Alla inlägg under augusti 2008

Av H Sr - 18 augusti 2008 13:51

Det var med lätta steg som jag gick hem idag, har ju en ledig dag att se fram emot imorgon!! :)

Helgen har varit jobbig, mycket beroende på att jag fick sån huvudvärk igår när jag jobbade kväll. Ett tag trodde jag knappt att jag skulle kunna vara kvar, men jag hade tur att det var så lugnt att jag mest kunde sitta stilla på kontoret de sista två timmarna. 


Vaknade flera gånger inatt av huvudvärken och kände fortfarande av den imorse. Tog värktabletter och petade i mig lite frukost, och väntade sen mest för att se om tabletterna skulle hjälpa eller inte. Till slut var det i alla fall så pass skapligt att jag orkade ge mig iväg. Huvudvärken har sen släppt under dagen, så det var skönt! Nu är jag bara trött och lite seg, men det är man ju jämt när man jobbat en lång helg.


Fick väl inte så mycket gjort på jobbet, men i alla fall det viktigaste. Jobbar på onsdag kväll, så jag får väl ta tag i mer då.

Av H Sr - 17 augusti 2008 11:31

Mejlade just syster K och fick sån otrolig "hemlängtan"! Det känner jag ju av då och då, men senaste tiden har den varit extra stark. Nu är det ju snart ett år sen jag var dit och jag skulle såååå gärna åka dit igen!! Saknar dem så himla mycket...

Av H Sr - 17 augusti 2008 11:28

Snart dags att börja med lunchen, så man hinner äta i lugn och ro före jobbet. Måste hoppa in i duschen också. Tänkte göra lax med fetaost till mig själv, så har jag även till lunch imorgon. Resten av familjen ska äta chili con carne, något som jag inte alls är så förtjust i. Gillar inte bönor och inte är det nåt för mig att äta nu heller.

Till kvällen blir det matdosa med Västerbottenpaj, ostfyllda champinjoner och några kräftstjärtar.


Vad äter ni idag?

Av H Sr - 17 augusti 2008 10:44

Tänk vad lite som behövs för att göra en på bra humör ibland! Vi satt i soffan här på morgonen, hela familjen, och kikade på OS m.m Då kröp hon upp i mitt knä, kramades och pussades, och så säger hon "Jag älskar dig!" Åh, då smälter man ju direkt! Hon brukar göra så ibland och det får en verkligen att må bra :)

Av H Sr - 17 augusti 2008 10:39

Ja, ungefär så lät det nog igår när vi åt kräftor här hemma!


 


De är väl bra härliga att se på, med sin intensivt röda färg?! Att de sen smakar gudomligt gör ju inte saken sämre...

H jr ville inte alls ha några kräftor i år, hon tyckte nog att de såg lite läskiga ut! *skratt* Förra året åt hon, massor. Någon som gjorde tvärtemot var H, han åt faktiskt ett par kräftor, något han aldrig gjort tidigare. Han var riktigt rädd för dem när han var liten! Kommer ihåg när han var 3 år eller nåt och vi tog fram en stor skål med kräftor, då tordes han inte ens gå in i samma rum! Men i år smakade han som sagt och tyckte att det var riktigt gott. Däremot gav han upp skalandet efter ett par stycken ;)


 


Det värsta är ju alla skalen som blir kvar! Eller doften efter dem rättare sagt... 

Vi hade ju lite annat till, som Västerbottenspaj, fyllda champinjoner m.m Så det blir ännu en smaskig matdosa med till jobbet idag! Några kräftor blev kvar, så de ska jag skala och ta med mig också.

Av H Sr - 17 augusti 2008 10:31

Så var det söndag då och nästan slut på denna första jobbvecka efter semestern. Veckan har gått fort, men det har också varit jobbigt att komma igång igen. Trött blir man!

Ska jobba ikväll och sen jobbar jag 8-12 imorgon, sen får jag vara ledig på tisdag. Nu har jag i alla fall två lediga helger att se fram emot, alltid något!

Av H Sr - 16 augusti 2008 18:56


Kikade lite på OS på eftermiddagen och bland annat var det lite simning, även om det inte var direkt. Ett lopp för herrarna och Michael Phelps var med. Han var inte bara med, han vann också. Eller gjorde han verkligen det?! De visade målgången i slow motion och jag tycker då INTE att det såg ut som att han vann! Tvåan, serben Milorad Cavic höll med mig och lämnade in en protest. Men det hade han inte mycket för. Phelps vann och därmed basta...


Såg du? Vad tycker du?

Av H Sr - 16 augusti 2008 18:47

Nämnde ju igår att vi skulle äta fläskfilé med gorgonzolasås. Det blev riktigt gott! Så jag fick en riktigt lyxig matdosa med mig till jobbet idag :)


 


Gorgonzolasås

ca 3-4 port


2 dl crème fraiche

ca 75 g gorgonzolaost (efter tycke och smak)

salt, peppar


Gör så här:

Koka upp créme fraichen i en kastrull. Tillsätt osten i bitar och rör i såsen tills osten har smält. Krydda med salt och peppar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards