande!


Har dammsugit hela huset, plockat undan lite grejer, bäddat sängar och sen har jag inte gjort så mycket mer... M och barnen har precis åkt iväg för att slänga lite skräp. Han håller på att rensa ur pannrummet, som blivit som ett skräprum/förråd. Mycket som ska slängas. Det blir nog en vända till återvinningen på e.m också när de har öppnat.


På vägen hem skulle de in på ICA en sväng och handla, sen vankas det pannkakor till lunch. Ingen större favorit hos mig, men nån gång ibland för barnen är ok. Vi har vindruvor hemma, vilket jag har upptäckt är jättegott att ha på pannkakorna! Istället för slibbig sylt.

Av H Sr - 21 juli 2008 22:29

Idag har inte varit nån bra dag. Blev väckt av telefonen kl.6 imorse, syster yster ringde och berättade att farmor & farbror blivit tillbakakallade till sjukhuset, för att farfar blivit sämre.


Vi var dit allihopa några timmar i e.m./kväll och det ser inte bra ut... Han är sååå rosslig i andningen, trots vätskedrivande, det riktigt kokar i bröstet på honom. Han verkar inte riktigt medveten om omgivningen, även om han tittar upp emellanåt. Tror dock att han visste att vi var där.


Jag hoppas innerligt att det får gå fort nu, så han slipper ligga och plågas på det här viset länge - det låter så himla jobbigt, han kämpar verkligen med andningen... usch ja, det är hemskt att se! Stackars lilla farfar!!

Av H Sr - 20 juli 2008 19:40

Yvonne undrade var jag köpt klockan till syster T. Den har jag beställt från Personalization mall. De skickar till Sverige också, men tyvärr kostar frakten skyhöga $95.95!! Oavsett vad man beställer. Hutlöst! $7.95 kostade det hem till syster T och det är ju lite mer rimligt.

Av H Sr - 20 juli 2008 17:47

Om M jr hade roligt på kalaset eller inte har jag inte fått nåt riktigt svar på ännu. Han sa inte ett ord när han kom hem, stack in på H:s rum direkt, där de suttit och spelat sen dess... Arg och irriterad på lillasyster har han dock varit, skrikit på henne m.m Till slut blev hon förbannad och bet honom i armen....


Ja, jisses, ibland är det verkligen hög ljudnivå här hemma! Naturligtvis får man inte bitas, vilket H jr fick en ordentlig tillsägning om och även skämdes rejält för. Men han är ju på henne hela tiden, hade dragit henne i armen osv. Blir helt tokig så fort hon stör det minsta när han spelar...


Vad gör man?!

Av H Sr - 20 juli 2008 17:44


Syster T fyllde år i onsdags. Har beställt en present till henne, som skickas direkt dit. En sån här klocka blev det, fast med helt annan text förstås! Man kunde välja att skriva egen text, vilket jag gjorde. Skrev en vers om att även om vi inte är systrar på riktigt, så betyder hon lika mycket för mig i alla fall osv.

Tycker om såna här personliga presenter, med graveringar och grejer :)

Av H Sr - 20 juli 2008 17:42

Mamma ringde för en stund sen och berättade att farmor hade hört av sig, hon var hemma igen. De skulle röntga hjärnan på farfar igen, så de misstänker väl en stroke. Han kunde inte tala och inte svälja. Hade varit rätt orolig, men verkade inte riktigt förstå att farmor var där... usch, jag hoppas att det går tillbaka!!

Av H Sr - 20 juli 2008 16:14

Regnat har det gjort av och till hela dagen nu. Kom precis en sån där störtskur igen. Så någon promenad har det inte blivit idag.

M jr är på kalas och vi andra har precis fikat med lite fruktsallad. M håller på att spika upp ett par tavlor åt H jr.


Ringde precis mamma för att höra om hon fått några mer nyheter om farfar. Han låg tydligen inne på en sal i alla fall och man hade pratat om afasi - så en stroke verkar det ju vara i alla fall. Hade fortfarande väldigt jobbigt med andningen. Min farbror skulle åka dit senare, så vi får väl höra mer ikväll om inte annat. Håller tummarna för att han piggar på sig igen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards